- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.941
selamlarrrrrrrrrr
citolcugum senden gördügüm en düzgün liste bu. ben sahsen tebrik ediyorum cani gönülden. birden 360 derece dönmüs dogruyolu bulmus bir liste bu .. sakin künefe bilmemne aklina getirme yiyen yesin duba gibi sissin ..... burada bitir gününü yeme artik birsey .
bende az önce çıglık attım
eşim doldu deli diyo sempatiksalakcinni
ay dedim çok mutluyummm
iki kere mutfagı dolandımm elim krekere gitti çikolatayaa
almadan geldim
elma yedim sadecee 2 tane kırmızı elmaa
şu an açımm bidem kazınıyo sanki yada içtigim çaydanmı bilmiyorum amaa
yemicem bişe dükkanı kapadım aklinialirimsmile
asli hosgeldin canim insallah hayirli olur kisa zamanda istedigin kiloya inersin.a.s.
canim simdi ben burda sadece icecekler ve brokoli gördüm.. bugün yediklerinin hepsi bumu?
eger öyleyse cok cok az degilmi?
bugunkü menümmm
allahım agzımı şu andan itibaren kapatmak istiyorum içimde önlenemez bir yeme istegi var
şu an eşim arkada bana dürüm ısmarla yada çıg köfte üstüne künefe diyorr ben çıglık çıglıgaaaaaaa
nesee kandıramaz benii işte menüm bugunlukk
9,30 1 zeytin, yarım dilim kepek ekmegi, portakl suyu ( posası)
11,00 5 kaşık kabak yemegi, 2 dilim kepek ekmegi, 3-4 kaşık yogurt
12,20 kase yıldız şehtiye çorbası , 1 dilim mısır ekmegi
13,40 2 elma, 1 çay bardagı süt
14,30 2 portakal
16,00 peynirli krep ... sütlü cococops
18,30 bir kaşık kabak yemegi, bir kaşık yogurt, bir koca kase çorba
19,30 yaseminli yeşil çay
ben de bugün yediklerimi yazayım ;
10.00 birkaç badem,birkaç fındık(kahvaltıya davetliydim,yolda giderken yedim)
11.00 1 haşlanmış yumurta,3-4 zeytin,az peynir,1 kere nutellaya uzandım,2-3 dilim ekmek (sofra çok doluydu,ama ben bu şekilde kurtarabildim)
14.30 bir adet türk kahvesi(yanında çikolata vardı,yemedim...büyük başarı:))
15.30 2 kaşık mantı ,samısaklı yoğurt (hala aynı yerdeydim,kadın coşmuş,neler neler vardı da 2 kaşık mantı ile kurtardım)
18.30 lahana sarma,yoğurt (kayınvalidem yapmış be yokken,gelince 5 adet filan yedim.çok büyük değillerdi)
22.00 badem,ceviz,1 minicik elma ve küçük bir muz
içecekler : 1 bardak lahana suyu,1 bardak beşi bir yerde çayı,2 lt su
not:bugün yanlış beslendim,gereksiz şeyler yedim farkındayım.biraz mecbur kaldım,biraz da önüme gelince ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...tek tesellim erken saatlerde yemiş olmam ve azar azar yemiş olmam. yarın sporu artırıp dengeleyeceğim...bu arada bugün spora gidemedim,yarım saat yürüdük kaynanayla...
okadarda fena degil cikolatam yediklerin. bir yemek davetinde cokta iyi sayilir aslinda. yarin toparlarsin sen durumu.
