Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy ben ödülümü hep dondurmadan yana kullanmıstım bu zamana kadar malum yaz olunca ben hamurcuyumdur genelde sen ne seversın bılemedım..hatunun ödülü bile masum kuruyemıs yıyem mı dıyo

Ay bende şahsen yeşil elmadan yana kullanırım ödülümü, gözümde tütüyo ayy medusa38 meyve salatası yap bence :)

ah canım ne hale getirdiler mor baykuşumla seni

Ay bende şahsen yeşil elmadan yana kullanırım ödülümü, gözümde tütüyo ayy medusa38 meyve salatası yap bence :)
Sana bir sır verimmi cnm meyve istemiyor şimdi SanAda danisiyim dukanci kankim ne dersin bu odul işine bi sebze yarın sonra 5 protein etkileri beni bide haftaya ben çok yuruyecem

geçmiş olsun canım hava değişimindendir belki

Bugün yoksun ya birikti iyi misin biraz
ay sorma yemek yaptık komşularla işçiler vardı sokağı kazdılar akşam üstü döndüm yoruldum ya tıkandımuzandım kalktım yemek hazırladım şimdi eşimde çıktı anca oturdum bende çocuklarda çizgi film izliyo sen ne yaptın 1. canı gönülden kutlarım canım sayende bizimde isteğimiz artıyo

Tesekkur ederim cnm size ufak bi umut asilayabiliyorsam bu birincilikte daha motive eder beni inş hep beraber zayiflariz

Sana bir sır verimmi cnm meyve istemiyor şimdi SanAda danisiyim dukanci kankim ne dersin bu odul işine bi sebze yarın sonra 5 protein etkileri beni bide haftaya ben çok yuruyecem

Valla kurutemişte güzel bi ödül olur sanki, benim de canım tatlı istemiyo hiç ama meyve ahh meyve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…