Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Var vermek istenen kilo azalınca geçiliyor birde devamını getirmeyenler bulanlar geçiyor ama daha yavaş olur vermesi 60 olunca gecersin

İnşallah canım, az daha sabredeyim o zaman :) benim hemen hemen 1 ayım kaldı ilk verdiği süreye, verilecek kilom da 4-5 kilo, 15 kasıma 57i görmem lazım benim, dukan amcayı yalancı çıkarmamam lazım

size kuru incir kuru kayısı falandamı yasak
Bize herşey yasak sanki dimi :) ah ekşi elma yasak olmayaydı ne kabızlık kalırdı bende ne de başka bişeye istek

Daha yavaşa razıysan geç dükan ekspress 3. Günde meyve var yada bi hafta Dene tekrar dukana dön

Ben de ufaklıkta çok çektim dış çıkarma döneminde. Allah yardımcin olsun ona da sana da zor canim

Aa çok sevindim, koyu yeşil alana geçmişim vucüt kitle endeksine göre de normal sınırın en sonundayım şu an zaten, darısı hepimize ideal kilolara inşallahhhh..

Ay benim de az kaldı normale gelmeme. Turuncu alanda çıktım bende

Daha yavaşa razıysan geç dükan ekspress 3. Günde meyve var yada bi hafta Dene tekrar dukana dön

Yok canım, bu tempoya alıştım, 1 ay daha sıkıvereyim inşallah sonra belki dukan expressle devam ederim istediğime inene kadar, daha 49a çok yol var dimi btlbetul nerelerde bu kız bu arada ay?

Yani adam her şeye çözüm bulmuş sen niye giremiyom dükan amcaya

Direnmiyorum canım, tatlandırıcıyı az tüketmeye çalışıyorum, farkındaysan zeroyu bile 1-2 yudum alıyorum

Ay benim de az kaldı normale gelmeme. Turuncu alanda çıktım bende

İnşallah canım, sana güveniyorum ben şu streslerini at bi dişini sıkmaya zaten yeşil alana ineceksin, eminim ben, ortin @keremcemim zaten kaçışın yok :)

ne diyim yazık sana

Ben de akşama sarma kuru dolma yaptım. Ama ben yemeyecegim bugün yumurta badem detoksu yapıyorum yyarın saf protein yapacam.. bBu hafta koydum kafaya.
Ayşe sen de gaz ver azcık bana özellikle çarşamba akşamından başla sen.
Cuma günü de planladığımı yaparsam 74 u görürsem ödül verecem kendime

ay ben yapamam bu dukanı galiba

ne diyim yazık sana

Nilgün ablacım, sonucu güzel ama, bak hemen hemen 2 aydın çikolata meyve yemedim, kilo vermekten başka hiçbir kaybım olmadı, bişeylerden fedakarlık yapmadan gitmiyor bu nalet kilolar.

Ben yıllarca burda kızların paylaştığı ufak cısslar olan diyetler var ya, öyle beslendim, ne kilo aldım ne kilo verdim, bana böyle bişey lazım, ki sonuçları görüyorsun :)

ay ben yapamam bu dukanı galiba
Bu dükan için geçerli ekspressle meyve var ama ondada kuru meyve onerilmiyor sen sağlıklı sesleniyorum derken ne kadar şeker yüklediğiniz farkında mısın porsiyonlarin büyük olma nedeni de hep o masum tatlı yemişler bir iki tane yiyorum deyip tüm iştah mekanizmasını tetikliyosun dukanda mucizevi şekilde o çok yeme isteği gidiyor haksız mıyım @wendy

49 mu senin boy ne kadar ki 49 istiyorsun

ayşe beni 62 kg olana kadar buralarda ayrılmak beni bırakmak yok. Ortak olmak bunu gerektirir taaammmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…