- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.981
Yok yok belli sıcak kanlı bir grup olduğuBende çok sabırsızım ya kilo verme konusunda bir an evvel 70 in altını gormek istiyorum.
hımmm biraz önce arada kahvemin yanında 8 tane kara üzüm yedimde odan sordum
tamam ama bugun pazardan aldıydım kütür kütürmüş çocuklarada yıkadım yiyiyorlar hala inanamıyor kendimi dizginledimkilon fazlaysa yeme yada illa yicem diyorsan 1 porsiyon mevsim meyvesi yiyebilirsin diyor....
yemiveririk ne yapakkaratay en çok üzüme karşı bil istedim :)))))
tamam ama bugun pazardan aldıydım kütür kütürmüş çocuklarada yıkadım yiyiyorlar hala inanamıyor kendimi dizginledim
tamam ama bugun pazardan aldıydım kütür kütürmüş çocuklarada yıkadım yiyiyorlar hala inanamıyor kendimi dizginledim
elma ye elma...
evet canm yemiyim bari elma yerim artık ..Canim bu istikrarlı devam et eğer minicik bir kaçamak yapsan zor toparlaniyorsun en azından yılbaşına kadar dikkat edelim.
olsun elmayıda severimelma ye elma...
afiyet olsun ..Ay benim diyetim bugün elma dan oluşuyor tarçınlı yedim hemide. Sanki künefe yiyorum gibi lezzetli geldi. Tatlı yemiş kadar oldum
evet canm yemiyim bari elma yerim artık ..
olsun elmayıda severim
severiz biz neyi sevmiyoz ki :)))
ay sorma bacım ne olcek bizim sonumuz yahuuuuseveriz biz neyi sevmiyoz ki :)))
şaka yapıyom beybiiiAy bana da ciss yemem dün 1 kasesini eşim yedi. Diğer kase de akşama onu bekliyor:)
kız ne künefeymiş haa burnumdan geldi sayendetabi sende künefeyi şifa niyetinemi yediydin
bende sevmem çocuklar alınca bile kızıyorum domuz jelatini var iğrençKız ben jelibon Sevmem hele geçen bir arkadaş göndermiş nasıl yapıldığına dair bir video kuşaktan nerdeyse. Nasıl yiyorsun sen. Acta bak netten
bende sevmem bütün tatlı şeylere bayılırım nerseyse ama küçüklüğümden beri jelibonu sevemedim bide şu yumurta akını köpürtüp pişiriyolar ya beze mi ne adı onuda hiç sevmemKız ben jelibon Sevmem hele geçen bir arkadaş göndermiş nasıl yapıldığına dair bir video kuşaktan nerdeyse. Nasıl yiyorsun sen. Acta bak netten
bende ilk hedefim 75 olunca gözleme yapıcam ıspanaklı kıymalı öğlen bir kereleğine yiyicemşaka yapıyom beybiiiyeme tabi karşımda güçlü rakip istiyorum
kız ne künefeymiş haa burnumdan geldi sayendeama çok güzeldii yaa bidahaki hedefim trileçe 68 olursam ödül vericem kendime
kızz bütün gün elma mı yedinnnAy benim diyetim bugün elma dan oluşuyor tarçınlı yedim hemide. Sanki künefe yiyorum gibi lezzetli geldi. Tatlı yemiş kadar oldum
Herşeyi sevdiğimizden tombul uzun zaten keşke yemek seçen biri olaymışim.severiz biz neyi sevmiyoz ki :)))
inşallah canım bi verelimde kiloları ödülleri düşünüp hırs yapalım .. ıspanaklı gözlemeyede bayılırımbende ilk hedefim 75 olunca gözleme yapıcam ıspanaklı kıymalı öğlen bir kereleğine yiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?