- 23 Ağustos 2012
- 14.606
- 38.606
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.741
Hepimiz irademize sahip çıkacaz, yemek yemeyi nelere değiştiğimizi gözden geçireceğiz. Örneğin ben o 95 kiloyken her ay yeni pantolon alıyordum bacak aralarım epriyordu. Ayakkabılarımı önüme eğilip bağlayamıyordum. Hayatımda ilk kez horlamaya, tıslamaya başlamıştım. Çok yorulup, aşırı terlıyordum. Her yerim korkunç bir şekilde çatlamıştı. Tatil fotograflarımda nişanlımın ablası gibi duruyordum çocuk yüzlü birisi olmama rağmen. Hatta fotoğraflardan kendimi kırpıyordum. İşte bu kadar acı bir durum fazla kilolu olmak. Hem sağlığını kaybedip hem de çevrenin aşırı baskısına maruz kalmak herşeyden öncesi kendini beğenmemek, giydiğin hiç birşeyin yakışmaması... Yaşlı başlı teyzelerin sana yok limonlu su iç kızım yok hareket et kızım diye akıl vermesi.Kayınvalide ve görümce baskısı... Çok sıkıntı....
yulaf ezmesini robottan geçirdim un gibi oldu geçen sabah süt yumurta ile krep yaptım süper oldu köfteyide yağlı kağıt arasında tost makinesinde yapıcam dağılmaz yaa...
Ben guvecle fırında yapmıştım azıcık su ilecanım; azimle, sabırla hallediceksin inşallah, hepsi de susup kalıcak.
dağılmaz canım, mümkün değil, yağsız bi şekilde döküm tavada da yapabilirsin, öle de güzel oluyo.
baska ozel noktaniz varmi watsap gibi
kacamak varmiydi
Suan rahatim
Ben guvecle fırında yapmıştım azıcık su ile
Spor sislik yapmis olabilir hedefine son 4 kalmis ne guzel..whatsup yok yaa burası yetiyo zaten :))
yok kaçamak menülerimi yazdım zaten :) spora başladım uzun aradan sonra bende böyle etki yapabiliyor....
kız markete gitmicekmiydin
Napayim şöyle bugün biraz kafani toparla akşam yaparız planben sana küstüm, hayla ilgilenmiyosun bak benimle
evet canım halimizden anlıyoruz etrafımızdakilerle konuşamadıklarımı paylaşyoruz çok şükür ..Aslında kilo ortak olunca sorunlarda ortak oluyo o yuzden burda motive oluyoruz dimi birbirimizin dilinden anlıyoruz
olsun bacım görcek gününü o pantolonlarwhatsup yok yaa burası yetiyo zaten :))
yok kaçamak menülerimi yazdım zaten :) spora başladım uzun aradan sonra bende böyle etki yapabiliyor....
Bizde sana teşekkür ederiz canım.evet canım halimizden anlıyoruz etrafımızdakilerle konuşamadıklarımı paylaşyoruz çok şükür ..
bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
ben yemedimm ama annem yaparsa eğer onunkinden yerim birazcık annem mükemmel yapar içinde fındık fıstık badem doldurur ona hayır diyememmmbiraz önce komşum getirdi tam kahve içiyodum 3 yk kaşığı yedim kaç gündür getiriyolar yememiştim bugun yedim ama kendimi frenledim çok şükür
0 negatif canım beni feci şişidi bakalım seni ne yapıcakYatak odasına bir hevesle uymaya gittim yatağın üstünde duran 2 makina katlanarak çamaşır. Napayım uykum kaçtı. Çamaşır katladım evi toparlayıp biraz da ütü yapayım bari...
Zaten bugün açım yaa
nilsub yarın kefir var sabah kahvaltım da. Sen bana yaramadı demiştin hangi kan grubunun sen ben a grubuyum
sana teşekkür falan yok ezicemBizde sana teşekkür ederiz canım.
gerçi yoğurt tok tutuyor insanı helal olsun canım sana seni survıvor a göndermek lazım zatenn bütün gün şikayet etmeden coconut yersin senİşte 3.2 öyle kolay gitmedi cnm ama bende tam yapmadım ki ben lahana diyeti yapmıştım yoğurt diyeti ne ki en azından tadı güzel hem ben okadar yiyemedim yoğurt 2-3 bardak ancak yemisimdir
biliyorum bilmem mii herkes dukancı olacak bende stajyer sayılırım doğru haftada 2 günBen dukana çalışıyorum bilmiyonmu DUKAN stajeri
canım ya herşeyin çok sıkısınada karşıyım diyette olsa yarıda bırakmayı nefsini körleyecek kada tadıp bırakmayı öğrenmek lazım yoksa diyetle istediğim kiloya insekte bırakınca kilo almaya devam edicez malesefben yemedimm ama annem yaparsa eğer onunkinden yerim birazcık annem mükemmel yapar içinde fındık fıstık badem doldurur ona hayır diyememmmama sün konuştum annemle bu sene yapma nolur dedim tamam dedi ama bakalım babam yurt dışında o gelirse yaptırır kesin anneme
canım ya herşeyin çok sıkısınada karşıyım diyette olsa yarıda bırakmayı nefsini körleyecek kada tadıp bırakmayı öğrenmek lazım yoksa diyetle istediğim kiloya insekte bırakınca kilo almaya devam edicez malesef
aynen katılıyorum benim mantığım da da bişeyi canın istiyosa sabah yiyeceksin her halukarda eritiyor onu vucut akşam yediklerinide depoluyor bizde insanız ömür boyu aşure yemeyecek miyiz yani yada sevdiğimiz bişeyleri... abartmadan ve geç saatte yemedikten sonra bi sıkıntı yok bencecanım ya herşeyin çok sıkısınada karşıyım diyette olsa yarıda bırakmayı nefsini körleyecek kada tadıp bırakmayı öğrenmek lazım yoksa diyetle istediğim kiloya insekte bırakınca kilo almaya devam edicez malesef
o yüzden pisi kedim az yicez bırakcazbende bu kafadayım... ömür boyu sürdüremeyeceğin diyetin etkisi de kısa oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?