Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kızlar pek kabul etmese de Karatayla da aynı mantık olduğunu düşünüyorum :)
karatay şekerin her türünü zararlı olduğu için vermiyor tatlandırıcıda vermiyor karatay dukanla orası benzemiyor ama karatay hep diyor ben diyetisyen değilim siz vucudunuza sağlıklı şeyler sokarsanız normal kilonuza dönersiniz diye

Ben kızlar pek kabul etmese de Karatayla da aynı mantık olduğunu düşünüyorum :)
Karatay yağı yağla yakmaya çalışıyor o yüzden ters tepebiliyo birde kuruyemişler de yağlı dükan diyor ki yağ alma yağ ihtiyacını vücut depolarından karşıla ve gerçekten en çok yağ nerdeyse önce ordan gidiyo

Benziyo işte dükan mantığı yağdan ve karbonhidrat alımı yapmazsanız hem çabuk acikmazsiniz hemde proteinle yağdan yakar kas kaybina ugramazsiniz

Dukan+kb diyeti bana uyar herhalde. Bunu denemek lazım canım. Ben yaparım bunu ama hacamatin geçmesini beklemem lazım. Çünki hayvansal gıda tüketmemek lazım o zaman. 4 5 gunluk bir süre zarfında

canım tatlıya haklısın ama yeşil elma çok masum geliyor gözüme

Haklısın canım, aynı fikirdeyim.

Bu arada nilsub abla dedim sana ama sanki böyle bi ablammışsın gibi, komşuymuşsun gibi hissediyorum, ama eğer yok abla senin annendir dersen anında geçerim normal halime

dukanda ara öğün varmı peki?

aslında buda mantıklı ama karatay yağ alki yağ yakın diyo o nasıl oluyo

Canim ben kendi vücudumu tanıyarak diyorum ki meyve tüketimi fazla oldumu kilo vermeyi çok etkiliyor. Ben de öyle. 4 5 mandalina 3 portakal yerdim eskiden. Şimdiyecçok azalttım.
Ah ah eşim hep kasa ile alırdı. Hatta trabzon hurma sini bile çok sevdiğim için kasa ile alırdım 3. Güne kalmaz di.
Şimdi çok dikkatli tuketiyorum

Çünkü meyvelerin çoğu karbonhidrat ve şekerden oluşuyor bende yoksa yerim meyveciyimdir ama yaramıyor işte bile bile de devamını edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…