- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.921
bende yüzmeye gidiyordum ama bu kış gidemedim yazları gidiyorum bu yazda gitçem çünkü bende yüzmeyi çokkkk seviyorum....alkisalkisalkis bu arada bisiklet sürmek benim için bir hobiye döndü çokk zevkli bir iş...:lepi:
sabah kalktım tüm evime makina tuttum , viledaladım , toz aldım
bulaşıgı makineye attım
bi kabak yemegi koydum acagaa
ohh gayett rahatım
dedigin gibi ew dagınık oldumu bendee çok gıcık biri oluyorum
kilo vermeyi çok istiyorum ya
sürekli kıyafet sıkıntısı çekiyorum
yeni yeni başladım yürürken tıkanıyorum bilmem nee
o zaman insan hakkaten depresyona giriyorr
şu an şükür iyiyim en azndan 6-7 aydan sonra yeniden başlayabildim bu işe
başarıcam gibi geliyor inşallah
sabah kalktım tüm evime makina tuttum , viledaladım , toz aldım
bulaşıgı makineye attım
bi kabak yemegi koydum acagaa
ohh gayett rahatım
dedigin gibi ew dagınık oldumu bendee çok gıcık biri oluyorum
kilo vermeyi çok istiyorum ya
sürekli kıyafet sıkıntısı çekiyorum
yeni yeni başladım yürürken tıkanıyorum bilmem nee
o zaman insan hakkaten depresyona giriyorr
şu an şükür iyiyim en azndan 6-7 aydan sonra yeniden başlayabildim bu işe
başarıcam gibi geliyor inşallah
tombili merhaba canım .sende hafta sonu biraz kaçırmışsın .ama benim kadar değil.bu gün toparlanma günü ve söylediğin gibi iş günü.bir yandan burda yazıyorum biryandanda yemeğimi yapıyorum çamaşırlar yıkanıyor .bu gün evdede spor var yani.
şimdiye kadar kaçamaksız devam ettim.öğleyede ıspanak pişiriyorum bide yeşil mercimek çorbası bu gün hafif geçecek.
aynen öyle ablacım haklısın..
benim hatam hep bu oluyordu önceden.
biraz kaçırınca amaaan nasılsa bozuldu deyip homini gırtlak yiyordum..
ama şimdi akıllandım bozmuyorum..
belki bu hafta daha az veririm ama yine de bozmak yok..
bir haftayı bile boş geçirmemem lazım..
Pia teyzede aklı karışık gelmiş:roflol::roflol: inatla teyze olduğunu kabul edene dek yazıcam Piacımnaniknanik
Millet gene tek başıma kaldııım.Neyse sizde geldiğinizde okuyun Bol bol Gülün.Haftasonu benim büyük deli kız gelmiş bana "anne bak şimdi bir anda 150 kalori yakacaksın!..Nasıl olacak biliyor musun?Git kafanı duvara vur ."diyorrİlk önce dalga geçiyor diye kızdım.Ama yok gerçekten öyle imiş.Ama kalori yakmak içinde yenilenmeyen beyin hücrelerini öldürmeninde alemi yok kkki.Zaten çok unutkanım.Sabah kahvaltı ederken biber çıkarmayı unutmuşum.Ayağa kalktım 3 adım attım.Buzdolabının önüne geldim.Ben ne alacaktım diye düşünmeye başladım.Gerçekten vahim bir unutkanlığım var.Ama evdeki tartışmaları hatırlamamak ve söyleneleri unutmak adına herşeyi unutmaya başladım.
Şimdi daha komiği geliyor.Cuma günü eşim bakkala gitti.Normalde hayattta gitmez.Neyse gitmiş "bak sana ne aldım ?Nette her sayfada açılan acı biber hapı reklamları varya, hah işte hap yerine ben sana turşusunu aldım."dedi.zemuszemusReyhan abla,kallistem sanırım sizin bahsettiğiniz ufak acı tombul biberlerden.Bayılırım zaten acıyazemuszemus
e güzel adam düşünmüş beni ,acı hani metabolizmayı hızlandırıyor ya dedim.Sonra elindeki poşedi göstermeden sakladı.Gece film izliyoruz.Mutfağa gitti elinde poşet "sen uyumaya başladın, filimin sonunu getiremeyeceksin.Al bakiiim şu paketi bol tuzlu ayçelirdeğini çıtlamaya başla.Sonra dudakların silikonlu gibi şişer güzel olur:jeyyar: "dedi.Ben yok dedikçe:umursamaz: poşetten bir paket fındıklmaz:, bir pakette karışık fıstık+üzüm+bademli bir çerezeyvahedigeldismile daha çıkardı.
