Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ne yaaa sabah yazılanların hepsi gidi gidi vermiş.Bir kez daha yazamayacağım.
Mersaaam özür dilerim ama dün yediklrim içinde fazla abartacak birşey yoktu.Sadece akşam gözüm döndüğü için haşlama tavuk göğsünü biraz fazla kaçırdım.Bir de gece 1 avuç karışık fındık fıstık leblebi badem yedim.
2.5lt suyumu bitirdim.Tüm gün WC'den çıkamadım.Bir yandan penciler bir yandan benim Tuvalet işim bayağı bir zorladı beni.

Bugün yediklerimi de yazayııım
Sabah pardon öğlen 1 simitten beyzpeynirle tost yaptım.Bu simitler küçük ve tostu hiç yağ kullanmadan yapıyorum.
Sabah kahvaltı yapmayı unutum.
arada 1 portakal yedim.
Akşam 1 tbk domates çrbası+karnıbahar yemeği
Gün boyu 2.5 lt suyumu bitirdim.Pazarda 1 saat yürüdüm.Alış-verişimi yaptım.
Şimdi gecelere akacağım umarım birşey yemem.Limonlu su içeceğim yada greyfurt aldım çok severim.Ama tansiyonumu düşürdüğü için sık yiyemiyorum

merhabalarrrrrr ben geldimmmm..
adimlarimi tamamladim.
sabah bir dilim ekmek az peynir 6 zeytin
ara minik bir muz
öglenbir sandvic bol coban salatasi 3 kasik yogurt
bir elma
aksam yarim tavuk gögsü yarim dilim ekmek
bir portakal yiyecegim yatmadan

yok canım üzülme ben onların hepsini okudum ondan sonra silinmiş.suyuda çok güzel içmişsin.bir tek gözüme batan akşam yediğin çerezdi onuda az yemişsin sorun yok yani.hatta gündüz az bile yemişsin.

kallistee açım bennnnnnn midemmm in içindee birilerii tepiniyoooooooooo

citol aman ha canım benim sakın yeme ne yap et kendini oyala böyle bir kaç akşam geçirirsen zaten alışır gidersin.

reyhan ablacım iyi akşamlar.gündüz yazdıklarının hepsini okudum hatta cevap ta yazmıştım hepsi gitmiş.bu gün sabah yürüyüşe giderken adım sayarımı takmayı unutmuşum sonra evde taktım akşam tekrar yarım saat yürüdüm .şimdiye kadar 5500 adım olmuş sabah 1 saatte yürüdüm tahminim 10000 adıma yaklaşmıştır.

çitolüm beni yanlış anladın ben anlatamadım ya o başka :)) çocukların tabağından yeme ki onlarda onun bunun tabağından derken neyi ne kadar yediklerini farketmezler ve genelde bu çocuklarının tabağından yemek yiyenler kilolu olurlar ben bunu kasdetmiştim su içmezler dememin sebebi buydu aslında :))

kallistee açım bennnnnnn midemmm in içindee birilerii tepiniyoooooooooo
valla ben de yazayım bak bu gün ne yedim..

sabah tost yedim normal tost ekmeği ile bir buçuk tost o bile fazla kaçtı iye düşündüm..
arada süt içtim bir elma yedim

öğlen saat 2-3 gibiydi acıktım yoğurt yedim bir paket altınbaşak ile..

akşam ise 6-7 tane beyaz lahana dolması yanında ekmek filan sürmedin ağzıma ve şu an deli gibi tokum..

senin bu karbonhidrat ve tatlı düşkünlüğüne ancak krom tableti iyi gelecektir açlık duygunuda başka türlü bastıramıyacaksın bence mutlaka denemelisin...

beim fıstık ablamopuyorumnanaktan nede güzel yemiş içmişopuyorumnanaktan
ablam ben bugün ancak 6000 adım yapabildim gece yatmadan yaparmıyım dedim ama hiç canım istemiyor..

periyede yine not bırakayım aleyna bu gün benim yediklerim gibi sabah tost öğlen sandviç akşamda lahana dolması yedi arada bir meyve suyu içti
okulla beraber sinemaya gitiler ufak bir mısır ve minik bir çikolatalı gofret almış çikolatayı haftada 2 kez yiyebiliyor aslında ama bugün sinema diye serbestti .. erkenden uyudu grip olmuş çok öksürüyor boğazları filan kötü gelemedi bu yüzden..

