Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay yok şöyle ıspanaklı kırmızı lahanalı keten tohumlu azcık yulaf ezmeli bir salata yapayım bari:)

mervcim anlatsana neler yiyiyorsun nelere dikkat ediyorsun çok güzel kilo vermişsin hangi diyet sana yatkın?
Canim ben ne dukan ne karaty hic bise yapmadm aslinda saglikli beslenerek porsiyonlarimi kuculterek ve bol yogurt yiyerek verdim bu kilolari ve en önemlisi en gec 7de dukkani kapattim
Spor yuruyus yaptım diger sporlar bana gore degil
Birde bol su bu kadarcik

Araya girip terbiyesizlik yapmak istemedm ee nede olsa abaza geliniyim

eneeee bu gün perşembeymiş......

betüşş sakın pes etme bak sakın, bugün hafiften detox gibi yap, ya da saf protein gibi, yarına eksi olcak o, bu kadar sporu boşuna mı yapıoz, şekillenicez heralde :)

sen ne sanıyodun yoğurt mayalıcam sütü taşırdım lak laktan

anaam en nefret ettiğim şey taşan süt, ocak temizlemekten neffret ediyorum

ay yok şöyle ıspanaklı kırmızı lahanalı keten tohumlu azcık yulaf ezmeli bir salata yapayım bari:)

yapta resim at hadi :)

bu hafta nanay... olmadı beceremedim haftaya belki fark eder..... yok yaaa ben yiceğimi yedim her şeye doydum tam diyet modundayım çok şükür.... ama tartıda oynasa insan accık mutlu olur yane ayıp ama.... çok ayıp....

Anlasabilmemiz icin benimde seni tanimam gerekmiyomu fistik

ben çakma sarışınım :)))

Kızlar Merhaba bugün hastahaneye gittim ufak bi cerrahi işlem uygulandı şimdi biraz daha iyiyim anneme geldim bugün protein günü yapıyorum bakalım yarın tartıda işe yarar umarım nilsub canım tartı günümüz yarın değil mi ? Ben bide dün kalan cezamı tamamlayamadim çok ağrım vardı bi kaç günde yapamicam inşallah iyileşince devam ederim T tatlitambak beni yenerse onun 500 ip atlama borcumuda iyileşince yaparım Neyse Yarın tartilabilirim bugün annemdeyim yarın bildiririm İnşallah kilomu

Kızlar yulaf kepegiyle yaptım süper oldu pof pof sünger gibi şekersiz biraz vanilyalı ve tarçınlı 2 yumurta 2 yk yulaf kepegi yarım pk kabartma tozu biraz vanilya biraz tarçın kıvam alacak kadar süt çırptım fincanları fırçayla hafif yagladim içine yarısına gelecek kadar paylastirdim tencereye biraz su koyup fincanları da içine yerleştirip kapağını havluyla beraber kapattım kaynayınca 15 dakka pişirdim böyle oldu tavsiye ederim @keremcemim

Tuh yedim bile zaten uşendim domates salatalık yumurta haş salata yaptım onu yedim :)

Ay çok ge Ay çok güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun tamam kız cezanı takma kafana yarın tartı günü.. Geçmiş olsun

Ya olsun bırakmıcaz bu sefer benim kilom fazla ondan vermişimdir stres yok sabırrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…