- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.761
İnş cnm ya... Diyerek bir ergen cevabı vereyim. Ben girdiğim yarıslardan hep birinci ayrılırım genelde üzülme bak sonra.sana teşekkür falan yok ezicemseni yeni gelinnnnn arkamdan bakıcaksın
Yahu size yetismek ne mumkun :))) yemege gittim sonra birkac isim var okulun carsisindayim simdi gene dokturmussunuz:))
Onun hedefine 4 kalali 4 yil oluyor nerdeyse :))))Spor sislik yapmis olabilir hedefine son 4 kalmis ne guzel..
Sen sıkma kendinicanım ya herşeyin çok sıkısınada karşıyım diyette olsa yarıda bırakmayı nefsini körleyecek kada tadıp bırakmayı öğrenmek lazım yoksa diyetle istediğim kiloya insekte bırakınca kilo almaya devam edicez malesef
gelinnnnn... gelinnnnnnn ........... bak düğününe gelirim ben geçtim bunu diye oynarımİnş cnm ya... Diyerek bir ergen cevabı vereyim. Ben girdiğim yarıslardan hep birinci ayrılırım genelde üzülme bak sonra.
Ayşecim çok tebrik ederim güzel vermişinNapayim şöyle bugün biraz kafani toparla akşam yaparız plan
ay sorma çok geveze bunlarYahu size yetismek ne mumkun :))) yemege gittim sonra birkac isim var okulun carsisindayim simdi gene dokturmussunuz:))
Onun hedefine 4 kalali 4 yil oluyor nerdeyse :))))
Evet ya benimde misafir ve Regl girdi araya olsun gitti yine kilolar ikimizde kazandıkAyşecim çok tebrik ederim güzel vermişin
Ben haftaya +700 le başlayınca sana yetişemedim ne yazıkki -2.7 de kaldım
Seninle yarışmak çok zevkliydi
Sevgiler
Adini kullanmadim buraya gelis amacimi kisaca belirttim karaliycak yada kotuliycek bi laf konustugumu sanmıyorum. Sert buldum geldim dedim.Eki Görüntüle 1897656 Sevgılı sahurum ve gruptakı hanımlar
Ikı gündür adım gecıyormus sertmısım falanmışım fılanmısım
Haaaa bırde meşhur aşure olayımız var
Bahsı olunan sert cevap budur
Smili konsa yumuşatacaktı ama kullanma huyum yok
Kumral kraker adımı kullanmazsam sevınırım. Bır sorunun varsa watsaptan yada özelden halledelim
Ama takımlar arası karma karalaman yeter
4 yıldır buralardayım ve çoğu kışı tanır benı
Herkese hayırlı cumalar
Aaa valla gel ya süper olur.gelinnnnn... gelinnnnnnn ........... bak düğününe gelirim ben geçtim bunu diye oynarım
Aynen cnmEvet ya benimde misafir ve Regl girdi araya olsun gitti yine kilolar ikimizde kazandık
İnşallah hayırlısı olsun cnmAynen cnm
bu ay 10 kilo vermekti hedefim
Ay ortasında 6.5 gitmiş oldu bi aksilik olmazsa hedefi tutturacam
Sen ekspress basladinmi kaç kg verdin bu hafta tam okuyamadim tüm gecmisigelinnnnn... gelinnnnnnn ........... bak düğününe gelirim ben geçtim bunu diye oynarım
Ya benimde 10 kasım hedefim var o yüzdende bu haftada hedef koydum kendime 4kgAyşecim çok tebrik ederim güzel vermişin
Ben haftaya +700 le başlayınca sana yetişemedim ne yazıkki -2.7 de kaldım
Seninle yarışmak çok zevkliydi
Sevgiler
Yapıyoruz kendine birini seç meydan oku..Kizlar takim ici yarislar yapiyomusun acaba
Takım içi gruplar var birbirimizle yarisiyorum benim ortim T tatlitambak ama biz bu hafta toplam 4.3 kg verdik yine birinciyi galibaKizlar takim ici yarislar yapiyomusun acaba
Inşallah gönlüne göre olur cnmYa benimde 10 kasım hedefim var o yüzdende bu haftada hedef koydum kendime 4kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?