- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.541
habire içiyozda bir türlü güzelleşemedik dahaiçelim güzelleşelim :)
suuss suuss hatırlatma mazi kalbimde yaradır :)))) seneye kesşn gircem ben onlara.... aaahhh ahhhh sevdim sevdim yerine kaldırdım bu sene anca :)))
ay ne buluyosun bence çok iğrenç insanın canı ttlı pasta kurabiye çeker buda jelibon diyomor vakvak beni tebrilk etmeli dimi....
çok usluydum.... reklamlarda jelibon çıkmayaydı aklım bile usluydu ... aahhh jelibon seni çok özledim jeliiiiyyyboooğğnn :))
okudum bugün 34 vs 44 savası cıkıyomus bı ara az kalsınvalla o 34 filan yazan kotlara ben henuz gıremedıgımden normal bedenlerde kaça tekabül ediyo bilmiyom diye ses etmedım.. o kotların tuhaf bı beden sıralaması var 26-28 beden kot var.. küfür gibi resmen
habire içiyozda bir türlü güzelleşemedik daha
ay ne buluyosun bence çok iğrenç insanın canı ttlı pasta kurabiye çeker buda jelibon diyo
Canım yarısmaya ilk girisindeki hedef kilon 55'mis, yukarı cekmemiz mumkun olur mu bilmiyorum. Genelde asagı cekmekte sıkıntı olmuyor ama yukarı cekmemiz mumkun olmayabilir.
Normalde listeye girebilirsin eski yarısmacı oldugun icin ama takımda devamlı olur musun bilemiyoruz ki :)
@toplight kaptanım karar versin bence buna
noldu orda servethakket ne oldu pantolonlar
Evet masallah menun güzeldimor vakvak beni tebrilk etmeli dimi....
çok usluydum.... reklamlarda jelibon çıkmayaydı aklım bile usluydu ... aahhh jelibon seni çok özledim jeliiiiyyyboooğğnn :))
Evet masallah menun güzeldiHep böyle bi performans bekliyorum senden :))
hadi kızlar herkese iyi geceler ben yatıyorumsabaha erkenden tartılıp yapıştıracağım bildirimimi hadi hayırlısı
Eki Görüntüle 1896020
Haha bu sabah çok mutlu oldum ayyyy sonunda bir daha 80'li rakamları görmek istemiyorum :) dun sabah 81.1'di -1.300 kg ohhh oh oh şuan oynamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?