Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar deli olcemmm amme :) doris hofer diye bir hatn varmış yeni gördüm tv de 41 yaşında sosyal medyadan takip edin bak yaşam koçu ama kadın 25 yaşında gibi

Peki bisey soracam her gün tartışmak mi mantıklı haftada 1 mi? 1
ay ben her sabah tartılıyorum kişiye göre değişiyor ben hergün ne kadar verdiğimi görmek istiyorum yada artı gelirsem ne yedim neyi yanlış yaptım yada neden ödem oluştu diye düşünüyorum bazıları bulgur yiyince artı geliyor şişiriyor yada ödem varsa hemen ödem çaylarına saldırıyorum

Kendi kucuk ama kalorisi büyük şerbetli falan.
Ben hic 1 tam künefe yemedim yani hep eşimle paylaşırız yarı yarıya. Coook tatlı cunku
eşim paylaşmaz kii elinde olsa bi tane daha yer oda seviyor tatlıyı dün canı çekmiş dışardan kabak tatlısı söyledi baya büyük bi porsiyon geldi 10 saniye sürmedi bitirmesii allahtan ben kabak tatlısını sevmiyorum.. bu kocayla diyet çok zor

Peki bisey soracam her gün tartışmak mi mantıklı haftada 1 mi? 1

kişiye göre değişir, bende hergün tartılanlardanım, ama kaçamak yapmıyorum, ondan ne durumdayım bilmek hoşuma gidiyor, ama eğer kaçamaklı ve bıraktığım dönemdeysem önünden bile geçmiyorum, o nedenle hergün tartılmak benim için iyi :)

Eki Görüntüle 1896117
hemen çektim yulaf ezmesini un gibi yaptım bakalım nasıl olacak yarın sabah krebim:)
@w e n d y @keremcemim T tatlitambak bakın kepeğim yok ama bunu buldum

oo süpersin, aynı şey değil özünde onlar ama yulaf kepekli krep yapmaya uygun en azından :)

hemen hemen aynı işi göreceklerine eminim en azından ekmek yemem kahvaltıda sağlıklı karbonhidrat ezmede

Gelecem de durmuyosunuz ki anacim gelemiyom ben simdi bi 5i birarada koydum kendime kalkip kalan deneylerimi yapicam sonra..
Yeni gelen arkadaslar hosgelmis sefa gelmis..

ben şimdi kahve keyfisi yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…