Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunkü menümmm
allahım agzımı şu andan itibaren kapatmak istiyorum içimde önlenemez bir yeme istegi var
şu an eşim arkada bana dürüm ısmarla yada çıg köfte üstüne künefe diyorr ben çıglık çıglıgaaaaaaa

nesee kandıramaz benii işte menüm bugunlukk

9,30 1 zeytin, yarım dilim kepek ekmegi, portakl suyu ( posası)

11,00 5 kaşık kabak yemegi, 2 dilim kepek ekmegi, 3-4 kaşık yogurt

12,20 kase yıldız şehtiye çorbası , 1 dilim mısır ekmegi

13,40 2 elma, 1 çay bardagı süt

14,30 2 portakal

16,00 peynirli krep ... sütlü cococops

18,30 bir kaşık kabak yemegi, bir kaşık yogurt, bir koca kase çorba

19,30 yaseminli yeşil çay

selamlarrrrrrrrrr
citolcugum senden gördügüm en düzgün liste bu. ben sahsen tebrik ediyorum cani gönülden. birden 360 derece dönmüs dogruyolu bulmus bir liste bu .. sakin künefe bilmemne aklina getirme yiyen yesin duba gibi sissin ..... burada bitir gününü yeme artik birsey .

bende az önce çıglık attım
eşim doldu deli diyo sempatiksalakcinni

ay dedim çok mutluyummm
iki kere mutfagı dolandımm elim krekere gitti çikolatayaa
almadan geldim
elma yedim sadecee 2 tane kırmızı elmaa
şu an açımm bidem kazınıyo sanki yada içtigim çaydanmı bilmiyorum amaa
yemicem bişe dükkanı kapadım aklinialirimsmile

asli hosgeldin canim insallah hayirli olur kisa zamanda istedigin kiloya inersin.a.s.
canim simdi ben burda sadece icecekler ve brokoli gördüm.. bugün yediklerinin hepsi bumu?
eger öyleyse cok cok az degilmi?

tebrikler tebriklera.s. iste takimda olmanin faydalari.. iste bir yerden bir zamandan sonra hayir ben daha fazla yemiyecegim diyebilmek bu noktayi koyabilmek siniri tanimak.. sen kisa zamanda gördün anladin canim kutluyorum.. birkac gün böyle devam et kiyafetlerin bollasmaya baslasin etraftan farkedilsin bak nasil daha gayrete geleceksin

asli hosgeldin canim insallah hayirli olur kisa zamanda istedigin kiloya inersin.a.s.
canim simdi ben burda sadece icecekler ve brokoli gördüm.. bugün yediklerinin hepsi bumu?
eger öyleyse cok cok az degilmi?

oydu saat 3 e kadar ama artık degil. akşam eşimle birlikte bezelyeli pilav yedim. biraz da dondurma. ya ben acıkmıyorum aslen detoksa cok müsait bi bünyem var dayanıklıyım ama işte eşim gelene kadar bu. o beni yoldan çıkarıyor. o cok düşkün yemege. onun yüzünden akşama kadar bi güzül beslenip akşam yükleniyorum. yeni evliyim sayılır o zamandan bu yana 11 kilo aldım.

ben de bugün yediklerimi yazayım ;

10.00 birkaç badem,birkaç fındık(kahvaltıya davetliydim,yolda giderken yedim)

11.00 1 haşlanmış yumurta,3-4 zeytin,az peynir,1 kere nutellaya uzandım,2-3 dilim ekmek (sofra çok doluydu,ama ben bu şekilde kurtarabildim)

14.30 bir adet türk kahvesi(yanında çikolata vardı,yemedim...büyük başarı:))

15.30 2 kaşık mantı ,samısaklı yoğurt (hala aynı yerdeydim,kadın coşmuş,neler neler vardı da 2 kaşık mantı ile kurtardım)

18.30 lahana sarma,yoğurt (kayınvalidem yapmış be yokken,gelince 5 adet filan yedim.çok büyük değillerdi)

