- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.061
günaydın kızlar dün çok yoğun koşturmalıydı geçmişin çoğynu okudum ordeğim özel bişey yok asure için kaynatacaksın yavsş yavaş o kadar
kızlar dün bende de günvardı bizim yöresel bir yemeğimiz var batırık ayy ondan yedim 3. tabak bulgur nasıl şiştiyse dün saat 3.30 dan beri nefes alamıyom hayvan gibi yersem olacağı o işte
bi de wc ye çıkamadım sormayın davul gibi şişim
Günaydın herkese hayırlı pazarlar diliyorum..
Anam kız gece 1'e kadar oturulurmu cıkcık sonra uyanmıyonuz ay kızlar bu gece çok güzel uyumuşum ilaçlar tıkanıklığımı geçirmiş şükür ay Allah kimseyi hasta etmesin bir gribe dayanamıyoruz...
Eeeee şimdi uyanmazsınız tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar..
günaydın aferin sana ben erken kalkınca gece çok oturamıyorum yaaaaa...Gecte yaşam erken kalkarim ben . 8 de ayaktayim en gec. Günaydın canim
3 tabak mıgünaydın kızlar dün çok yoğun koşturmalıydı geçmişin çoğynu okudum ordeğim özel bişey yok asure için kaynatacaksın yavsş yavaş o kadar
kızlar dün bende de günvardı bizim yöresel bir yemeğimiz var batırık ayy ondan yedim 3. tabak bulgur nasıl şiştiyse dün saat 3.30 dan beri nefes alamıyom hayvan gibi yersem olacağı o işte
bi de wc ye çıkamadım sormayın davul gibi şişim
günaydın aferin sana ben erken kalkınca gece çok oturamıyorum yaaaaa...
3 tabak mısende çok yemişsin kaptanım
gunaydın canımGünaydın hanımlar :)
Ben de 71,5 cıktım tambağım ya.. yarın sabah nolocak bakalım
Ben de 71,5 cıktım tambağım ya.. yarın sabah nolocak bakalım
Canım pazartesi sabah kilo Bildirimi yapmaya devam mı??
Dünkü menümü paylaşayım bende;
Sabah dukan krep, kk peynir, domates
Ara bi havuç
Öğle; bol kıymalı ıspanak 3 yk, üstü bollca yoğurt
Akşam; fırın tavuk göğüs çok az ama, biraz acı sos, 1-2 yudum zero.
1 tane kızımın zorla ağzıma sokuşturduğu haribo azıcık yedim, T tatlitambak senin kocan gibi benim sıpa da, zorla bişiler yedirmeye çalışıyo bakıyo bi de çıkarmayım diye, yut anne diyo :)
Su; 1,5 lt üstü
Spor; tüm gün ayaktaydım, ev işi, halıları serme, yemek. Bide regl oldum spor yap aya tekrar fırsat kalmadı
toplight morordek inatettimolacak nilsub medusa38
Ay benim oğlandan yapıyor bazen diyorum. Babana mi çektin yavrum diye.... elleriyle iyice bastırıyor lar bi de...
ama insan da kiyamiyor çocuklar öyle yapınca dimi. Çok mutlu oluyorlar cunki
Tünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı
Bizim kide dişten önce öyleydi dış çıksın yine döner eski düzeni gündüz uyuyo şimdi odaCanım Allah kolaylık versin kuzucuğuna, zor dönem diş dönemleribizimki şimdi yatıyo sabah kalkıyo bi garip oldum hep gece uyanmaya alıştığımdan tuhaf geliyo :) büyüseler dert küçüklüklüğü ayrı zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?