- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.101
Var vermek istenen kilo azalınca geçiliyor birde devamını getirmeyenler bulanlar geçiyor ama daha yavaş olur vermesi 60 olunca gecersin
Bize herşey yasak sanki dimi :) ah ekşi elma yasak olmayaydı ne kabızlık kalırdı bende ne de başka bişeye isteksize kuru incir kuru kayısı falandamı yasak
Havuç dukanda pek onerilmiyor hem seni daha çok aciktirir birkez yiyecen tatlıdan ne olacak nefsin korelir
Daha yavaşa razıysan geç dükan ekspress 3. Günde meyve var yada bi hafta Dene tekrar dukana dönİnşallah canım, az daha sabredeyim o zaman :) benim hemen hemen 1 ayım kaldı ilk verdiği süreye, verilecek kilom da 4-5 kilo, 15 kasıma 57i görmem lazım benim, dukan amcayı yalancı çıkarmamam lazım
Bize herşey yasak sanki dimi :) ah ekşi elma yasak olmayaydı ne kabızlık kalırdı bende ne de başka bişeye istek
Yani adam her şeye çözüm bulmuş sen niye giremiyom dükan amcayaTamam yemicem havucu o zaman, kekimi yapayım ben, tatlı tatlı yerim madem krizlerimde :)
Direniyorsun dükan amcaya bu da duzeltmeYani adam her şeye çözüm bulmuş sen niye giremiyom dükan amcaya
Tünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı
Aa çok sevindim, koyu yeşil alana geçmişimvucüt kitle endeksine göre de normal sınırın en sonundayım şu an zaten, darısı hepimize ideal kilolara inşallahhhh..
Aynen kuru meyveler hatta daha yasak çok fazla şeker olduğu icin
Saol cnm geçecek inş aglamiyo en azından sadece uyutmuyorBen de ufaklıkta çok çektim dış çıkarma döneminde. Allah yardımcin olsun ona da sana da zor canim
Daha yavaşa razıysan geç dükan ekspress 3. Günde meyve var yada bi hafta Dene tekrar dukana dön
Yani adam her şeye çözüm bulmuş sen niye giremiyom dükan amcaya
Ay benim de az kaldı normale gelmeme. Turuncu alanda çıktım bende
Benziyo işte dükan mantığı yağdan ve karbonhidrat alımı yapmazsanız hem çabuk acikmazsiniz hemde proteinle yağdan yakar kas kaybina ugramazsinizKız bu dukan amca diyeti bir nevi karbonhidrat diyeti gibi. Orada da protein fazla
ay ben yapamam bu dukanı galibaAynen kuru meyveler hatta daha yasak çok fazla şeker olduğu icin
ne diyim yazık sanaİnşallah canım, az daha sabredeyim o zaman :) benim hemen hemen 1 ayım kaldı ilk verdiği süreye, verilecek kilom da 4-5 kilo, 15 kasıma 57i görmem lazım benim, dukan amcayı yalancı çıkarmamam lazım
Bize herşey yasak sanki dimi :) ah ekşi elma yasak olmayaydı ne kabızlık kalırdı bende ne de başka bişeye istek
Benziyo işte dükan mantığı yağdan ve karbonhidrat alımı yapmazsanız hem çabuk acikmazsiniz hemde proteinle yağdan yakar kas kaybina ugramazsiniz
ya benim 2 sindede diş dönemlerinde sorun olmadı şükür:)Ben de ufaklıkta çok çektim dış çıkarma döneminde. Allah yardımcin olsun ona da sana da zor canim
Ay benim de az kaldı normale gelmeme. Turuncu alanda çıktım bende
ay ben yapamam bu dukanı galiba
ne diyim yazık sana
Bu dükan için geçerli ekspressle meyve var ama ondada kuru meyve onerilmiyor sen sağlıklı sesleniyorum derken ne kadar şeker yüklediğiniz farkında mısın porsiyonlarin büyük olma nedeni de hep o masum tatlı yemişler bir iki tane yiyorum deyip tüm iştah mekanizmasını tetikliyosun dukanda mucizevi şekilde o çok yeme isteği gidiyor haksız mıyım @wendyay ben yapamam bu dukanı galiba
Yok canım, bu tempoya alıştım, 1 ay daha sıkıvereyim inşallah sonra belki dukan expressle devam ederim istediğime inene kadar, daha 49a çok yol var dimibtlbetul nerelerde bu kız bu arada ay?
Direnmiyorum canım, tatlandırıcıyı az tüketmeye çalışıyorum, farkındaysan zeroyu bile 1-2 yudum alıyorum
İnşallah canım, sana güveniyorum ben şu streslerini at bi dişini sıkmaya zaten yeşil alana ineceksin, eminim ben, ortin @keremcemim zaten kaçışın yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?