22.00 badem,ceviz,1 minicik elma ve küçük bir muz

içecekler : 1 bardak lahana suyu,1 bardak beşi bir yerde çayı,2 lt su

not:bugün yanlış beslendim,gereksiz şeyler yedim farkındayım.biraz mecbur kaldım,biraz da önüme gelince ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...tek tesellim erken saatlerde yemiş olmam ve azar azar yemiş olmam. yarın sporu artırıp dengeleyeceğim...bu arada bugün spora gidemedim,yarım saat yürüdük kaynanayla...

okadarda fena degil cikolatam yediklerin. bir yemek davetinde cokta iyi sayilir aslinda. yarin toparlarsin sen durumu.
bende az önce 10bin adimimi tamamladim
sabah standart kahvalti ara minicik bir muz
ögleyin tavuklu bulgurpilavi iki servis kasigi dolusuydu, brokoli salatasi sadece limon ve tuzla
ara yok aksam yesil salata bir dilim ekmek az yogurt
simdi sütlü kahvemi iciyorum...... gün icinde bir litree kadar su icebildim iki kahve bir bardak yesil cay

heyy bu harika görünüyorr..bak red ettiginde kabul etmediginde o dürümleri yemekten daha cok keyif alicaksin canim:lepi:

gülüsüne kurban oldugum bencede iyi görünüyo..ben öyle mükellef bir sofrada olsaydim . senin listende yazanlarla kurtarirmiydim bilmiyorum

ablam sende harikasinyaa..her kes süper gidiyor son haftalar hep dereceye giriyoruz.. en azben veriyorum gerci ohaoldumsmile ama burda takimda olmasam suan yalnizim kesinlikle cikolata vs birseyler yiyor olurdum kesin...ömrü hayatima 65 ile devam ederdim sonraki yillar daha fazla tabi

tek korkum ablacim simdi herkes dikkat ediyor ya.. citol fln ne kadar degisti listesi.. tombilicim kac kilo verdi herkes süper gidiyo .. hani bikac ay devam edip bir yil sonra basa dönmek..ay cok $om oldu :tomato: ama aklima geliyo iste bazen allah nazardan korusun herkesi

amin piacigim. hani olmamis olmiyacak birsey degil. bende nekadar kilo verdim hepsini geri aldim bir yil ugrastim vermeye ama geri almam birkac ay bile sürmedi.. bu sefer kesin kararliyim be piam bir kiloda versem geri almiyacagim. almiyacagim iste.

canım benim söylediklerime kızmışsın gibi biraz ama ben belki haddim olmayarak senin yazdıklarına dayanarak yorum yapmıştım.hani sabah patlayana kadar yedim felan demişsin yana o yüzden yazmıştım.senin azmini kırmak gibi bir niyetim yoktu.yanlış anlaşıldığım üzgünüm.kaş yapayım derken göz çıkarmışım meğer..mafoldumben:çok üzgünüm:

ayy rahatladım sen böyle diyince ablam... :)

ama sen bence çok az yemişsin ablam. bu kadar az yeme,bir meyve ve tavuk ve sebze filan ekle ,bu seni yıldırabilir ablacım:)

gülüsüne kurban oldugum bencede iyi görünüyo..ben öyle mükellef bir sofrada olsaydim . senin listende yazanlarla kurtarirmiydim bilmiyorum

ne tadlu konuştun piam,ben de seni yerimmm ...ayy piam sen çok iradelisin kurtarırdın bence...hakikaten ben eskiye oranla iyi gidiyorum ama,Allah bozmasın :)

bugün gercekten az oldu benim cikolatam. ama arada olsun bukadar ac degilim yarina meyve yogurt ilave ederim hatta sebze yemegide. simdi bir güclü tarafimi yakalamisken faydalanayim dedim madem fazla ac degilim yediklerim yeter dedim canim.. herzaman böyle olmaz tabiki

Anne naparsın demek ki seni senniçn deil seni bnm için arıyolar

ewt oyun bozanmn.n'olcaak......!!!!!!!

