- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.041
içiyorum oburr
saoll
Bu ne yaaa sabah yazılanların hepsi gidi gidi vermiş.Bir kez daha yazamayacağım.
Mersaaam özür dilerim ama dün yediklrim içinde fazla abartacak birşey yoktu.Sadece akşam gözüm döndüğü için haşlama tavuk göğsünü biraz fazla kaçırdım.Bir de gece 1 avuç karışık fındık fıstık leblebi badem yedim.
2.5lt suyumu bitirdim.Tüm gün WC'den çıkamadım.Bir yandan penciler bir yandan benim Tuvalet işim bayağı bir zorladı beni.
kallistee açım bennnnnnn midemmm in içindee birilerii tepiniyoooooooooo
merhabalarrrrrr ben geldimmmm..
adimlarimi tamamladim.
sabah bir dilim ekmek az peynir 6 zeytin
ara minik bir muz
öglenbir sandvic bol coban salatasi 3 kasik yogurt
bir elma
aksam yarim tavuk gögsü yarim dilim ekmek
bir portakal yiyecegim yatmadan
çitolüm beni yanlış anladın ben anlatamadım ya o başka :)) çocukların tabağından yeme ki onlarda onun bunun tabağından derken neyi ne kadar yediklerini farketmezler ve genelde bu çocuklarının tabağından yemek yiyenler kilolu olurlar ben bunu kasdetmiştim su içmezler dememin sebebi buydu aslında :))bu ara cnm yaa hırsımı elmadan alıyorumnapımm
cnmm nasıl şu an bile tatlı bişeyler istiyorr
işte hiç bişey bulamasam çekirdek alıp çitlicemm
o yüzden bende hırsımı elmadan alıyorum
bu ara yaseminli yeşil çayımı içtim
valla ben de yazayım bak bu gün ne yedim..kallistee açım bennnnnnn midemmm in içindee birilerii tepiniyoooooooooo
beim fıstık ablamopuyorumnanaktan nede güzel yemiş içmişopuyorumnanaktanmerhabalarrrrrr ben geldimmmm..
adimlarimi tamamladim.
sabah bir dilim ekmek az peynir 6 zeytin
ara minik bir muz
öglenbir sandvic bol coban salatasi 3 kasik yogurt
bir elma
aksam yarim tavuk gögsü yarim dilim ekmek
bir portakal yiyecegim yatmadan
reyhan ablacım iyi akşamlar.gündüz yazdıklarının hepsini okudum hatta cevap ta yazmıştım hepsi gitmiş.bu gün sabah yürüyüşe giderken adım sayarımı takmayı unutmuşum sonra evde taktım akşam tekrar yarım saat yürüdüm .şimdiye kadar 5500 adım olmuş sabah 1 saatte yürüdüm tahminim 10000 adıma yaklaşmıştır.
ya mersacım sizin adımsayar çokmu atıyor ne eyvahedigeldismile hani 2 dakikada şu kadar filan yazdın ya ... yürüyüş yapmadanda 5500 çok sanki benimkimi saymıyor nedirsempatiksalakcinni
reyhan ablacım iyi akşamlar.gündüz yazdıklarının hepsini okudum hatta cevap ta yazmıştım hepsi gitmiş.bu gün sabah yürüyüşe giderken adım sayarımı takmayı unutmuşum sonra evde taktım akşam tekrar yarım saat yürüdüm .şimdiye kadar 5500 adım olmuş sabah 1 saatte yürüdüm tahminim 10000 adıma yaklaşmıştır.
kallisim senin yediklerinde cok iyi olmus canim benim. ne diyorum biliyormusun? biz bu isi tutturduk galiba. bir düzene soktuk bu isi kallisim ne mutlu oluyorum bilsen aksam ac yatinca. esimin yas gününden beri bu isi cok sIkI tutuyorum.. sende öylesin masallah... bu eslesme isi cok iyi bir hava estirdi gurupta.. ben herkesin cok ciddi diyet yaptigina inaniyorum allah nazarlardan esirgesin
yarin unutma sayicini o zaman daha emin olursun onbin yaptigindan ve güzel bir duygu yasarsin canim. sen zaten hergün yürüyorsun biliyorum .ama elinde birde kanitin olacak bundan sonra hayirli olsun mersacigim... mervisinde merak sarmis baksana kiyamam.:lepi:
kallisim senin yediklerinde cok iyi olmus canim benim. ne diyorum biliyormusun? biz bu isi tutturduk galiba. bir düzene soktuk bu isi kallisim ne mutlu oluyorum bilsen aksam ac yatinca. esimin yas gününden beri bu isi cok sIkI tutuyorum.. sende öylesin masallah... bu eslesme isi cok iyi bir hava estirdi gurupta.. ben herkesin cok ciddi diyet yaptigina inaniyorum allah nazarlardan esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?