ya mersacım sizin adımsayar çokmu atıyor ne eyvahedigeldismile hani 2 dakikada şu kadar filan yazdın ya ... yürüyüş yapmadanda 5500 çok sanki benimkimi saymıyor nedirsempatiksalakcinni

bu gün yediklerimi yazıyorum hepinizin dikkatine.
sabah 1 dilim çavdar ekmek 1 dilim peynir yeşillik.
ara:2 tane kuru kayısı
öğlen:2 kaşık börülce 1 kaşık kabak yarım dilim ekmek
ara:1 tane kepekli bisküi
akşam:salata 4 kaşık börülce 2 kibrit kutusu kadar tavuk ızgara.
ara:klava:tamam akşam yemeğinde doymadığımı itiraf ediyorum .yemekten yarım saat sonra yarım yaprak galeta accık krem peynir.
gün boyu 1 litre su bol açık çay ve 1 tane slim çay.
spor:sabah50 dakika akşam 30 dakika yürüyüş.

ya mersacım sizin adımsayar çokmu atıyor ne eyvahedigeldismile hani 2 dakikada şu kadar filan yazdın ya ... yürüyüş yapmadanda 5500 çok sanki benimkimi saymıyor nedirsempatiksalakcinni

yok kalistem tam normal atıyor her adımda baktım .sen benim 2 dakika dediğime bakma öylesine tahmini dedim 2 dakika diye 5 dakika felan.5500 adımın içinde akşam yaptığım yarımsaat yürüyüşde var.adım ölçümde 70 cm.ben biraz hızlı yürüyorum belki ondandır.

yarin unutma sayicini o zaman daha emin olursun onbin yaptigindan ve güzel bir duygu yasarsin canim. sen zaten hergün yürüyorsun biliyorum .ama elinde birde kanitin olacak bundan sonra hayirli olsun mersacigim... mervisinde merak sarmis baksana kiyamam.:lepi:

kallisim senin yediklerinde cok iyi olmus canim benim. ne diyorum biliyormusun? biz bu isi tutturduk galiba. bir düzene soktuk bu isi kallisim ne mutlu oluyorum bilsen aksam ac yatinca. esimin yas gününden beri bu isi cok sIkI tutuyorum.. sende öylesin masallah... bu eslesme isi cok iyi bir hava estirdi gurupta.. ben herkesin cok ciddi diyet yaptigina inaniyorum allah nazarlardan esirgesin

evet ablacım oldu oldu bu iş güzel oturdu dediğin gibi:lepi: ben artık fazla yeme ihtiyacıda duymuyorum, yaşgünü dedinde yarın benim yaş günümsositososito ve izninle pasta yemek istiyorumvereliniortak ama cumartesi pazar çok çok az yiyeceğim bunu telafi edeceğim şimdiden söz veriyorumalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

günaydınlar bu arada.. dışarı çıkacağım çıkmadan bakınayım dedim dönünce gelirim yine hoşkalın...

günaydın kızlarrr.
bu gün güne çok güzel başladım inşallah öylede devam eder hepimizin tabiki.
sabah yürüyüşümü yaptım .ardından eve çıkmadan eşimle bahçeye gittik ağaçlar budanıyor bahar geldi ya 3 gündür bahçede çalışıyorlar onlara bir baktık ve kahvaltıdan önce ne yaptım biliyormusunuz görünce canım istedi ağaçtan koparıp bir tane portakal yedim biraz greyfurt vardı onu topladık ellerimi görmeniz lazım heryer çizik içinde .ama çok güzel stres attım bahçedede yürüyüş ve spor yapmış oldum ve 6500 adımı tamamlayıp eve döndüm .bide kafam rahat olsa ......

günaydin
henuz uyuyorum yazdigima bakmayinkaydirigubbakcemile3
dün
sabah: bir kase nesfit
ögle:bir kepce tavuklu makarna
ara 2adet erik
aksam: bir tabak lahana yemegi

dün gece sinemaya gittim nacho aldim..ayy resmen icim almadi..ay nasi sevindim nasill
yirtik böylelikleboshayallersmile

kalliscim neden yanlış anlayımm sadece öyle olmadıgını bil diye açıklama yaptım opuyorumnanaktan

gece hiç bir şey yemedim sadece oburum dedigini yaptım bir bardak ılık suya yarımlimon sıktım içtim
ehh işe yaradı sayılırr

yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum

vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam

ablacım bu gün taktım adım sayarımı bana çok iyi geldi adımları arttıracam diye evdede yerimde durmuyorum daha bir hareketlendim tabi bu heves kaç gün sürer bilmiyorumda.
mervişede iyi oldu oda takıyor eve gelince yine verecem o evde kıpırdamaz dün 1000 adım yapacam diye evde dolandı durdu.
bencede eşleşme işi çok iyi oldu ve herkes birbiriyle gayet uyumlu .ben kesinlikle dikkat ediyorum bazen sinirlerimi kontrol edemediğim günlerde kaçıyor onuda ertesi gün teleafi ediyorum.eminimki herkes çok ciddiye aldı bu sefer.yakında bizim takımın adını çıtır kızlar diye değiştirirler belki.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…