bende az önce 10bin adimimi tamamladim
sabah standart kahvalti ara minicik bir muz
ögleyin tavuklu bulgurpilavi iki servis kasigi dolusuydu, brokoli salatasi sadece limon ve tuzla
ara yok aksam yesil salata bir dilim ekmek az yogurt
simdi sütlü kahvemi iciyorum...... gün icinde bir litree kadar su icebildim iki kahve bir bardak yesil cay
ben de dünkü yediklerimi yazıyım
sabah harika bir kwahvaltı yaptık patlayana kadar yedim ama ne salata tabi ki yeşillik falan filan doymak bilmedim valla ama bu süper kahvaltı bozdu öğünleri çok doymuştum öğle 2 elma yedim ara falan hak getire akşam da oğluşla eşimle dışarda yemek yemeye gittik kuzu belki yer diye yedi biraz o da çok şükür ben de yarım lahmacun bir gofret büyüklüğünde küçük bir dilim pizza ve azcık kumpirin patateesli mayonezsiz kısımlarından yedim saat 6 ydı en azından buna avunabilirim günüm düzensiz oldu ama fazla olmadı en azından ve artık midem ne kadar küçüldüyse çok rahatsız oldum eskiden nasıl dayanabiliyordu acaba midem diye düşünmeden edemedim
bugün yine iş günü ve yemekte düzen günü :lepi:
çikolatam ne oldu kayınvalidenle nasıl geçti gününüz hiç öyle sizi de daraltıyorum diye düşünme belki iyi haberlerini okumak daha hoşumuza giderdi ama derdini paylaşmaya çalıştığımız için rahatlıyoruz en azından opuyorumnanaktan
evet canım ama şunu söylemek istiyorum ki kaçırmadım ben yani kendimden geçmiş vaziyette saldırmadım kendimi unutacak kadar yemedim oh be dünya varmış kaç zamandır hasrettim bunlara demedim yani isteyerek yedim ve mesela pizza istedi canım küçük bir parça yedim yani sadece kendimdeki değişimi anlatmak istiyorum yanlış anlama keyifli bir gündü oğlumla eşimle dışarda yemek yedik ve ben sınırımı bildim diye düşünüyorum ve evet tam gaz devam kilolar gidecek dedim mi gidecek ötesi yok senin monü de harika gözüküyor ellerine sağlık
okadarda fena degil cikolatam yediklerin. bir yemek davetinde cokta iyi sayilir aslinda. yarin toparlarsin sen durumu.
bende az önce 10bin adimimi tamamladim
sabah standart kahvalti ara minicik bir muz
ögleyin tavuklu bulgurpilavi iki servis kasigi dolusuydu, brokoli salatasi sadece limon ve tuzla
ara yok aksam yesil salata bir dilim ekmek az yogurt
simdi sütlü kahvemi iciyorum...... gün icinde bir litree kadar su icebildim iki kahve bir bardak yesil cay
gülüsüne kurban oldugum bencede iyi görünüyo..ben öyle mükellef bir sofrada olsaydim . senin listende yazanlarla kurtarirmiydim bilmiyorum
Anne naparsın demek ki seni senniçn deil seni bnm için arıyolar
ewt oyun bozanmn.n'olcaak......!!!!!!!
Millet gene tek başıma kaldııım.Neyse sizde geldiğinizde okuyun Bol bol Gülün.Haftasonu benim büyük deli kız gelmiş bana "anne bak şimdi bir anda 150 kalori yakacaksın!..Nasıl olacak biliyor musun?Git kafanı duvara vur ."diyorrİlk önce dalga geçiyor diye kızdım.Ama yok gerçekten öyle imiş.Ama kalori yakmak içinde yenilenmeyen beyin hücrelerini öldürmeninde alemi yok kkki.Zaten çok unutkanım.Sabah kahvaltı ederken biber çıkarmayı unutmuşum.Ayağa kalktım 3 adım attım.Buzdolabının önüne geldim.Ben ne alacaktım diye düşünmeye başladım.Gerçekten vahim bir unutkanlığım var.Ama evdeki tartışmaları hatırlamamak ve söyleneleri unutmak adına herşeyi unutmaya başladım.
bugunkü menümmm
allahım agzımı şu andan itibaren kapatmak istiyorum içimde önlenemez bir yeme istegi var
şu an eşim arkada bana dürüm ısmarla yada çıg köfte üstüne künefe diyorr ben çıglık çıglıgaaaaaaa
nesee kandıramaz benii işte menüm bugunlukk
9,30 1 zeytin, yarım dilim kepek ekmegi, portakl suyu ( posası)
11,00 5 kaşık kabak yemegi, 2 dilim kepek ekmegi, 3-4 kaşık yogurt
12,20 kase yıldız şehtiye çorbası , 1 dilim mısır ekmegi
13,40 2 elma, 1 çay bardagı süt
14,30 2 portakal
16,00 peynirli krep ... sütlü cococops
18,30 bir kaşık kabak yemegi, bir kaşık yogurt, bir koca kase çorba
19,30 yaseminli yeşil çay
mersam opuyorumnanaktan
canım selam bende seni kocaman öpüyorum.nasılsın moralin birazda olsa düzelmedimi.kayınvalidende pek bişey yapamamış anladığım kadarıyla .inşallah düzelirsiniz canım .opuyorumnanaktan
bugün gercekten az oldu benim cikolatam. ama arada olsun bukadar ac degilim yarina meyve yogurt ilave ederim hatta sebze yemegide. simdi bir güclü tarafimi yakalamisken faydalanayim dedim madem fazla ac degilim yediklerim yeter dedim canim.. herzaman böyle olmaz tabiki
kalliste akşamları acıkmamak nasıl bir duyguki hiç tanımıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?