Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım; azimle, sabırla hallediceksin inşallah, hepsi de susup kalıcak.

yulaf ezmesini robottan geçirdim un gibi oldu geçen sabah süt yumurta ile krep yaptım süper oldu köfteyide yağlı kağıt arasında tost makinesinde yapıcam dağılmaz yaa...

dağılmaz canım, mümkün değil, yağsız bi şekilde döküm tavada da yapabilirsin, öle de güzel oluyo.

Yatak odasına bir hevesle uymaya gittim yatağın üstünde duran 2 makina katlanarak çamaşır. Napayım uykum kaçtı. Çamaşır katladım evi toparlayıp biraz da ütü yapayım bari...
Zaten bugün açım yaa

nilsub yarın kefir var sabah kahvaltım da. Sen bana yaramadı demiştin hangi kan grubunun sen ben a grubuyum

biraz önce komşum getirdi tam kahve içiyodum 3 yk kaşığı yedim kaç gündür getiriyolar yememiştim bugun yedim ama kendimi frenledim çok şükür
ben yemedimm ama annem yaparsa eğer onunkinden yerim birazcık annem mükemmel yapar içinde fındık fıstık badem doldurur ona hayır diyememmm ama sün konuştum annemle bu sene yapma nolur dedim tamam dedi ama bakalım babam yurt dışında o gelirse yaptırır kesin anneme

0 negatif canım beni feci şişidi bakalım seni ne yapıcak

İşte 3.2 öyle kolay gitmedi cnm ama bende tam yapmadım ki ben lahana diyeti yapmıştım yoğurt diyeti ne ki en azından tadı güzel hem ben okadar yiyemedim yoğurt 2-3 bardak ancak yemisimdir
gerçi yoğurt tok tutuyor insanı helal olsun canım sana seni survıvor a göndermek lazım zatenn bütün gün şikayet etmeden coconut yersin sen
Ben dukana çalışıyorum bilmiyonmu DUKAN stajeri
biliyorum bilmem mii herkes dukancı olacak bende stajyer sayılırım doğru haftada 2 gün

canım ya herşeyin çok sıkısınada karşıyım diyette olsa yarıda bırakmayı nefsini körleyecek kada tadıp bırakmayı öğrenmek lazım yoksa diyetle istediğim kiloya insekte bırakınca kilo almaya devam edicez malesef

bende bu kafadayım... ömür boyu sürdüremeyeceğin diyetin etkisi de kısa oluyor....

aynen katılıyorum benim mantığım da da bişeyi canın istiyosa sabah yiyeceksin her halukarda eritiyor onu vucut akşam yediklerinide depoluyor bizde insanız ömür boyu aşure yemeyecek miyiz yani yada sevdiğimiz bişeyleri... abartmadan ve geç saatte yemedikten sonra bi sıkıntı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…