Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nerelisin sen kaptanım.

Gecte yaşam erken kalkarim ben . 8 de ayaktayim en gec. Günaydın canim

3 tabak mı sende çok yemişsin kaptanım

Ben bugun 76.9 çıktım kizlaaarr yarına ne olur
Bilmem. Artık cuma ya kadar tartilmam ben. Ayna da görünce mutlu oluyorum ama tatlı sinirlerimi bozup beni mutfağa itiyor. Bir şeyler ye ye diye

Dünkü menümü paylaşayım bende;

Sabah dukan krep, kk peynir, domates

Ara bi havuç

Öğle; bol kıymalı ıspanak 3 yk, üstü bollca yoğurt

Akşam; fırın tavuk göğüs çok az ama, biraz acı sos, 1-2 yudum zero.

1 tane kızımın zorla ağzıma sokuşturduğu haribo azıcık yedim, T tatlitambak senin kocan gibi benim sıpa da, zorla bişiler yedirmeye çalışıyo bakıyo bi de çıkarmayım diye, yut anne diyo :)

Su; 1,5 lt üstü
Spor; tüm gün ayaktaydım, ev işi, halıları serme, yemek. Bide regl oldum spor yap aya tekrar fırsat kalmadı

toplight morordek inatettimolacak nilsub medusa38

Ay benim oğlandan yapıyor bazen diyorum. Babana mi çektin yavrum diye.... elleriyle iyice bastırıyor lar bi de...
ama insan da kiyamiyor çocuklar öyle yapınca dimi. Çok mutlu oluyorlar cunki

Ay benim oğlandan yapıyor bazen diyorum. Babana mi çektin yavrum diye.... elleriyle iyice bastırıyor lar bi de...
ama insan da kiyamiyor çocuklar öyle yapınca dimi. Çok mutlu oluyorlar cunki

Aynen öyle valla :) hissediyorlar mı acaba diyet yaptığımızı :)

Tünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı

Canım Allah kolaylık versin kuzucuğuna, zor dönem diş dönemleri bizimki şimdi yatıyo sabah kalkıyo bi garip oldum hep gece uyanmaya alıştığımdan tuhaf geliyo :) büyüseler dert küçüklüklüğü ayrı zor :)

Bizim kide dişten önce öyleydi dış çıksın yine döner eski düzeni gündüz uyuyo şimdi oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…