Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nesi acayip kiz sebze +protein işte. Tam senlik canım...
Spor yok mu bugün sende.

Kızlar selam,dışardaydım tüm gün yeni geldim eve gecmıse bakıp gelıyorum hemen..masallah ıyı konusmussunuz bugun acaba encok kım konustu..kuslar ayse dıye fısıldıyo ama bakalım :)
Kuşlara gerek yok ben ben yine ben çenede birinci walla nerdeyse yeni bir meslek edineceği yaşam koçluğu nasıl olur

ayy bebegım merak ettim tabı o kadar delü anlattın bakayım dedım naptı bunlar :) yavrusun nasıl döndü mü eski neşesine? enişte hala cezalı mı..keyfın yerınde mı kısacası bacım onu de bana
Bu balance IF mi acaba?? intermittent fasting? yapanları okumustum kk da iyi dıyolardı.. oyle amelıyatlık ıs yok sen de döverim hee sana yenı careler bulmamız lazım.. operasyonsuz!!

Günaydın kızlar bugun daha iyiyim. Dün ki baş ağrısı neydi öyle Allah kimseye vermesin
Gecmıs olsun canım.. burası da kacgundur cok ruzgarlı benim de sinüzitim azdı ölüyorum başağrısından..anlayabılıyorum senı yanı

yoğurt kürünü deneyen varmı kızlar
denemedım ama aklımda yapasım var.. ama tadı cok kötü diyolar tırsıyom o yuzden accık.. yogurda meyve dograyınca tarcında atıyodum ama zerdecal??? düşündürücü..baharatlı olanı dıyon bu arada dimi ortim??

tamam canım sen yap sorarsın burdan istediğin şeyi ay ben yapmıyorum yaparsam çok yerim
Aaaa ben kız ben de yapar dagıtırdım tum apartmana okula götürürdüm kavanoz kavanoz,annem öğrencı olan sensın normalde size yapılıp verılmesı gerek bılıyosun dımı dıyodu hep

Ördekcım kılo alırsa onun 8gr çirkinellamız dikkatinizi çekerim,ayrıca baştan totoya da 31mm olmuş yaaaa kız ördekcım cok sevıyorum ben senın bu etıketını takıp etmeyı..her gördüğümde masallah masallah yapıstırıyom valla. sen de arada felak nas oku üfle yavrusla kendıne

ay sorma en son yaptığımda 1 kg dondourma kutuları varya onlarla 1 kutu yemiştim ondan sonra bir daha yapmadım
Rezıllık valla ben e bosuna orti degılız bız

ay canım sen beni eskiden görseydin haftada 2.5 kg verdiğim oldu ama tatil birde beni bu hastalık mahvetti bi iyi olaydım
he ya bı ıyılesemedın ortım nasılsın sımdı?
Anne annecim kızzz siz bizi yemek yapalım diye mı doğurdunuz..benımkı de sen modelden..tatile gidiyom ee ne yemek yaptın kızına 6ayda bır gelıyom dıyom,e senı beklıyoz bız de 6aydır hadı gır bıze sunu sunu yap dıye sıparıs verıyo benım elımden daha lezzetlı oluyomus bahaneye bak
72 kgondan diyom yaaaa liposuction yaptırayımmm bi arkadaş bu kiloya yapma demişş aculundennn diyet fikirrr lazımmmm totomu eritmekkk için
Kız yogurta aban sen.. hem yanına tasımak da pratık..ara ögünlerde fılan ye bol bol..akşam yatmadan da ye.. faydası olur sana bence. hareketsız degılsın artık sonucta. sandvıclerın fılan da zorunluluktan oluyo bıraz ama yogurt arkadas yardımcı olur bence sana dene bı

kızlar misafirlerim vardı şimdi gittiler çocukları yatırıp gelicem uyuya kalmazsam bende
gel ortim bi sarılalım ılk defa denk gelecez sanırım uzun bı aradan sonra

Kızlar bu aradaaaa bugun fi tarıhınden kalma 40 beden pantolonumu giydimmmm hemı de kemer takarak kısa bı sure sonra o da bol gelıcek yanı teyy teyy teyyy delıye bak 40 bedene sevınıyo demeyın cunku en son 46beden almıstım kendıme dıyetten once de sıkan bı gomlegım vardı hatta en son gırememıstım ıcıne onu da gıydım o da baya bol oluyo artık hatta bı daha gıyılmez sanırım bıraz tuhaf durdu cunku..Ay cok hafıf hıssettım kendımı valla

Yazayım ben de menuyu

Sabah kahvaltıya gıttık
boreklerı cısları arkadasa yidirdim
1 yumurta domates salatalık bolca peynır sosıs
bı tadımlık da cılek recelı ve coookca cay

ara
1sade türk kahvesı
1yesıl elma

Akşamustu
tavuk ızgara aldım ama 3catal yıyebıldım
bıraz fırında patlıcan suyunu suzdum
1buyuk ayran

ara
1yesılelma uzerıne tarcın attım

su 3lt
spor kadıkoyde sonsuz yürüyüş.. helalınden 1saat nonstop hareket vardır yazabılırımyanı..
toplight morordek nilsub

neden acaba karnın şişki birşeymi taşıyon diye bayat bir esprimi yapayım
Bak Ozgecim de demis o daha 8 gr :)) benim karnım simdiden niye sisiyor yani 8 gr cirkin ordek yavrusuyla bence benim oburlugum, son günlerde istahimin masallahi var
günüzde ne yapıyonuz altın mı paramı?
Para yapiyoruz canim
Okumam mi kiz surekli dua modunda geziyorum zaten :) ay bugun gune gittim tabi bir suru kucuk bebik. Beni aldi mi bi duygusallik cogu kisi bilmiyodu henuz bilen bi arkadas eee ne hissediyosun diye sordu aglayiverecektim az kalsin orda. Bu vesileyle cok komik bi durumda gundeki kizlara da soylemis oldum ama hic boyle hayal etmiyodum sonra tabi kendi halime gülmekten bi hal oldum. Hormonlar halay cekiyor su an bende

Ayşe okudum canım başarı yazını cidden çok güzel olmuş. Beim kendime inancım tam mesela.once 68 sonra 62 olacagimi biliyorum. Ve diyetim bozuldu diye kendimi salmamayi da öğrendim. Meselenin cogunu hallettim.
hep beraber çıtır olacagiz

Saol cnm inş hep beraber diyelim

Günaydın herkese hayırlı pazarlar diliyorum..
Anam kız gece 1'e kadar oturulurmu cıkcık sonra uyanmıyonuz ay kızlar bu gece çok güzel uyumuşum ilaçlar tıkanıklığımı geçirmiş şükür ay Allah kimseyi hasta etmesin bir gribe dayanamıyoruz...
Eeeee şimdi uyanmazsınız tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar..

günaydın kızlar dün çok yoğun koşturmalıydı geçmişin çoğynu okudum ordeğim özel bişey yok asure için kaynatacaksın yavsş yavaş o kadar
kızlar dün bende de günvardı bizim yöresel bir yemeğimiz var batırık ayy ondan yedim 3. tabak bulgur nasıl şiştiyse dün saat 3.30 dan beri nefes alamıyom hayvan gibi yersem olacağı o işte
bi de wc ye çıkamadım sormayın davul gibi şişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…