Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun olsun süper ilk gün için

olsun olsun süper ilk gün için

abi olcak iş değil onca zamandır rejimde değilim bir Allah ın kulu bir şey ısmarlamadı tam rejime başlıyorum ve kimseye söylemedim sabote edecekler diye tesadüfe bak ki haydi dönere dediler :)))) nasip yani ne diyim mukadderat :)))

şişicek bişi göremedim ben gayet fit bir menü....

aynen devam beybi sende şu ekmeği bırak artık sabah ye yada...

Betüşümden beklenmeyen menüler.. maşallah maşallah nazarımız değmesin..aferin benim uslu pisiciğime
şişicek bişi göremedim ben gayet fit bir menü....
Ya bugün yedıklerımden degıl sanırım.sabah kalktıgımda şiştim zaten..ama kocaman oldum göbegım pörtledi bi gün önce giydiğim pantolondan cok sinir oldum dün de abartı bısey yemedım öğle simit yemıstım aksam balık yedım.. bu ara hersey üst üste bu da beni sınıyo sanırım

Bugün ki menum
Sabah
Çay
Öğle
Su
Ara
Yogurt
Akşam
Balık yeşil salata ve zero ekmeksiz olunca balık mide bulandırıcı zeRo içtim o yüzden
Yulaf kepekli yogurt
Misafire kahvaltı hazırladım ama yani o yoğurdu yemesem Hiç bise yemicektim bugün canım istemedi özel bir menü değil yani 3 saat disardaydim
90 dakika yuruyus
2.5 litre su
Yeşilçay
toplight nilsub T tatlitambak morordek @wendy inatettimolacak

Valla ben kendimi bıraksam 2tane yerim :)
Sonra neden 80 kiloyum
Aslinda benim eşime de kalsa 1 tane yer ama ben yiyemem diyince malum o da kendini frenliyor. Hep kilo alma sebebi bu kocalar zaten ya ben de evlendikten sonra ona uyup kilo almistim :)
Arada oluyor oyle sislikler ya, iner bence birkac gune. Menülerin iyi cunkum
A aa iki gun ust uste guzel menuler. Neler oluyor kiz taş mı dustu kafana
he bu sondu bakalım neler olucak:)
Senin bu ekmek olayi da sigarayı birakmaya calismak gibi hep "bu sondu" diyosun

Menün çok güzel canım. Devam et bu sekilde

Gerçekten hiçbişey yememissin canım. Canın mi sıkkın yoksa yogunluktan mi

Menün güzel canım ama aksama protein eklesen iyi olurdu bence.

aaa iki gün üst üste senden iltifat ölcem galiba :))) bana iyi davranıyosun son günlerimm i doğruyu söyle :)))

Acaba biz o kabuslardann uyanabilecek miyiz. Gòrecekmiyiz o güzel rakamları. .. ahhh efkarlandim yine. Tartilmayacam leeen yarin

Sabah 6.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates roka
5 yesil zeytin

Ara 10
2 minik mandalina
10 fındık
1 kaşık ta un helvasi

öğlen 13.
1 kase yoğurt
2 salatalık ile cacik

Akşam 17. 30
1 kase yoğurt
2 salatalık ile cacik
2 haşlama baget

spor 30 dk yürüyüş.
Gündüz ayrı gezme akşam ayrı gezme olunca.spora vakit kalmadı yeni girdim eve. Çocukları uyutuyorum.
baaak o kadar gezdim ama kaçamak yapmadım hiç afferin bağa dimi

morordek nilsub inatettimolacak medusa38

Bgunku menum
Sabah lor 2 yumrta
Aralarda su
Oglede arkadasim caya geldi bende tatlandirici olmadigi icin normal kek yaptim 1 dilim yedim 3 bardak sekersiz cay ictim napim daynadim

Arada 1 kasik yulafli kek yedim

Aksam bisey yemedim su ve 3 kupa kiraz sapi cayi ictim

1 saat oncde 1 kasik yulafli 1 kase yogurt yedim
Spor olrakda kek yedigim icin kendime ceza verdim ciktim pazara gttim bebek arabasiyla hemde aldiklarimi ona koymak icin hemde kizim uslu dursun dye benim pazarim biraz uzak bide disarda baska islerimde vardi tam 2 saat yurudum yedigim kekide yakmis oldum bu sayede

10 bardak su ictim 3 kupa kiraz sapi cayi ictim benden bu kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…