- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.721
Inşallah canim senin isim yas kac canimAnladim canim burda hep beraber huzurlu bi sekilde zayflicaz insallahh
akşama köfte yapıp tost makinesinde pişiricem içine yulaf ezmesini un gibi yapıp koyabilirim @w e n d y öyle dedimedusa38 sen ne diyosun
Yazdim bi arkadasa daha gordunmu nilguncumAy merak ettim özelden yaz kızz aşureden ötürü ne oldu...
Bende boyel dusunuyorum o yuzden uyusamadk canimBence burada anlayış çok önemli. Sana iyi gelen bir yöntem başkasına iyi gelmeyebilir ya da tam tersi. Bu sebeple öneride bulunulabilir ama sert çıkışmak da neymiş. Biz buraya motive olmaya eğlenerek, paylaşarak zayıflamaya geldik. Bence iyi yapmışsın.
bana güvenmio musun sen, bu da son darbe olsun, hiç ilgilenmeyin zaten siz benle, kuymak yerim bak
1 ayda verilmesi gereken idael kilo miktarı vucuttaki yag-kilo dengesiyle belirleniyor. Diyetisyenim bana 8 kiloya kadar verebilirsin demişti.Canim 2 ayda 18 kilo verebilirsn ama saglikli olmaz bence 1 ayda 4kilo ideal diyorlar ama 6ya kadarida normal sayiliyor yani 2 ayda 12 kilo versen bile cok iyi bence
Aynen diyorum bende koymuştum kepegini dagilmiyoakşama köfte yapıp tost makinesinde pişiricem içine yulaf ezmesini un gibi yapıp koyabilirim @w e n d y öyle dedimedusa38 sen ne diyosun
gördüm canım tamam uzamasın artık boşver burda rahatsan kal işteYazdim bi arkadasa daha gordunmu nilguncum
Bende boyel dusunuyorum o yuzden uyusamadk canim
3yk yemistim ogle yemegi yerine ama azar yedim canimnilsub merak etmesen şaşardım Bence şöyle olmuştur. Kumralkraker: Kızlarrr bugün aşure geldi acaba bir kase yesem mi akşam yemeği yerine?? Kaptan: AAAA sen 100 kilo olmak istiyosun sanırım, grup kurallarına uy lütfen az yemek zorundasın
yulaf ezmesini robottan geçirdim un gibi oldu geçen sabah süt yumurta ile krep yaptım süper oldu köfteyide yağlı kağıt arasında tost makinesinde yapıcam dağılmaz yaa...Aynen diyorum bende koymuştum kepegini dagilmiyo
kız markete gitmicekmiydinKızlar oğlum. Uyuyor ken ben de yatağa gideyim uykuyu severim ben:)
Aynı şeyleri yaşadım bendeHepimiz irademize sahip çıkacaz, yemek yemeyi nelere değiştiğimizi gözden geçireceğiz. Örneğin ben o 95 kiloyken her ay yeni pantolon alıyordum bacak aralarım epriyordu. Ayakkabılarımı önüme eğilip bağlayamıyordum. Hayatımda ilk kez horlamaya, tıslamaya başlamıştım. Çok yorulup, aşırı terlıyordum. Her yerim korkunç bir şekilde çatlamıştı. Tatil fotograflarımda nişanlımın ablası gibi duruyordum çocuk yüzlü birisi olmama rağmen. Hatta fotoğraflardan kendimi kırpıyordum. İşte bu kadar acı bir durum fazla kilolu olmak. Hem sağlığını kaybedip hem de çevrenin aşırı baskısına maruz kalmak herşeyden öncesi kendini beğenmemek, giydiğin hiç birşeyin yakışmaması... Yaşlı başlı teyzelerin sana yok limonlu su iç kızım yok hareket et kızım diye akıl vermesi.Kayınvalide ve görümce baskısı... Çok sıkıntı....
ne o kız herkezi özeline çekiyon :))) tenhalarda buluşuyonuz :)))
ben bu hafta 100 gr bile veremedim ya laaa....
Suan rahatimgördüm canım tamam uzamasın artık boşver burda rahatsan kal işte
bende bir ara kocamdan saklıyodum kendimi utanıyodum canımAynı şeyleri yaşadım bende
olmam mı sabah akşam dürtüyorum betulubaska ozel noktaniz varmi watsap gibi
kacamak varmiydi
Suan rahatim
Kacamak varsa kaderine razi gelcen laolmam mı sabah akşam dürtüyorum betulu
Aslında kilo ortak olunca sorunlarda ortak oluyo o yuzden burda motive oluyoruz dimi birbirimizin dilinden anlıyoruzbende bir ara kocamdan saklıyodum kendimi utanıyodum canım
Aaa bi dakka ya ben yanls anladm watsapami var yazdin ben kacamak var dedin sandmolmam mı sabah akşam dürtüyorum betulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?