- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.021
Bi sure dayandinmi o sinyaller geçiyor canın bise istediğinde sütlü tarcinli kahve iç sade nescafe iç bastiyo yada bolbol su iç başka bisey yer olmasinZaten aç bırakan bir diyet değil sadece pisboğazlık benimkisi
Bende kesinlikle öyleyim.Güzel bu motivmotivasyonla devam sen iyi başlıyorsunuz sonunu getiremiyosun farkında misin
Seni ne motive eder bırakmamak için hep aynı döngüde olmak sıkıyor mu seniBende kesinlikle öyleyim.
Bir başlarım iki üç kilo birden veririm.sonra bir haftada 4 kilo geri alırım.
Aynen öyle yapacağım.Bi sure dayandinmi o sinyaller geçiyor canın bise istediğinde sütlü tarcinli kahve iç sade nescafe iç bastiyo yada bolbol su iç başka bisey yer olmasin
Bende çözemedim ki. Hayattaki herşeyde böyleyim.Heycanlı başlarım kesin inanırım ama çabucak sıkılırım.Seni ne motive eder bırakmamak için hep aynı döngüde olmak sıkıyor mu seni
Bayramdan önce bir elbise aldım 36 beden çok çok fazla istedim o elbiseye girebilmeyi bu beniçok kamçıladı aslındaSeni ne motive eder bırakmamak için hep aynı döngüde olmak sıkıyor mu seni
Sana güzel çözüm hep aynı diyeti yapmayacaksin bir hafta dükan ekspress bi hafta başka sana uygun diyet bir ayını önceden planliyacaksin ozaman olur belkiBayramdan önce bir elbise aldım 36 beden çok çok fazla istedim o elbiseye girebilmeyi bu beniçok kamçıladı aslında
1 hafta kadar yoğurt hurma diyeti yaptım.Çok da güzel verdim. Ama sonra bayram için memlekete gittik ve ben diyetten koptum.Ve dönünce elbiseyi göremeyeceğim hatırlamayacağım biryere kaldırdım.Gördükçe moralim bozulmasın diye
Benim başlattığım listeye ekle toparlayıp uygulariz
Tamam cnm Bak tv de şimdi yoğurdu anlatıyorBenim aklımda olanların hepsini yazmışsın ki canim farklı bir fikir gelirse yazarım tabiki de
Çok teşekkür ederim önerilerin içinSana güzel çözüm hep aynı diyeti yapmayacaksin bir hafta dükan ekspress bi hafta başka sana uygun diyet bir ayını önceden planliyacaksin ozaman olur belki
Bisey değil cnm sonuç alirsam daha çok sevinirimÇok teşekkür ederim önerilerin için
Tamam cnm Bak tv de şimdi yoğurdu anlatıyor
Tamam cnm Bak tv de şimdi yoğurdu anlatıyor
Gitmiştir herhalde bende birincilik sırrımı paylaştım takımım biliyorum ama başkalarına bilsin dimi ama benden bekleneni yapmadim dükan anlatmadım anlatsa mıydımSabah 7 de
2 dilim ekmek kadar yağlı ekmek
yumurta ve peynir
Ara 11 de
1 ceviz + 1 mandalina
ara 15.30
şekersiz nescafe
10 badem + 5 antep fıstığı
akşam 17.30
Sebzeli tavuk fırında
1 kase yoğurt
Su 4 lt,1 kupa yesilcay, 2 bardak ödem çayı
spor 50 dk leslie
40 dk kardio
o yağlı ekmekler gitmistir yani dimi kizlar.
nilsub inatettimolacak morordek medusa38
Tesekkur ederim486. Etap birincisimedusa38 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?