- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.761
Tamam sabah foto atarım canımAy benim de aklıma gelmişti.deneyip yazacaktım. Sen dene bakim bi
Tamam sabah foto atarım canımsutte ekleyeyim mi içine yarım çay bardağı kadar
evet yaa fena nazar değdi ben bugünle yarın cezamı halledeyim bari popomu keserse cerrah hoplayıp zıplayamam bi süreHoş geldin naber..:)
Nazar değdirdik popona
Bende bende içiyorum sade turk kahvesi yanında 2ceviz avucumun içi kadarda fıstık hımmm çok güzel afiyet olsun bize şekerim
Hiç yemedim canım reklamlarda gördüm ama ben karatayım dediği gibi paketlenmiş herşeye karşıyım onun yerine 1kase yoğurda 2gun kurusu kayısı 1kuru incir azcık tarçın oh missBayanlar bu sek quark hakkında ne düşünüyorsunuz yediniz mi
Ay miss gibi tazecik sut getirdim şimdi 1kavonozda kaynatacağım şimdi %100 doğal :)Ekle bence canım. Bakalim nasıl olacak. Ben de yaparım
evet yaa fena nazar değdi ben bugünle yarın cezamı halledeyim bari popomu keserse cerrah hoplayıp zıplayamam bi süre
Bayanlar bu sek quark hakkında ne düşünüyorsunuz yediniz mi
Ben çok tempolu çalıştığım için evi sadece uyumak için kullanıyorum. O yüzden geleneksel ev hanimligindan çok uzağım.Hiç yemedim canım reklamlarda gördüm ama ben karatayım dediği gibi paketlenmiş herşeye karşıyım onun yerine 1kase yoğurda 2gun kurusu kayısı 1kuru incir azcık tarçın oh miss
Menun çok güzel canım ilk gün için hiç hiç spor yapamazsan bile eve gelince 100-200 kaç kez atlayabilirsen ip atla ipli yada ipsiz canım farketmezBen bugün neler yedigimi paylaşayım sabah: roka, salatalık, havuç, 1 haşlanmış yumurta, 3 ince dilim tuzsuz köy peyniri, 4 5 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Ogle: Yeşillik, 1 minik kutu tonbaligi, 2dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 Activia
Aksam: Fırında 2 yağsız baget, sebze, yoğurt
Su: 2 lt
Spor: Malesef bugün yok
Haklısın tabi ama çalışan birkaç arkadaşımızda en azından götüre bileceklerini ayarla tatlım ocağa çok az var zayıf gelin yapıcağız seniBen çok tempolu çalıştığım için evi sadece uyumak için kullanıyorum. O yüzden geleneksel ev hanimligindan çok uzağım.Hep pratik şeyler hazırlamak yemek zorunda kalıyorum. Yemeğimi yanımda taşıdığım için zor oluyor tabi.
alıntı yapamıyormusun canım sen mesajların altında cevapla yazıyor ona bas ondan sonra msj altına kendi msj yazGayet güzelnilsub
ay üzülme beni bekliyon yaYazayım ben de menumu kızlar
sabah
1lokma peynır 2dl salatalık hızlı cıkmak zorunda kaldım
yolda 1eksı elma yedım
ogle
1elma
yemek yemeye vaktım yoktu yogun gunum oluyo salı carsamba
aksam
aksamkı palamuttan bi tabak
1kase salata
su 2,5bıttı
spor okula 40dk yurudum
2kupa 5i bırarada cay
bırazdan da yesılcay ıcıcem
cok sıstım nedense davul gıbıyım..sabah hangı kabus rakamı gorucem kım bılırbeni vurun ya vurun beni
morordek nilsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?