- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.061
kalliscim neden yanlış anlayımm sadece öyle olmadıgını bil diye açıklama yaptım opuyorumnanaktan
gece hiç bir şey yemedim sadece oburum dedigini yaptım bir bardak ılık suya yarımlimon sıktım içtim
ehh işe yaradı sayılırr
yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum
vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam
geldimmm.... reyhan ablam burada gözüküyorsun sen dün verdiğim linki görmedin mi ablam bebek nevresimini koydumduda diğer yazan arkadaşlarımada çok ama çok teşekkür ediyorum..
ablam mesajını aldım yazıcam bende sana...gelmedi sanma..
günaydinlarrrr..
amanin hafta ne cabuk gecti.. evet ya yarin cuma.. hepinize bol sanslar diliyorum.
citol yediklerini yariya indirmekle mutlaka kilo vermissindir. eger vermemissen bile mersamin dedigi gibi sakin dagitma kendini.. herseyin bir süresi zamani var. vücudun alisacak uyum sagliyacak onunda süreye ihtiyaci var. sen bugün cok dikkat et yarin mutlaka kilo vermis olacaksin.
mersacigim ben o hevesimi hic kaybetmedim hatta bagimlilik yapti bende. onsuz attigim her adimi bosa gitmis sayiyorum.. bak sabah sabah 6500adim harika ya benim daha 200 bile olmadi bende kalkip biraz hareket edeyim. en az yarim saat yürürüm.
teşekkürler mersam gördüm not yazmışsın zaten opuyorumnanaktanhoş geldin canım.çatladım burda kimsecikler yok .ben baktım dün verdiğin linke çok güzel olmuş eskileride çok güzeldi daha öncede bakmıştım .becerikli hatunsun ellerine sağlık.
tamam ablacım be daha öncekileri gördün sanıyordum.. bugünde gökçeye yaptığım çantayı ekleyeceğim... kaybeden olursa diye link veririm yine :))bayildim kallisim ellerine saglik hayatim cok begendim hemde..
yalniz bastan beri yaptiklarina bakacaktim hepsine bakip yorum yapayim demistim.
cok sik olmus en son gördügüm bebek nevresim tekimi cok zarif. kiz bebek bekliyor herhalde arkadasimiz
mersacım bende dışarı çıktım ya yarım saatlik benimde yürüyüşüm var 2000 adım olmuş ....reyhan ablacım acaba kallistenin dediği gibi benim adımsayarda bir bozukluk olmasın bak sen daha200 adım bile olmadı yazmışsın.merak ettim sen yarım saat yürüyünce kaç adım oluyor ortalama ordan hesaplamaya çalışıyim bende .6500 adım dediğim sabah kalktım ve taktım adımsayarı 50 dakika yürüdüm bide bahçede yarım saat uğraştım evde de biraz dolanmışımdır o kadar sencede tuhafmı bu bozukmu yoksa ben kendimimi kandırıyorum.
sonunda becerdim kafayı bozdum ya adımsayar diye bozuldu adım madım saymıyorrrrr..
tombilicim sabah sana birşeyler yazmıştım ama hepsi silinmiş.ben hiç bereber oturmadım bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu .ben özgürlüğüme çok düşkünümdür kimsenin evinde uzun süre kalamam misafiri çok severim ama onunda uzun olanına dayanamam.tabiki mecburi durumlarda katlanmak zorundayız seninkide öyle sanırım şu anda mecburen oturuyorsunuz.ne kadar iyi insanlarda olsalar aynı evin içinde farklı kişiliklerde insanların yaşaması çok zor.mecburi bir durum olduğundan dolayı olayın iyi yanlarına bakmaya çalışki daha fazla sinir olma.mesela en azından çocuğuna bakılıyor işe gidince aklın çocuğunda kalmıyordur çok iyi bakmasalar bile bir yabancı bakıcıdan çok daha iyi bakıyodur.böyle iyi yönlerini düşünmeye çalış canım işleriniz yoluna gireene kadar.inşallah bir an önce işleriniz toparlanır sizde kendi evinize çıkarsınız sende istediğin gibi düzenini kurarsın.
bozulmamıştır mersam yaa ayarı kaçmıştır iyice oku kitapçığını.. olmazsa resetle arkasında minik bir delik vardır yoksada pilni çıkartıp tak
reyhan ablacım acaba kallistenin dediği gibi benim adımsayarda bir bozukluk olmasın bak sen daha200 adım bile olmadı yazmışsın.merak ettim sen yarım saat yürüyünce kaç adım oluyor ortalama ordan hesaplamaya çalışıyim bende .6500 adım dediğim sabah kalktım ve taktım adımsayarı 50 dakika yürüdüm bide bahçede yarım saat uğraştım evde de biraz dolanmışımdır o kadar sencede tuhafmı bu bozukmu yoksa ben kendimimi kandırıyorum.
mersacigim yanlislik yok. bende 45 dakika yürüdüm cok hizli hemde birde evde dolastiklarim falan 5800 adim olmus.. ne kadar hirsli oldugumu görüyorsun degilmi? sana yetisecegim diye tikanip kalacaktim.::roflol::roflol: ter su icinde kaldim dus yapip geldim simdi
kallisim seninki iki adimi tek sayiyordu galiba yanilmiyorsam ordan fark olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?