- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.521
Amca bize açımıs iyi birisi kendisi galiba
ay sorma bu ara uğramıyor çok alemdir biraz önce karatayın bi linkini beğenmiş dur oralardaysa çağırayım:)Hahah, biz Betül'ün o dönemlerini kaçırmışız sanırım, sesi çıkmıyor artık hiç, probis mi yedi naaptıysa yok yine ortalıklarda :) aklıma karatayın capsleri geldi, alem kadın ya hu :)btlbetul
lannnnnnnnnnnnnn yapılırmı bu banaYüce balık aşkına adlı geceden kalanlar hanımlar
ortim sormustun özellikle buyur gel sana da yapam miss gibi balıknilsub
Eki Görüntüle 1895923 Eki Görüntüle 1895924 Eki Görüntüle 1895925
Hahah, biz Betül'ün o dönemlerini kaçırmışız sanırım, sesi çıkmıyor artık hiç, probis mi yedi naaptıysa yok yine ortalıklarda :) aklıma karatayın capsleri geldi, alem kadın ya hu :)btlbetul
ay sorma bu ara uğramıyor çok alemdir biraz önce karatayın bi linkini beğenmiş dur oralardaysa çağırayım:)
Yüce balık aşkına adlı geceden kalanlar hanımlar
ortim sormustun özellikle buyur gel sana da yapam miss gibi balıknilsub
Eki Görüntüle 1895923 Eki Görüntüle 1895924 Eki Görüntüle 1895925
Kız ne 34 bedeni
Sen en son 38 beden pantolonlar almıştın giremiyordun. Ona mı girecen
Kotta farklı oluyor ya canım 34 beden normal beden pantolonda 44 bedene denk geliyor kot bedeni olarak 34 yazmış sanırım betul
Ben yanlış anlamışım ya
Kot bedenleri farklıydı demi
gel kader arkadaşım bende yeşil çay içiyorumkuru iftira yeşil çay içiyom bööğğkk... hala usluyum....
karataya dönmeye çalışıyom ama pek zor geliyor şimdi :))
Valla içmicem bugün yeşilçaylannnnnnnnnnnnnn yapılırmı bu bana
çok açım yaaaaaa elimde bir sürahi yeşil çay var tarçınlı limonlu
gel benim tontik minnoş pisi pisimben de gelceeem :)))
afiyet olsun.....
hakket ne oldu pantolonlarkkıskaanç :)))
neeğğyy 44 mü pantalonlarda 40 bedene giriyom kotta niye öyle olmuş yawww....
cahiiil şey :)))
sen bilmiyon dimi bu pantolon mevzusunuValla içmicem bugün yeşilçaybalığın tadını kaçıramam hiç de bile yarın elma günü yapıcam ama ben de bu arada..iyi gelmişti o bana.. balıktan da geriye pek bişey kalmadı balığın kokusunu duyan öğrenci tayfası arkideşlerimiz sağolsun koca tepsi yalan oldu şaka bi tarafa helali hos olsun
gel benim tontik minnoş pisi pisim
vay bugun çok iyiymişbu günkü menüm
sabah
2 hş yumurta
2kk penir
öğlen
bir kase yoğurt
içine yulaf ezmesi
akşam
1 elma
3 ceviz
su : 2lt
spor 4 mil leslie
Kızaaammm ben bugün 40beden kotuma girdim en son aldığım 42idi.. oh yaa..hakket ne oldu pantolonlar
gel kader arkadaşım bende yeşil çay içiyorum
Valla içmicem bugün yeşilçaybalığın tadını kaçıramam hiç de bile yarın elma günü yapıcam ama ben de bu arada..iyi gelmişti o bana.. balıktan da geriye pek bişey kalmadı balığın kokusunu duyan öğrenci tayfası arkideşlerimiz sağolsun koca tepsi yalan oldu şaka bi tarafa helali hos olsun
gel benim tontik minnoş pisi pisim
hakket ne oldu pantolonlar
okudum bugün 34 vs 44 savası cıkıyomus bı ara az kalsınsen bilmiyon dimi bu pantolon mevzusunusor betüşe anlatsın
yok yok çok önceki mevzu bugünkü değil sen gelmemiştin galiba daha sor sor betüşeokudum bugün 34 vs 44 savası cıkıyomus bı ara az kalsınvalla o 34 filan yazan kotlara ben henuz gıremedıgımden normal bedenlerde kaça tekabül ediyo bilmiyom diye ses etmedım.. o kotların tuhaf bı beden sıralaması var 26-28 beden kot var.. küfür gibi resmen
vay bugun çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?