Adam beni çok seviyor.Besli besliii topaç yaptı, yetmedi duba yaptı .yetmedi fıçı yaptı.Geçen senelerde bir güzel de dalga gerçiyordu.Şimdi seni aşağı yuvarlayacağım.Yuvarlana yuvarlana istediğin yere ulaşırsın.Yol masrafı olmaz diyordu.Neyse dalga geçmekten vazgeçti.Ama haaalaa bir yolunu bulup beni yoldan çıkartıyor.Ben de ısrarla bir yolunu bulup yiyor gözüküyorum.Ama ne yapayım arada kaçırdığımda oluyor.alsanaalsanasmileBiraz daha inat edip her şeyine hayır diyebilsem.Benim için daha iyi olacak.
merhabalarr efenimm
nasilsiniz cümleten?ben altüstüm reglhaftamdan dolayi..dün gece internette aratirdim..calsiyum alinicakmis..regl öncesi semptomlari azaltiyomus..ya cok sik olmaya basladi bu ruhi arizalar..yani bu regl zamanlarinda.. canlarim baska bir bilginiz varmi bu konuda? sizlerinde basina geliyor mu? neler yapiyosunuz?
bir anda "ben garibeeeemmm ,, ben yetimeeemmmm" havasina giriyorum.. reglim bittiyo.. degisiyorum ayy bukadar olmaz ama ya.. inanin engel olamiyorum..
bekliyorum anacim tavsiyelerinizi
aynenn bende öyleydim canim .. sabah bir parca cikolata atayim agzima devami gelirdi artik öyle yapmiyorum cok sukur..tam tersi telafi yoluna gidiyorum.. burasininda etkisi cok saniyorum ..
reyhan ablacimmm uyma sen bunaaa... kallisim bak, ümügüme cök( bu tabiri cok seviyorum kaydirigubbakcemile3 ) yine kabul etmembayanssulusmile 31 yasinda teyzemi olur ayolbayanssulusmile :dilcikar:
asli hosgeldin arkadasima.s.
citol kiz su rabirtin resimlerini degistirip degistirip kimyamla oynama kizzzz
yaaa sormadan edemiyeceğim.. herkes akşam acıkıyorda ben neden hiç acıkmıyorum ama hiç... metabolizmam iyice durduda ondanmı :)) hadi kaçtım ben..
Çikolataaaaam canımsın için sıkılıyor.Düşündükçe daralıyorsun...........O dönemden geçtik, geçiyoruz hepimiz.Ama inan iki ayrı evden farklı ortamdan gelmiş insanın, ortak bir yol bulup, o orta yoldan gitmesi inana ki çooook uzun bir zaman oluyor.Heleki birde o orta yolu bulmak için tek tarafın uğraşması daha uzun ve yorucu oluyor.
Hiç bir evlilik mükemmel değil.Belki dışardan öyle gözükür ama içi öyle değildir.Allah çaresiz sorunlar vermesin.kolay değil biliyorum.
Bir de şöyle düşün insanlar, kendi anne babalarının evinde bile icabında problem yaşıyor.Yani seni yetiştiren insanlarla bile, analaşıp orta yol bulamazken ,evlendiğin tamamen farklı bir ortamdan gelen kişiyle anlaşmak ?...........?
Evlilik aşk çooook emek istiyor.
Ayyy ayyyy hesapta moral verecektim.Benim içim daraldı.Ama ne yapayım hayat çok zor ve biber acı yani gerçekler acııııı..Mühim olan buna rağmen gülüp, yaşamı sürdürmek ve herşeyin üstesinden gelmek için çaba göstermektir.
Umarım kayınvailden haftasonu birşeylerin değişmesi için sana yardımcı olmuştur.
Kafayıııı takmaaa, taktıkça batarsın.Batağa saplanır kalırsın.Onun için neşeli ortamlara katıl.Ya da daha dertlileri dinlede "oh allahıma şükür bu da dert mi" de
Camıııımsın biz her daim burada seni dinlemeye hazırız.anlat anlat rahatla........
