- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.961
ay canım sen beni eskiden görseydin haftada 2.5 kg verdiğim oldu ama tatil birde beni bu hastalık mahvetti bi iyi olaydım@ebrusonmez T tatlitambak bence sizde biraz inanç sorunu ve motivasyon eksikliği var gerçekten olacağına inanın önce matilda en ufak yiyeceğini bile bana sordu hurma yemek istedi ben hayır dedim diye yemedim çok sevdiği helvayı yemedi sizden birazcık daha irade bekliyorum ebru sen o kuruyemisli yemeseydin -1200 bile gorecektin o yüzden biraz daha dikkat emeklerini z boşa gitmesin
akşam üstü yürüyüş yapıcam canımSpor yapacan mi bugün.
ya leslie süper benceYuruyus lesliede yuruyus hemde 5 mil fazlasıyla yeter
valla ortin seni geçicekKız bu hafta senin hedef 76 mi yoksa. 5 kilo dedin ya
Geçti o günler hadi artık toparlanıp motive olun yılbaşına ne kaldıay canım sen beni eskiden görseydin haftada 2.5 kg verdiğim oldu ama tatil birde beni bu hastalık mahvetti bi iyi olaydım
Yumurta peynir yulaf ezmesinide sutle yoğurtla nasıl istersen öyle ye ondan krep benzeri bisey olur mu bilmiyorumşimdi yarın bende başlasam sabahları sadece yumurtamı yiyicem kepeğim yok yada içine ezme koysam oluyormu canım
zati takımda normal varmı
Haklısın canım bugün kahvaltıyı biraz abarttım ama şimdi 2yumurta bol maydonoz 3dilim salatalık üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim nasıl ne dicem akşamada 2tavuk şiş birde azcık haş. Ispanak nasıl olur ne dicem mesela tavuk goğsunden yapıcam kaç gr yemeliyim tartım var?Geçti o günler hadi artık toparlanıp motive olun yılbaşına ne kaldı
Sorunlarımı hallettim canım yeniden düzen kurdum kendime evimide taşıdım herşey yolundaİyidir canım
Sen sorunlarını hallettin mi?
Canım çalıştığın için çok daha zor düzenli beslenme
Ama pratik şeyler bulabilirsin. sebze sevdiğini hatırlıyorum. Haşlama falan yapsan en azından akşam aç kalmasan iyi olur.
200gr yeter sebzede var yanında biraz küçük bol çok gprunurHaklısın canım bugün kahvaltıyı biraz abarttım ama şimdi 2yumurta bol maydonoz 3dilim salatalık üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim nasıl ne dicem akşamada 2tavuk şiş birde azcık haş. Ispanak nasıl olur ne dicem mesela tavuk goğsunden yapıcam kaç gr yemeliyim tartım var?
Kurabiye yapan var ama bende omlet yapanı görmedim :)Yumurta peynir yulaf ezmesinide sutle yoğurtla nasıl istersen öyle ye ondan krep benzeri bisey olur mu bilmiyorum
Tartıyım o zaman tamam canım sağol bendede liste var diyetisyen vermişti ordada 150 200 gr yazıyo20
200gr yeter sebzede var yanında biraz küçük bol çok gprunur
Şuan kaç kilosun :)Sorunlarımı hallettim canım yeniden düzen kurdum kendime evimide taşıdım herşey yolundaevet yaaa çalışınca çok zor bide bizim iş yeri 25 dk veriyor öğle yemeği için anacım ben 5 kattan 1 . Kata yemek yemeğe inene kadar 10 dk bitiyor zaten sabah erken çıkdığımdan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum birşeyde alamıyorum yanıma bugün üşenmedim fırında tavuk yaptım pilavda yaptım sebzede haşladımmı oh misss yarın yanımda götüreceğim akşamada ahanda sözzz kaç gündür ıspanak istiyorum iş çıkışı alıp yapacam yarın akşam şimdi gece oldu
Bugün yediklerimide yazayıminatettimolacak morordek nilsub
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
Öğle
Tavuklu sandeviç (2 dilim ekmek,tavuk salamı,domates,marul yaprakları)
1 küçük paket kakaolu süt
Akşam
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor olarakda 6 saat ayakda durdum 2 saatte ekran başında çalışdım
Kim kızzzzx çatlakNaber kız çatlak bacım..:)
Dükan protein gününde 400-500 Gr da olabiliyor sadece protein olduğu icinTartıyım o zaman tamam canım sağol bendede liste var diyetisyen vermişti ordada 150 200 gr yazıyo
72Şuan kaç kilosun :)
Yaptırma yaaa ben korkuyorum o tür operasyonlardan72kg ondan diyom yaaaa liposuction yaptırayımmm bi arkadaş bu kiloya yapma demişş aculundennn diyet fikirrr lazımmmm totomu eritmekkk için
Ben didim doktor sana de git işine der72kg ondan diyom yaaaa liposuction yaptırayımmm bi arkadaş bu kiloya yapma demişş aculundennn diyet fikirrr lazımmmm totomu eritmekkk için
Bırak doktoru ordaki hastalar ayakkabı ile kovalar bu kiloyla yağ aldırmayamı geldin diyeBen didim doktor sana de git işine der
Yumurta peynir yulaf ezmesinide sutle yoğurtla nasıl istersen öyle ye ondan krep benzeri bisey olur mu bilmiyorum
Bende korkuyorum açıkcası eskiden delümüydüm neydimmm gr korkmazdım şimdi korkar oldum bak mesela eskiden lunaparkdakiii gondolll süper eğlenceli gelirdi şimdi bakarken başım dönüyorYaptırma yaaa ben korkuyorum o tür operasyonlardan
Doktor bikere beni kovmuşluğu var zatenBen didim doktor sana de git işine der
Aynı şey değil ama bulma imkanı olmayan kullanıyorum senin imkânın var gidip alacan sen yulaf kepeği al oda ezme ile denesin farkı gorunYulaf ezmesi olmaz didin ya sen aynı şey değildedin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?