- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.201
kıskanç seniben türk kahvesini buyuk fincanda yapıyorum küçükler çok az oluyo diye neyse cezveye kahveyi suyu koyuyorum ister kahve ile tarçını karıştırıp üzerine suyu koy ben kahve kaynamaya yakınken üzerine serpiyorum o kadar bacım özel bişey yok tadı çok güzel oluyor ama
tarçını basma içine azcık at acılaştırmasınbende kocaman bardakta içiyorum kahvemi az sonra bende yapiimm deniim bakiim bak çok kötü olursa küserim haa....
önce sağlık için dimi kız boşver kocayı falan
ay adrianayı bile aldattılar bacım bizim hiç şansımız yokhee heeee tabi tabi sağlık :))) yoksa hiç seksü olayım gibi bi çabam yok.... adrianadan nefret etme sebebim de bu değil zaten :)))
ay adrianayı bile aldattılar bacım bizim hiç şansımız yok
ohaa dimi unutmuştum bak... olm ben hiç girmiyim bu işlere o zaman :))))
açım kız ne yesem
Yazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba
mervcim anlatsana neler yiyiyorsun nelere dikkat ediyorsun çok güzel kilo vermişsin hangi diyet sana yatkın?Yazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba
kore filmi şişman sevgilim akşam izleyelim bende merak ettim kız sonradan zayıflıyoeneee bu film neee adı nee izliim ben bunu :))
açım kız ne yesem
Yazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba
sen ne sanıyodun yoğurt mayalıcam sütü taşırdım lak laktaneneeee bu gün perşembeymiş......
canım saat 12'yi geçmiş, öğle yemeği vakti, bak o yulaf ezmesi tozu tok tutuyomuş seni, yap yine krebini ye kuzucum.
ee çenemiz düşük dedik, benim de benim de dedin, araya sen giricen soru sorulmasını bekleme
sen ne sanıyodun yoğurt mayalıcam sütü taşırdım lak laktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?