- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.781
Ben listeye bakmadan yaptım pazartesi 81.1 dim canım bu sabah 79.4 -1.7 olsun bunada şukur...Sen ekspress basladinmi kaç kg verdin bu hafta tam okuyamadim tüm gecmisi
Güzel vermissin cnm zaten liste yoktu yenilmeyecekler yemediysen sorun yok birde bu hafta protein ağırlıklı beslendin galiba Sende 0 kan grubu musun cnmBen listeye bakmadan yaptım pazartesi 81.1 dim canım bu sabah 79.4 -1.7 olsun bunada şukur...
canım boyun kaç ?Kizlar takim ici yarislar yapiyomusun acaba
Yahu size yetismek ne mumkun :))) yemege gittim sonra birkac isim var okulun carsisindayim simdi gene dokturmussunuz:))
Onun hedefine 4 kalali 4 yil oluyor nerdeyse :))))
Takım içi gruplar var birbirimizle yarisiyorum benim ortim T tatlitambak ama biz bu hafta toplam 4.3 kg verdik yine birinciyi galiba
Ay evet işte sebze yedim ara öğünleri azalttım çok protein beslenmeye çalıştım ekmeği kestim sabah ezmeden dukan krebi yaptım öyle meyveyi de çok azaltım sabahki ara oğunde yarım elma akşamki arada kalan yarımı yedim 1elma ile sınırlandırdım öyle işte...Güzel vermissin cnm zaten liste yoktu yenilmeyecekler yemediysen sorun yok birde bu hafta protein ağırlıklı beslendin galiba Sende 0 kan grubu musun cnm
canım boyun kaç ?
aşkolsuun :))))
Demekki bu diyet SanAda yariyacakAy evet işte sebze yedim ara öğünleri azalttım çok protein beslenmeye çalıştım ekmeği kestim sabah ezmeden dukan krebi yaptım öyle meyveyi de çok azaltım sabahki ara oğunde yarım elma akşamki arada kalan yarımı yedim 1elma ile sınırlandırdım öyle işte...
Olsun kiz vallahi yakışır sana. Güzel kadinsin:)
Bende gordum cnm kRtini hadi bakalım bu haftada senle yarisalim ortinde bana meydan okudu wah wahCanim bu hafta ki hedefin 4 kg demek hadi bakalım bu hafta sana meydan okuyorum canım. Motivasyonum tavan yapmisken bu haftayı da güzel kapatayim iyi olur.
ayy bana güzel dediler şımarırım ama been
ahh ahh nasıl beddua ettiysen bana artık popodan hasar aldık bu hafta pert oldu ne spor yapabildim ne bişeyNapceeen boyuna uygun birini mi arıyorsun....
yenilemeye doymadin mi kiz:)
dur senin kiloya yaklasayim bir yarış daha yapalim
Bende gordum cnm kRtini hadi bakalım bu haftada senle yarisalim ortinde bana meydan okudu wah wah
Öyle birincilik döneminiz bitti artıkTakım içi gruplar var birbirimizle yarisiyorum benim ortim T tatlitambak ama biz bu hafta toplam 4.3 kg verdik yine birinciyi galiba
beril kaptanım seni eskiden beri tanıyanlar nasıl azimli takımını düşünen biri olduğunu bilirler sanırım kumral krakere sanal ortam olduğu için sert gelmiş ama onun kötülüğü için olmadığını biliyordur ama o da sadece uslübü sert dedi burda daha iyi hissedeceğini düşündü bizin en yakın rakimiz sizin takım bu tatlı rekabet bizim hoşumuza gidiyor umarım sizinde hoşunuza gidiyordur mesela mefkuremle keremcemim bu hafta rakiplerdiTeşekkür ederım anlayışınız ıcın
Sanalda hepimiz yazdıklarımız kadarız o nedenle sert olmam benı baglar
Sıze gelmesı ınan sorun degıl toplıghtle uzun yıllardır tanışırız buranında en eksı kaptanlarındanım
Kulagıma gelınce sert etıketı yedıgım mesajı yazma geregı duydum kaptanım
Tekrar hayırlı günler
Benim ablam gelmisAyşecim çok tebrik ederim güzel vermişin
Ben haftaya +700 le başlayınca sana yetişemedim ne yazıkki -2.7 de kaldım
Seninle yarışmak çok zevkliydi
Sevgiler
bizimki fena gaza geldiiiCanim bu hafta ki hedefin 4 kg demek hadi bakalım bu hafta sana meydan okuyorum canım. Motivasyonum tavan yapmisken bu haftayı da güzel kapatayim iyi olur.
ahh ahh nasıl beddua ettiysen bana artık popodan hasar aldık bu hafta pert oldu ne spor yapabildim ne bişey
bana yetiş canım ama ben seni beklemicem bende kilo vercem bana yetişmen zor
ay inşallah bu ay bitmeden 75 görmem lazımDemekki bu diyet SanAda yariyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?