- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.861
ayy ben ödülümü hep dondurmadan yana kullanmıstım bu zamana kadar malum yaz oluncaben hamurcuyumdur genelde sen ne seversın bılemedım..hatunun ödülü bile masum kuruyemıs yıyem mı dıyo
ah canım ne hale getirdiler mor baykuşumla seniBu arada aklıma gelenlere yazayım.Özledim herkesle muhabbetı valla
morordek gardasımm kader arkadasım sorma ölüm gibi bişey oluyo ama kimse ölmüyo Ben lisansımı yaptıgım okulda yüksek lisans yapıyorum su anda,farklı dersler almam gerekiyo.Lisans da secmeli yerine master derslerını yedıgım ıcın sımdı doktora derslerı patladı elıme vıcdansızlar 4dersı salı carsambaya paketlemısler cok afedersınız a... s.. resmen Bi de bıldgınız uzere sevgılı hucrelerım labım ve danısmanım hep benımle senı cok ıyı anlıyorum cırkın ördekımın annesi gel sarılıp aglayalım bacım gel alkol kullanmıyorum ama oyle efkarlıyım kı su emojıklerın üzgün hali gibiyim su an
toplight kaptanım sizin evde durumlar düzeldi mi iyi mi eşin yavrusların??
nilsub ortimm düzeldin mi özledin mi beni..nerde bizim o ihtişamlı günlerimiz.. hürrem bile bizim gibi çökmedi valla
medusa38 @w e n d y ve @matilda34 kızlar muhtesemsınız dukan kralıcelerı sızı bu arada ben özge matıldacım senle tanısamadık sanırım :)
@parkbyull canım hakkında hayırlısı olur inşallah çözebılırsınız sorunlarınızı umarım
@ebrusonmez ebrusumm napaann
@toz-pembe canım sen de geçen resim atmışsın maşallah cok guzel hatunsunhemi de yenı gelın allah mutlulugunuzu bozmasın.. bana da pek iyi geldi fiziğin ama anlıyorum senı oyle mutlu degılsen kendını ıyı hıssetmemenı. calısıyosun ama ders filan dıyosun aksamları.acıkoğretım fılan mı yoksa sınava mı hazırlanıyosun kpps vs.??
@Nanelibal canım annene cok gecmıs olsun..daha ıyısınızdır ıkınızde umarım? sen gittin mi dr?
Bi de bugun kahvaltıdan sonra canım bısey ıstemedı eksı elmaya sardım ben debugun yarın elma detosu mu yapsam dıye gectı ıcımden bakalım ne kadaryaparım..
Bi de bızden bırı 5/5 dıyetı yapıyodu hanı su patatesli meyveli olan kımdı o yaa?? @ebrusonmez ebrusum sen mıydın yoksa bzıım savurgan mıydı @savurgan ?? sahı napıyon sen bacım non-stop calısıyon mu,tasındınız mı,deli musallat oldu mu yıne..ugrasana arada kıızzzz
Sana bir sır verimmi cnm meyve istemiyor şimdi SanAda danisiyim dukanci kankim ne dersin bu odul işine bi sebze yarın sonra 5 protein etkileri beni bide haftaya ben çok yuruyecemAy bende şahsen yeşil elmadan yana kullanırım ödülümü, gözümde tütüyo ayymedusa38 meyve salatası yap bence :)
hadi canım ne 5 kg muBu sefer kendi rekorunu olan 5 kg yu kirarim belkişaka şaka bu hafta az verecen başkası birinci olsun ama haftaya sporda eşim 7-3 yuruyuslerle bomba günü donecem
geçmiş olsun canım hava değişimindendir belkiCanim ya ben yulaf kepegi taa saliya kadar alamayacagim. O yüzden yapamıcam galiba bunu... 3 gündür aşırı stres var ben de. Her tarafim şişti hissediyorum. Cumaya kadar tartilmayacagim. Motivasyonum çok düştü. Garip bir haldeyim durduk yere aglayasim geliyor. Ay hamile de değilim ki noldu bana.
Felaket baş ağrısı çekiyorum anlatamam. Pazartesi ye kadar toparlanirim inşaallah .
57 kg iken bi haftada lahana diyeti ile 5kg verdim hhemende almadim gerihadi canım ne 5 kg mu
Bugün yoksun ya birikti iyi misin birazay oku oku bitmedi ne yazmışsınız kızlar
ayol ne azimli hatun çıktın maşallah57 kg iken bi haftada lahana diyeti ile 5kg verdim hhemende almadim geri
İnş cnm sizde biraz irade biraz inanç ve biraz motivasyona verirsiniz eminimayol ne azimli hatun çıktın maşallahsana darısı bize
ay sorma yemek yaptık komşularla işçiler vardı sokağı kazdılar akşam üstü döndüm yoruldum ya tıkandımBugün yoksun ya birikti iyi misin biraz
Tesekkur ederim cnm size ufak bi umut asilayabiliyorsam bu birincilikte daha motive eder beni inş hep beraber zayiflarizay sorma yemek yaptık komşularla işçiler vardı sokağı kazdılar akşam üstü döndüm yoruldum ya tıkandımuzandım kalktım yemek hazırladım şimdi eşimde çıktı anca oturdum bende çocuklarda çizgi film izliyo sen ne yaptın 1. canı gönülden kutlarım canım sayende bizimde isteğimiz artıyo
tatlım helal sana bu azmi takıma da getirdin tebrik ederim tatlımTesekkur ederim cnm size ufak bi umut asilayabiliyorsam bu birincilikte daha motive eder beni inş hep beraber zayiflariz
Sana bir sır verimmi cnm meyve istemiyor şimdi SanAda danisiyim dukanci kankim ne dersin bu odul işine bi sebze yarın sonra 5 protein etkileri beni bide haftaya ben çok yuruyecem
Sorma yaa yaşlandım valla. Mor baykus oldu sana mor huniliah canım ne hale getirdiler mor baykuşumla seni
Paylaşmayı severim ben kaptanım Bendeki azim herkese yetertatlım helal sana bu azmi takıma da getirdin tebrik ederim tatlım
Tesekkur ederim bende hepinize teşekkür ederim kutlamamida kiruyemisle yaptim
Bu nasıl Türkçe telafi ederim inşTesekkur ederim bende hepinize teşekkür ederim kutlamamida kiruyemisle yaptimBu hafta fazlasıyla ediyorum ben onu takımımızda inş yine bu hafta birinci olacak hain planlarımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?