- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.741
ay ben her sabah tartılıyorum kişiye göre değişiyor ben hergün ne kadar verdiğimi görmek istiyorum yada artı gelirsem ne yedim neyi yanlış yaptım yada neden ödem oluştu diye düşünüyorum bazıları bulgur yiyince artı geliyor şişiriyor yada ödem varsa hemen ödem çaylarına saldırıyorumPeki bisey soracam her gün tartışmak mi mantıklı haftada 1 mi? 1
eşim paylaşmaz kii elinde olsa bi tane daha yerKendi kucuk ama kalorisi büyük şerbetli falan.
Ben hic 1 tam künefe yemedim yani hep eşimle paylaşırız yarı yarıya. Coook tatlı cunku
Peki bisey soracam her gün tartışmak mi mantıklı haftada 1 mi? 1
Eki Görüntüle 1896117
hemen çektim yulaf ezmesini un gibi yaptım bakalım nasıl olacak yarın sabah krebim:)
@w e n d y @keremcemim T tatlitambak bakın kepeğim yok ama bunu buldum
hemen hemen aynı işi göreceklerine eminim en azından ekmek yemem kahvaltıda sağlıklı karbonhidrat ezmedekişiye göre değişir, bende hergün tartılanlardanım, ama kaçamak yapmıyorum, ondan ne durumdayım bilmek hoşuma gidiyor, ama eğer kaçamaklı ve bıraktığım dönemdeysem önünden bile geçmiyorum, o nedenle hergün tartılmak benim için iyi :)
oo süpersin, aynı şey değil özünde onlar ama yulaf kepekli krep yapmaya uygun en azından :)
hain kadın taş gibiiiiikızlar deli olcemmm amme :) doris hofer diye bir hatn varmış yeni gördüm tv de 41 yaşında sosyal medyadan takip edin bak yaşam koçu ama kadın 25 yaşında gibi
ya birde 41 yaşında gelde deli olma bizde toto büyütelimhain kadın taş gibiiiii
benden genç duruyor kadın .. hee yaa oturmaktan popomda apse çıktı perşembe doktora gidicemya birde 41 yaşında gelde deli olma bizde toto büyütelim
sen incecik diri ol bak peşine düşecekler
duruyorum su ile yeşil çay içmekten midem bulandı
ay 3 fincan diyolaaaa
kendi profiline gir kendi remine tıkla orda var değiştirmek için ekrana çıkıyo bi dene bakalım
hanımlar nasılsınız?
Hoş geldin naber..:)hanımlar nasılsınız?
Nazar değdirdik poponabenden genç duruyor kadın .. hee yaa oturmaktan popomda apse çıktı perşembe doktora gidicem
Bende bende içiyorum sade turk kahvesi yanında 2ceviz avucumun içi kadarda fıstık hımmm çok güzel afiyet olsun bize şekerimben şimdi kahve keyfisi yapıyorum :)
@keremcemim bakın ne dedi kadın normal yulaf ezmesini robottan geçirip toz haline getirip öyle krep yapıyormuş çok mantıklı bende denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?