- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.981
günaydinlarrrrrr..
dünde bizde bahar hatta yaz havasi vardi nerdeyse. ben ince ceket ve ayakkabi ile ise gitmistim.. bu sabah bir baktim ortalik yine bembeyaz kar yagmis hey allahim dünkü saltanatim bir gün sürdü bugün yine cizme ve kalin ceket giyecegim.
kalkip yürüyeyim biraz.. görüsürüz yine
ins ablacim..sen 1 yil ugras sonra bir kac ayda geri al.. olucak is degil.. aman cok dikkat etmeliyizamin piacigim. hani olmamis olmiyacak birsey degil. bende nekadar kilo verdim hepsini geri aldim bir yil ugrastim vermeye ama geri almam birkac ay bile sürmedi.. bu sefer kesin kararliyim be piam bir kiloda versem geri almiyacagim. almiyacagim iste.
amin.. 2 haftayi geciyor bu sekilde duzenlisin .. bu istikrar devam ederse tamadir bu is.. sonrada zaten yeme aliskanligi olusur ins sonra fit bir hayata merhabaaaa
ne tadlu konuştun piam,ben de seni yerimmm ...ayy piam sen çok iradelisin kurtarırdın bence...hakikaten ben eskiye oranla iyi gidiyorum ama,Allah bozmasın :)
herkese yağmurlu bir istanbul sabahından günaydınn opuyorumnanaktan
henüz yağmur yağmadı burası da günlük güneşlik ama yağacak diyodu o anda hava durumu o yüzden öyle yazdım :roflol:
bostancıdayım şu an ben..
ayy ablaaa 3 gündür burda bir firtina varki sorma.. bahce evimizin catisindaki sey uctu ben evde ucucak sandim..felaket bir rüzgar ve soguk.. bu kis cok cetin geciyorgünaydinlarrrrrr..
dünde bizde bahar hatta yaz havasi vardi nerdeyse. ben ince ceket ve ayakkabi ile ise gitmistim.. bu sabah bir baktim ortalik yine bembeyaz kar yagmis hey allahim dünkü saltanatim bir gün sürdü bugün yine cizme ve kalin ceket giyecegim.
kalkip yürüyeyim biraz.. görüsürüz yine
sanada günaydın çikolatam .burda da hava cam gibi .bu gün yürürken denizde bir ördek gördüm dalıp dalıp çıkıyordu oynuyodu suyun içinde çok hoşuma gitti.hatta durup biraz seyrettim çok şekerdi..zemuszemus
piacım günaydın canım .evet ben cennette yaşıyorum.harika bir manzaraydı o ördeğin suyla oynaması keşke telefona kaydetseydim hiç aklıma gelmedi.
ins bir gün afiyetle yedirmekte nasip olur mersacim .. kimbilirzemuszemus
aa ablacim sen öglencisin diymiii.. ohh sefan olsunnn simdi bir güzel dus ardindan kahvalti harika bir güne baslandic.. yani gun harika degil baslangincin harika :)
Agop’la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis. Haykanus sormus:
- Sular akmoor Agop, bir bakarsin degil mi?
- Nereden cikarirsin simdi Haykanus, ben muslukcuuuu ?
- Peki havagazini kontrol etsen. Canim, ben tesisatciiii!!
- Agop, elektrik dugmesi de bozulmus
- Yeter artik Haykanus...
Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis.
Merakla sormus Haykanus’a:
- Canim karim, kime yaptirdin bunlari?
- Kirkor ’a rica ettim beni kirmadi.
- Ne?...Kirkor mu? O dunyanin en kotu adamidir. Karsiliksiz bir sey yapmaz.
- Evet bana "ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi
- Guzel...Pastayi yaptin degil mi?
- Ah Agop, nereden cikarirsin bunu? Ben pastaciiiii?
ben de bugün yediklerimi yazayım ;
10.00 birkaç badem,birkaç fındık(kahvaltıya davetliydim,yolda giderken yedim)
11.00 1 haşlanmış yumurta,3-4 zeytin,az peynir,1 kere nutellaya uzandım,2-3 dilim ekmek (sofra çok doluydu,ama ben bu şekilde kurtarabildim)
14.30 bir adet türk kahvesi(yanında çikolata vardı,yemedim...büyük başarı:))
15.30 2 kaşık mantı ,samısaklı yoğurt (hala aynı yerdeydim,kadın coşmuş,neler neler vardı da 2 kaşık mantı ile kurtardım)
18.30 lahana sarma,yoğurt (kayınvalidem yapmış be yokken,gelince 5 adet filan yedim.çok büyük değillerdi)
22.00 badem,ceviz,1 minicik elma ve küçük bir muz
içecekler : 1 bardak lahana suyu,1 bardak beşi bir yerde çayı,2 lt su
not:bugün yanlış beslendim,gereksiz şeyler yedim farkındayım.biraz mecbur kaldım,biraz da önüme gelince ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...tek tesellim erken saatlerde yemiş olmam ve azar azar yemiş olmam. yarın sporu artırıp dengeleyeceğim...bu arada bugün spora gidemedim,yarım saat yürüdük kaynanayla...
canım benim söylediklerime kızmışsın gibi biraz ama ben belki haddim olmayarak senin yazdıklarına dayanarak yorum yapmıştım.hani sabah patlayana kadar yedim felan demişsin yana o yüzden yazmıştım.senin azmini kırmak gibi bir niyetim yoktu.yanlış anlaşıldığım üzgünüm.kaş yapayım derken göz çıkarmışım meğer..mafoldumben:çok üzgünüm:
bugün işlerim yoğun o yüzden pek uğrayamadım yediklerimi yazıyım bari unutmadan
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
ara: 3 incirli diyet bisküvi
öğle: kereviz salatası yoğurtlu
ara 3 biskot 1 portakal
akşam: kaynuş etli yemek yapmış hiç sesim çıkmadan salatadan yedim sadece ve 1 kase yoğurt ama o laf soktu bana ne yiyip ne yemediğim belli olmuyormuş ya yaptıklarını yiyecekmişim ya da artık kendim akşamdan kendime yemek yapacakmışım bişey demedim ama üzüldüm her gün etli yemek ne yapıyorsa etsizini bana yapardı ben de anne ellerine sağlık 2 iş oluyor sana etli yapacaksan beni düşünme ben yiyecek bişeyler bulurum diyordum yani ne ben zorladım onu her gün etsiz bişeyler olacak diye ne de yemek etli diye surat astım bişey yaptım ama çok üzüldüm lafına. ne zaman misafir gelecek olsa kadın kendinden geçiyor cumartesi misafirleri var ve yine büyüüüüük bir temizliğe girişti bunun her ay olduğunu düşünürsek hiç gerek yok o kadar büyük temizliklere nerdeyse bizi de sokacak banyoya iyice çitileyecek tüm gün temizlik yapmış tabi akşam eve gittiğimde baktım ki oğluşun çişi çıkmış kıyafetlerine o kadar dolmuş ki bez ona üzüldüm zaten bi misafir kadar kıymeti olmadı hiçbir zaman ne oğlumun ne de bizim ama bişey yine demedim bu sabahta kendi annemgile sepetlendik rahat rahat temizlik yapacakmış baklava börek yapacakmış hafta sonu ne yapılacaksa yardım ediyim ben camları falan siliyim dedim ama yok neymiş bir gün önceden silecekmiş yağmur yağıp duruyormuş ben bu kadının misaifr geldiğinde hala elinde cam bezi dolaştığını bilirim sanki misafir kontrolden geçirecek
offf canım sıkıldı anlattım halbuki işim var yazamam diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?