Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım sen beni eskiden görseydin haftada 2.5 kg verdiğim oldu ama tatil birde beni bu hastalık mahvetti bi iyi olaydım

Geçti o günler hadi artık toparlanıp motive olun yılbaşına ne kaldı
Haklısın canım bugün kahvaltıyı biraz abarttım ama şimdi 2yumurta bol maydonoz 3dilim salatalık üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim nasıl ne dicem akşamada 2tavuk şiş birde azcık haş. Ispanak nasıl olur ne dicem mesela tavuk goğsunden yapıcam kaç gr yemeliyim tartım var?

Sorunlarımı hallettim canım yeniden düzen kurdum kendime evimide taşıdım herşey yolundaevet yaaa çalışınca çok zor bide bizim iş yeri 25 dk veriyor öğle yemeği için anacım ben 5 kattan 1 . Kata yemek yemeğe inene kadar 10 dk bitiyor zatensabah erken çıkdığımdan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum birşeyde alamıyorum yanıma bugün üşenmedim fırında tavuk yaptımpilavda yaptım sebzede haşladımmı oh misss yarın yanımda götüreceğim akşamada ahanda sözzz kaç gündür ıspanak istiyorum iş çıkışı alıp yapacam yarın akşam şimdi gece oldu
Bugün yediklerimide yazayım inatettimolacak morordek nilsub
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
Öğle
Tavuklu sandeviç (2 dilim ekmek,tavuk salamı,domates,marul yaprakları)
1 küçük paket kakaolu süt
Akşam
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor olarakda 6 saat ayakda durdum 2 saatte ekran başında çalışdım

20
200gr yeter sebzede var yanında biraz küçük bol çok gprunur

Şuan kaç kilosun :)

Naber kız çatlak bacım..:)
Kim kızzzzx çatlak çatlakkk patlakkkk yusyuvarlak eskiden çok oynardık sokakda ne demekse artıkkk geleceğimizimi görürdük neeeeeiyiyim tatlum çalışıyorum artık öğretmenlik yapmıyorum ben galiba öğretmenliğe geri dönmüyeceğim stres yuuuuukkkkk bağrış çığrış genç derdi yukkkkkk yokkkkdaaaa yokkkkk ohhhhh beeeeeetek derdim yemek yapamamakkkk kızım büyüsede yapsa ne güzel olur heee

Yaptırma yaaa ben korkuyorum o tür operasyonlardan
Bende korkuyorum açıkcası eskiden delümüydüm neydimmm gr korkmazdım şimdi korkar oldum bak mesela eskiden lunaparkdakiii gondolll süper eğlenceli gelirdi şimdi bakarken başım dönüyoryaşlanıyormuyum kızzz acepppp herşeyden korkar oldummmbide geçen gördüm midesini kestirmiş bi bayanda felç geçirmişçuuukkkk tırsdımmmm çuuuuuukkkk

Ben didim doktor sana de git işine der
Doktor bikere beni kovmuşluğu var zatenalışkınım ben yaneeee65 kilodayken midemi kestirmeye karar verdim doktor git çoçuğum evladım kendine hobiiiler bul can sıkıntısından bunlar hep dedi dinlemedi beni bileoysaaaa nasılda arkadaş kestirmiş onun gazıyla gitmişdim arkadaşın 150 boyda 120 kg sen 168 boyda 65 kgsun beee insaffff dedi çok kızdı bi dövmediği kalmışdıyine gideyimde azar işitip geleyimozaman utanırda tekrar dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…