- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.001
bende ilk hedefim 75 olunca gözleme yapıcam ıspanaklı kıymalı öğlen bir kereleğine yiyicem
kızz bütün gün elma mı yedinnnbide künefe gibi diyip beni çıldırtıyor sen beni geçeceksin bu gidişle
Herşeyi sevdiğimizden tombul uzun zaten keşke yemek seçen biri olaymışim.
inşallah gitmiştir canım tartılmadım daha cuma gününü merak ediyorumEvet canimmm. ... Cuma gününe kork benden. Eee sende dun akşam yeme missin öğlen de azcık yemişsin gördüm. Seni o günkü artıları gitmistir.
@w e n d y bu dukan çok iyi güzel hoşta şu kabızlık varya gözümü çok korkutuyor. @keremcemim ne güzel kabız olumuyormus. Ben kabızlık tan çok çektim tuvalette ağladığimi bilirim.ayya Allah kimseye yasatmasin
bende sevmem bütün tatlı şeylere bayılırım nerseyse ama küçüklüğümden beri jelibonu sevemedim bide şu yumurta akını köpürtüp pişiriyolar ya beze mi ne adı onuda hiç sevmem
bende ilk hedefim 75 olunca gözleme yapıcam ıspanaklı kıymalı öğlen bir kereleğine yiyicem
Kız ben jelibon Sevmem hele geçen bir arkadaş göndermiş nasıl yapıldığına dair bir video kuşaktan nerdeyse. Nasıl yiyorsun sen. Acta bak netten
ay sorma bacım ne olcek bizim sonumuz yahuuuu
ben sevemedim yaa onu bi türlü eltim bayılır bana geleceğinde alırım hususi yesin diye oturur yer valla hepsini ben elimi sürmem keşke bütün tatlılara böyle olsam elimi sürmesem ne güzel olcekAmin canım amin, @keremcemim bende daha iyi be dengeli yiyo sebzeyi, ben sebzeyi de az yiyorum, sıkıntım ondan biraz da.
Ay ben bayılırım, özellikle yaparım yeriz eşimle, bi de onun içine Hindistan cevizi ekleyip cocostar yapıyodum, o da çok lezzetli oluyo :)
Canım, yulaf kepeğinden hamur gibi yapıp pizza, gözleme, poğaça yapanlar var kendine, sabah ekmek gibi oldu diyodun ya, onu daha inçe yapıp kendine sağlıklı gözleme yapabilirsin sanki??
Kız gerçi sizin oraların gözlemesi bol tereyağlı sacda of ne güzel olur yaaa
Evet kızlar bugün ki menum 5 günlük seyda coskun un direnen kilo diyetine başladım. Gaza mız mübarek olsun.
sabah 6 da
1 kırmızı elma tarçınlı
Ara 10
3 yk yoğurt
Öğlen 13.00
1 kırmızı elma tarçınlı
Ara 15
3 yk yoğurt
Akşam. 17.30
1 kırmızı elma tarçınlı
şu 3lt
Spor 30 dk yürüyüş
nilsub @keremcemim inatettimolacak
inşallah gitmiştir canım tartılmadım daha cuma gününü merak ediyorumdün canım hiç istemedi yemek ya şu popomdaki apse den kurtulsam bi mahfetti beni yarında hastahaneden sonra anneme gidicem inşallah bana zorla bişeyler yedirmeye kalkmaz 500 ipi ben atlicam sanırım
anaamm bu kız beni geçti kesinnnnEvet kızlar bugün ki menum 5 günlük seyda coskun un direnen kilo diyetine başladım. Gaza mız mübarek olsun.
sabah 6 da
1 kırmızı elma tarçınlı
Ara 10
3 yk yoğurt
Öğlen 13.00
1 kırmızı elma tarçınlı
Ara 15
3 yk yoğurt
Akşam. 17.30
1 kırmızı elma tarçınlı
şu 3lt
Spor 30 dk yürüyüş
nilsub @keremcemim inatettimolacak
yaa sen elma ye bütün günn tabi kazanırsınAy annen ve kocan sayesinde de ben kazanacam galiba.
gecmis olsun bu arada canim.
O totoyla nasil ziplayacaksan:)))
Canım harikasın, umarım kırılır şu kilolar, 6'lara geçersin. Bu ara daha azimli görüyorum seni.
biz iddaya girdik onunla ondan oCanım harikasın, umarım kırılır şu kilolar, 6'lara geçersin. Bu ara daha azimli görüyorum seni.
anaamm bu kız beni geçti kesinnnn
aaa aynen yaa boyumuzda aynıymış vallaAy sıkıldım 75.8 76.2 arası deli etti beni. Ama inat ettim ben kazanacam. Tartı degil.toz-pembe yi de yakalayacam diye gaz verim kendime boyunu da aynı nasıl olsa
benimde öyle olcak yarın doktor işlem sonrası meyve suyu içiriyor onu nasıl yapcam bilmiyorum yaaYarın da protein günü hemide en safindan:)))
yaa sen elma ye bütün günn tabi kazanırsın
kız ne bilem yaa bugün daha fena kalan cezamı bitirmeye çalışcam bugün ama çok kötü olursa sonraya kalcak mecbur napim sağlık sonuçtanilsub anlayışla karşılar heralde
benimde öyle olcak yarın doktor işlem sonrası meyve suyu içiriyor onu nasıl yapcam bilmiyorum yaa
evet yicem künefeleri ama kilo verdikçe ödül niyetine inşallahBence yapma borcun olsun canım. Nasil olsa sen daha çok künefe yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?