Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabi ya kadın ekmek yemeyin diyince fırıncılar bile kadına dava açtı

tabi ya kadın ekmek yemeyin diyince fırıncılar bile kadına dava açtı

kadına dava açmayan kaldı mı ayol, şeker yükleme yapmayın dedi diye kadın doğumcular, endokrinciler hepsi ayağa kalktı kadın ne dese birileri ayağa kalkıyo, paraları götürdü verdi ama dolandırıcılara yazık, ekmek yemediğinden b12'si eksik onun falan diye ne dalga geçtilerdi kadınla

şekerim dukanda köfte yaparken nasıl yapıyorsunuz

canım normal yap ama ekmek içi / galeta koyma, o yulaf ezmesi tozun var ya, ondan koy, biz yulaf kepeği koyuyoruz.

Allah şifa versin inşallah...

o zaman girdiyse yoluna gel gayrı.....

hiii bunu da kıskandım .... tarçınlı kahve nasıl oluyo tarif et hemen....
kıskanç seni ben türk kahvesini buyuk fincanda yapıyorum küçükler çok az oluyo diye neyse cezveye kahveyi suyu koyuyorum ister kahve ile tarçını karıştırıp üzerine suyu koy ben kahve kaynamaya yakınken üzerine serpiyorum o kadar bacım özel bişey yok tadı çok güzel oluyor ama

koca bul koca bak alem evde yatıp kahve içiyoooooo

arkadaşa spora başladım dedim eee ne zaman evleniyon diyo :))))) dedim erkekler için zayıflamıyorum hemcinslerimi çatlatmak için zayıflıyorum ::)))) sanki erkek varda memlekette... diyemiyom tabi adama kocalar karaborsa diye böyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyom :))))

önce sağlık için dimi kız boşver kocayı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…