Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızz bütün gün elma mı yedinnn bide künefe gibi diyip beni çıldırtıyor sen beni geçeceksin bu gidişle

Evet canimmm. ... Cuma gününe kork benden. Eee sende dun akşam yeme missin öğlen de azcık yemişsin gördüm. Seni o günkü artıları gitmistir.

Herşeyi sevdiğimizden tombul uzun zaten keşke yemek seçen biri olaymışim.

O da zor be karşıda ki adamı deli eder. Gorumcem gelir. Menemen yapardım biberi seçer yumurtasini seçer domatesine minnacik ekmek alır batırıp yer.... dedim ondan zevk aliyormusun evet diyor.. ay ben istemem öyle. Yasasin yemek yemek:)

Evet canimmm. ... Cuma gününe kork benden. Eee sende dun akşam yeme missin öğlen de azcık yemişsin gördüm. Seni o günkü artıları gitmistir.
inşallah gitmiştir canım tartılmadım daha cuma gününü merak ediyorum dün canım hiç istemedi yemek ya şu popomdaki apse den kurtulsam bi mahfetti beni yarında hastahaneden sonra anneme gidicem inşallah bana zorla bişeyler yedirmeye kalkmaz 500 ipi ben atlicam sanırım

Amin canım amin, @keremcemim bende daha iyi be dengeli yiyo sebzeyi, ben sebzeyi de az yiyorum, sıkıntım ondan biraz da.

bende sevmem bütün tatlı şeylere bayılırım nerseyse ama küçüklüğümden beri jelibonu sevemedim bide şu yumurta akını köpürtüp pişiriyolar ya beze mi ne adı onuda hiç sevmem

Ay ben bayılırım, özellikle yaparım yeriz eşimle, bi de onun içine Hindistan cevizi ekleyip cocostar yapıyodum, o da çok lezzetli oluyo :)

bende ilk hedefim 75 olunca gözleme yapıcam ıspanaklı kıymalı öğlen bir kereleğine yiyicem

Canım, yulaf kepeğinden hamur gibi yapıp pizza, gözleme, poğaça yapanlar var kendine, sabah ekmek gibi oldu diyodun ya, onu daha inçe yapıp kendine sağlıklı gözleme yapabilirsin sanki??

Kız gerçi sizin oraların gözlemesi bol tereyağlı sacda of ne güzel olur yaaa

Evet kızlar bugün ki menum 5 günlük seyda coskun un direnen kilo diyetine başladım. Gaza mız mübarek olsun.

sabah 6 da
1 kırmızı elma tarçınlı

Ara 10
3 yk yoğurt

Öğlen 13.00
1 kırmızı elma tarçınlı

Ara 15
3 yk yoğurt

Akşam. 17.30
1 kırmızı elma tarçınlı

şu 3lt
Spor 30 dk yürüyüş
nilsub @keremcemim inatettimolacak

ben sevemedim yaa onu bi türlü eltim bayılır bana geleceğinde alırım hususi yesin diye oturur yer valla hepsini ben elimi sürmem keşke bütün tatlılara böyle olsam elimi sürmesem ne güzel olcek

Canım harikasın, umarım kırılır şu kilolar, 6'lara geçersin. Bu ara daha azimli görüyorum seni.

Ay annen ve kocan sayesinde de ben kazanacam galiba.
gecmis olsun bu arada canim.
O totoyla nasil ziplayacaksan:)))

anaamm bu kız beni geçti kesinnnn

Ay annen ve kocan sayesinde de ben kazanacam galiba.
gecmis olsun bu arada canim.
O totoyla nasil ziplayacaksan:)))
yaa sen elma ye bütün günn tabi kazanırsın
kız ne bilem yaa bugün daha fena kalan cezamı bitirmeye çalışcam bugün ama çok kötü olursa sonraya kalcak mecbur napim sağlık sonuçta nilsub anlayışla karşılar heralde

Canım harikasın, umarım kırılır şu kilolar, 6'lara geçersin. Bu ara daha azimli görüyorum seni.

Ay sıkıldım 75.8 76.2 arası deli etti beni. Ama inat ettim ben kazanacam. Tartı degil. toz-pembe yi de yakalayacam diye gaz verim kendime boyunu da aynı nasıl olsa

Bence yapma borcun olsun canım. Nasil olsa sen daha çok künefe yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…