dü çikolatamın yazdığı hiç çıkmadı aklımdan spora başladığı yeni olmasına rağmen vücut sıkılaşıp çok kilo vermiş gibi görüüyor geçen yıl bende öyleydim şimdi alakası yok ayy yaaa o egzersizleri yapmalıyımalkisalkisalkis
ilk önce amaniiiinn ne yapmış bu böyle dedim ama açıklamanı okuyunca eh tamam o zaman dedim sanki antep fıstığı fazla kaçmış gibi geldi ama madem sahnedesin onu da enerji niyetine yemiş oldun ve fazlasıyla yakmışsındır zaten keşke biz de dinleyebilseydik seni opuyorumnanaktan
erkekler nedense terapist falan deyince korkuyorlar bence bu eşinin savunmasıdır herşey ortaya dökülür mahremiyet kalmaz ya da zaten ne yapabilir ki gibi düşünüyorlar benim de aklıma gelmiyor değil eşim her seferinde istekli gözüküyor sorun yok ama mutlaka bahane var biz kadınlar her zaman daha cesaretliyiz daha gözümüz kara bi akıllarına girebilsek terapistin öcü olmadığı konusunda herşeyin yoluna girebileceğine inanıyorum
ben de dünkü yediklerimi yazıyım
sabah harika bir kwahvaltı yaptık patlayana kadar yedim ama ne salata tabi ki yeşillik falan filan doymak bilmedim valla ama bu süper kahvaltı bozdu öğünleri çok doymuştum öğle 2 elma yedim ara falan hak getire akşam da oğluşla eşimle dışarda yemek yemeye gittik kuzu belki yer diye yedi biraz o da çok şükür ben de yarım lahmacun bir gofret büyüklüğünde küçük bir dilim pizza ve azcık kumpirin patateesli mayonezsiz kısımlarından yedim saat 6 ydı en azından buna avunabilirim günüm düzensiz oldu ama fazla olmadı en azından ve artık midem ne kadar küçüldüyse çok rahatsız oldum eskiden nasıl dayanabiliyordu acaba midem diye düşünmeden edemedim
bugün yine iş günü ve yemekte düzen günü :lepi:
çikolatam ne oldu kayınvalidenle nasıl geçti gününüz hiç öyle sizi de daraltıyorum diye düşünme belki iyi haberlerini okumak daha hoşumuza giderdi ama derdini paylaşmaya çalıştığımız için rahatlıyoruz en azından opuyorumnanaktan
Şimdi daha komiği geliyor.Cuma günü eşim bakkala gitti.Normalde hayattta gitmez.Neyse gitmiş "bak sana ne aldım ?Nette her sayfada açılan acı biber hapı reklamları varya, hah işte hap yerine ben sana turşusunu aldım."dedi.zemuszemusReyhan abla,kallistem sanırım sizin bahsettiğiniz ufak acı tombul biberlerden.Bayılırım zaten acıyazemuszemus
e güzel adam düşünmüş beni ,acı hani metabolizmayı hızlandırıyor ya dedim.Sonra elindeki poşedi göstermeden sakladı.Gece film izliyoruz.Mutfağa gitti elinde poşet "sen uyumaya başladın, filimin sonunu getiremeyeceksin.Al bakiiim şu paketi bol tuzlu ayçelirdeğini çıtlamaya başla.Sonra dudakların silikonlu gibi şişer güzel olur:jeyyar: "dedi.Ben yok dedikçe:umursamaz: poşetten bir paket fındıklmaz:, bir pakette karışık fıstık+üzüm+bademli bir çerezeyvahedigeldismile daha çıkardı.
Adam beni çok seviyor.Besli besliii topaç yaptı, yetmedi duba yaptı .yetmedi fıçı yaptı.Geçen senelerde bir güzel de dalga gerçiyordu.Şimdi seni aşağı yuvarlayacağım.Yuvarlana yuvarlana istediğin yere ulaşırsın.Yol masrafı olmaz diyordu.Neyse dalga geçmekten vazgeçti.Ama haaalaa bir yolunu bulup beni yoldan çıkartıyor.Ben de ısrarla bir yolunu bulup yiyor gözüküyorum.Ama ne yapayım arada kaçırdığımda oluyor.alsanaalsanasmileBiraz daha inat edip her şeyine hayır diyebilsem.Benim için daha iyi olacak.
:roflol: valla onun yüzünden bizim kimyamız bozuluyor ama
kendisi bayan görmek istemiyormuşş midası kaldırmyomuş sempatiksalakcinni
aa aa öylemi diyormussss yakin takipcisi degilim serinin iki filminide izledim okadar..ben guzele dayanamam yakisikli, güzel gördümmü nesem keyfim yerine gelirakannehir
tamam bitmistir valla benim hemcinslerime öyle diyen birine kimyami elletmem bidaha :dilcikar:
evet corbami ictim nefis olmus
simdi ceneyi tutma zamani:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?