oy oy ben seni çok seviyorum bebişim sana takılıyorum.annesinin güzeli.hani bu günki menün yaptığın sporlarıda yazmamışsın.ben senin yerine söyliyim bebişim gayet iyi gidiyor kızlar böyle giderse yaza manken olacak.:asigim:

aman oburum dediğin gibi kalori yakim diye kafanı vurma canım o bize her daim lazım.gel biz totoları vuralım duvara bunun kalorisi neki senin kıza bir sor araştırsın evet evet totoları vuralım ..kaydirigubbakcemile5

citol valla bravo sana harika bir menü bak ne güzel toparlanıyosun sık dişini bir kaç gün dayandınmı gelir arkası.

mersam opuyorumnanaktan

canım selam bende seni kocaman öpüyorum.nasılsın moralin birazda olsa düzelmedimi.kayınvalidende pek bişey yapamamış anladığım kadarıyla .inşallah düzelirsiniz canım .opuyorumnanaktan

selamlar calarım.. ben pek gelip bakamadım bugün yarında öyle olacak demiştim ya dün siparişim varf diye bebek nevresimi dikiyorum, yarın akşama ancak biter hemen yollamam gerek boşlayamayacağım.. biter bitmez buradayım..

aslıcım sana bir şey sormak istiyorum belki yazdında ben kaçırdım okuyormusun canım öğrenci yazıyor çünkü... ne kadar erken evlenmişsin merak ettimde...

bende bu gün yaptıklarımı yazayım oburun ve hepinizin dikkatine.
sabah:yarım kase nesfit yarım yağlı sütle.
ara:1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek.yine beyaz ekmek.:çok üzgünüm:
öğlen:2 kaşık ıspanak üzerine 2 kaşık yoğurt ve yarım kase yeşil mercimek çorbası.
ara:3 tane kepekli bisküi.
akşam:3 kaşık ıspanak(çok azyağlı demeyi unutmuşum) ve üzerine 2 kaşık yoğurt.

bu günü iyi geçirdim gibi kızlar aslında çokta acım ama yemiycem .kalliste akşamları acıkmamak nasıl bir duyguki hiç tanımıyorum..

iyi gecmis günün mersacigim..
biliyormusun o duyguyu bende hic tanimiyorum. benim acligim sadece aksamlari barizlesir ve vakit gectikce ezmeye baslar en iyisi mümkün oldugu kadar erken yatmak.
hayirli geceler hepinize ben cikiyorum

canım selam bende seni kocaman öpüyorum.nasılsın moralin birazda olsa düzelmedimi.kayınvalidende pek bişey yapamamış anladığım kadarıyla .inşallah düzelirsiniz canım .opuyorumnanaktan

yapmaya çalışıyor birşeyler,bana ayrı akıl veriyor,oğluna ayrı..napsın..ama gerçekten çok iyi bir insan,her kaynana yapmaz onun yaptığını.
geldiği gün bıraktım gittim kadını evde,sesi çıkmadı hiç.evi temizlemiş,lahana sarmış... başka insan olsa belki surat yapar,melek gibi ya...üzülüyorum bize çok üzülüyor...

tabii ablacım haklısın,geçen ben de çok az yemiştim,dün de öyle...iştah olmayınca,nasılsa depoda bol var diyip yememişiz :) ama sana maşallah ,adılarını ne güzel tamamlıyorsun..

kalliste akşamları acıkmamak nasıl bir duyguki hiç tanımıyorum..

hayatım inan bende diğer duyguyu tanımıyorum.. asla akşam atıştırmaları olmaz bizde.. mesela çok şaşkın izlediğim durum var en yakın ablam bile çocukları filan akşamları dolaptan çıkmazlar sürekli elleri mutfaktadır buzdolabında vs... ama benim ne eşim ne çocuklarım nede ben akşam yemeği yenilip masa kaldırıldıktan sonra asla ve asla mutfağa girmezler bende girmrm.. kimsenin canı bir şey istemezmi istemiyorkaydirigubbakcemile3 en fazla birer bardak süt içilir yatılır yani meyve bile zoraki yenir bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…