Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese iyi haftasonları

Rakipcim senin küçük bebişinmi vardı emziriyonmu yoksa

Inşallah pazar gününü değerlendirip mükellef bi kahvaltı yapmışındır zaten daha cumaya çok var

Herkese iyi haftasonları

Rakipcim senin küçük bebişinmi vardı emziriyonmu yoksa

Inşallah pazar gününü değerlendirip mükellef bi kahvaltı yapmışındır zaten daha cumaya çok var
Küçük bebis 15 aylık ama emzirmiyorum uzun hikaye ne kahvaltisi benim ki dükan kahvaltı yulaf kepekli krep ve peynir o mükellef kahvaltıyı 55 kg olunca yaparım inş sana da iyi hafta sonları

Bulgur beni rahatsız ediyor. O yüzden elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum hep
canım beni rahatsız etmiyor bulgur ama 1 tabaktan fazla yiyemem
Ben bugun 76.9 çıktım kizlaaarr yarına ne olur
Bilmem. Artık cuma ya kadar tartilmam ben. Ayna da görünce mutlu oluyorum ama tatlı sinirlerimi bozup beni mutfağa itiyor. Bir şeyler ye ye diye
darısı 66 lara :)
geçende gördüm ama havuç yiyiyorsun havuçta şeker fazla olduğu için kan şekerini birden yüseltip acıktıryormuş geçen tv de anlattılar

ay tatlım Allah kolaylık versin ben geçirdim çok şükür o günleri
hoş geldin canım bakalım bir duruma olsun yinede gel katıl bize

kızlar sabahtan beri uğraşıyorum yoğurt mayaladım peynir yaptım ondan gelemedim bu gece çok güzel uyumuşum tıkanıklığım geçmiş çok iyi hissediyorum kendimi yarın sabah tartılıp buraya yazıcam ve canavar gibi dönücem nasipserakiplerimiz savulun tabi sen hariç medusa38 daha sana meydan okumaya sıkıyo

kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesef ben kırmızı alandayım şuan

Canım tatlı krizim var bu ara, tatlı sebze bi aklıma havuç geliyo, varsa söyleyin tatlı sebze yine de çok tüketmemeye çalışıyorum, günde 1 max. 2

Canım tatli krizin varsa al tatlandırıcılı dukenalla yap en azından yasak degil

Zararlı tatlandırıcı yemektense bi havuç yiyeyim ya, daha masum değil mi? Çok zorda kalmazsam yemiyorum tatlandırıcı

Sen 5+5 yapmıyomusun sebzeye gecmisin

Sebzeye geçtim denmez aslında ama evde saf protein çok zor oluyo ufak tefek sebzeler var, hafta içi saf proteini daha iyi yapıyorum

Eki Görüntüle 1895391
kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesef ben kırmızı alandayım şuan
Aa çok sevindim, koyu yeşil alana geçmişim vucüt kitle endeksine göre de normal sınırın en sonundayım şu an zaten, darısı hepimize ideal kilolara inşallahhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…