- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.081
Herkese iyi haftasonlarıTünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı
Slm hanimlarrbende araniza katilmak istyorum @w e n d y nin davetiyle buraya geldim :) ben gectigimiz subat aylarinda 2. Takimdan 65 kiloyla ayrildim suanda 74.1 kiloyum takim degisikligi yapabiliyomuyum bide bu fazla kilolarla geri donebilme sansim varmi?
Küçük bebis 15 aylık ama emzirmiyorum uzun hikaye ne kahvaltisi benim ki dükan kahvaltı yulaf kepekli krep ve peynir o mükellef kahvaltıyı 55 kg olunca yaparım inş sana da iyi hafta sonlarıHerkese iyi haftasonları
Rakipcim senin küçük bebişinmi vardı emziriyonmu yoksa
Inşallah pazar gününü değerlendirip mükellef bi kahvaltı yapmışındır zaten daha cumaya çok var
canım beni rahatsız etmiyor bulgur ama 1 tabaktan fazla yiyememBulgur beni rahatsız ediyor. O yüzden elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum hep
darısı 66 lara :)Ben bugun 76.9 çıktım kizlaaarr yarına ne olur
Bilmem. Artık cuma ya kadar tartilmam ben. Ayna da görünce mutlu oluyorum ama tatlı sinirlerimi bozup beni mutfağa itiyor. Bir şeyler ye ye diye
geçende gördüm ama havuç yiyiyorsun havuçta şeker fazla olduğu için kan şekerini birden yüseltip acıktıryormuş geçen tv de anlattılarDünkü menümü paylaşayım bende;
Sabah dukan krep, kk peynir, domates
Ara bi havuç
Öğle; bol kıymalı ıspanak 3 yk, üstü bollca yoğurt
Akşam; fırın tavuk göğüs çok az ama, biraz acı sos, 1-2 yudum zero.
1 tane kızımın zorla ağzıma sokuşturduğu haribo azıcık yedim, @tatlitambak senin kocan gibi benim sıpa da, zorla bişiler yedirmeye çalışıyo bakıyo bi de çıkarmayım diye, yut anne diyo :)
Su; 1,5 lt üstü
Spor; tüm gün ayaktaydım, ev işi, halıları serme, yemek. Bide regl oldum spor yap aya tekrar fırsat kalmadı
toplight morordek inatettimolacak nilsub medusa38
ay tatlım Allah kolaylık versin ben geçirdim çok şükür o günleriTünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı
hoş geldin canım bakalım bir duruma olsun yinede gel katıl bizeSlm hanimlarrbende araniza katilmak istyorum @w e n d y nin davetiyle buraya geldim :) ben gectigimiz subat aylarinda 2. Takimdan 65 kiloyla ayrildim suanda 74.1 kiloyum takim degisikligi yapabiliyomuyum bide bu fazla kilolarla geri donebilme sansim varmi?
canım büyük ihtimalle sorun olmaz çünkü ayrılalı 6 ayı geçmiş burda başlayabilir canımtoplight morordek inatettimolacak nilsub kaptanlarım ve kaptan yardımcılarım; bu konuyla bi ilgilenir misiniz??
canım beni rahatsız etmiyor bulgur ama 1 tabaktan fazla yiyemem
darısı 66 lara :)
geçende gördüm ama havuç yiyiyorsun havuçta şeker fazla olduğu için kan şekerini birden yüseltip acıktıryormuş geçen tv de anlattılar
Canım tatli krizin varsa al tatlandırıcılı dukenalla yap en azından yasak degilCanım tatlı krizim var bu ara, tatlı sebze bi aklıma havuç geliyo, varsa söyleyin tatlı sebzeyine de çok tüketmemeye çalışıyorum, günde 1 max. 2
Sen 5+5 yapmıyomusun sebzeye gecmisinCanım tatlı krizim var bu ara, tatlı sebze bi aklıma havuç geliyo, varsa söyleyin tatlı sebzeyine de çok tüketmemeye çalışıyorum, günde 1 max. 2
Canım tatli krizin varsa al tatlandırıcılı dukenalla yap en azından yasak degil
Sen 5+5 yapmıyomusun sebzeye gecmisin
Aa çok sevindim, koyu yeşil alana geçmişimEki Görüntüle 1895391
kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesefben kırmızı alandayım şuan
aminnn... aferin sanadaAa çok sevindim, koyu yeşil alana geçmişimvucüt kitle endeksine göre de normal sınırın en sonundayım şu an zaten, darısı hepimize ideal kilolara inşallahhhh..
Var vermek istenen kilo azalınca geçiliyor birde devamını getirmeyenler bulanlar geçiyor ama daha yavaş olur vermesi 60 olunca gecersinmedusa38 dukan ile dukan express arası geçiş var mı??
size kuru incir kuru kayısı falandamı yasakCanım tatlı krizim var bu ara, tatlı sebze bi aklıma havuç geliyo, varsa söyleyin tatlı sebzeyine de çok tüketmemeye çalışıyorum, günde 1 max. 2
Aynen kuru meyveler hatta daha yasak çok fazla şeker olduğu icinsize kuru incir kuru kayısı falandamı yasak
Havuç dukanda pek onerilmiyor hem seni daha çok aciktirir birkez yiyecen tatlıdan ne olacak nefsin korelirCanım tatlı krizim var bu ara, tatlı sebze bi aklıma havuç geliyo, varsa söyleyin tatlı sebzeyine de çok tüketmemeye çalışıyorum, günde 1 max. 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?