- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.021
kimbilir ne güzel seyler yaptin kalllisim keske resmini cekseydin.. kargoyla nereye yolluyorsun orda degilmiydi sahibi? ya bebek esyalari cok seker oluyor ama bebeklerde cok seker oluyorrrrrrr.
reyhan ablayla denemek istedik ama ben istikrar sağlayamıyorum yiyecek içecek konusunda yinede deniyeceğim şimdi çok çayım var daha sonra...sende fark edersen yazarsın bize..demin gittim aktardan bir paket beşi bir yerde çayı aldım arkadaşlar. içerisinde mate biberiye funda kekik ve yeşil çay varmış. artık her sabah öğlen ve akşam olmak üzere birer bardak düzenli olarak bunu içecegim. daha önce faydasını gören var mı?
aslıcım dondurmayı her gün yeme istersen ne zaman görsem dondurma yemişsin :)) haftada 2 kez verebilirsin bu ödülü tabiki eğer başarı istiyorsan...çikolatalı yeme sakın sade ve meyveli tercih et..merhaba... bugün çok güzel bir hava var izmirde yaz geldi dedim kendi kendime ve aklıma kısa kollu tshrtle.
yok hayatım hayal değildi hatta ben sanada mesaj yazdım oda gitmişallah allah nereye gitti mesajlarımız ben sabah sabah daha uyanmamışmıydım hayal mi görüyordum acaba?
mersam yapabildimi adımsayarını..
ya pericim sanada not yazayım..biz akşam hiiç gelemedik aleyna ablalarının ödevleri vardı beklediği halde gelip yazamadı yediklerini.. özür dileriz böyle durumlar için sabahta sitede değişiklik vardı nasıl yapacağını bilememiş çıkmış..
çitolüm sana yine bir şey sormadan geçemiyeceğim geçen sabah çorba yemişsin yanındada 2 dilim trabzon ekmek demişsin.. şu bildiğimiz hani kocaman trabzon ekmeklerinde mi iki dilim yedin ....
evet canım beraber yaşamaya başladık 3 ay kadar oldu ama yazı zor buluruz bu gidişle evimi özledim evde ailemle vakit geçirmeyi özledim istediğim zaman istediğim şeyi yapabilmeyi özledim. allahtan ki sadece ben değilim bunları özleyen eşim de hiç memnun değil bu durumdan yani haklaarını yemeyim nice kayınvalideler kayınpederler var benimkiler melek sayılır valla allah razı olsun bişey diyemem ama zor valla berabe ryaşama işi allah işlerimize düzen versin inşallah en kısa zamanda ve herkes evinde mutlu olsun
gözündende bişey kaçmıyor aklinialirimsmile
ama iç kısmı deyil kenar kısmını yiyorum ben
çitolüm gözümden kaçmadan yazayım dedim sempatiksalakcinnibugunkü menüm eşantiyon olmasaydı iyiydi ama
8,30 1domates-2 biber- 1 tutam maydonoz- 2 dilim k.e- 1 kk peynir - 4 zeytin
11,00 süt ile hazırlnmış kahve 1.5 şekerli - 1 avuş çekirdek
12,30 koca bir tabak haşlanmış makarna- 3 kaşık yogurt-- bebelrin tabagından arakladıgım 3-4 kaşık yaglı salçalı makarna
15,45 1 elma
17,30 1 dolu kase yagurt çorbası -1.5 dilim k.e
18,30 1 simit- 1 dilim su böregi --- ( eşantiyon)
20 3 elma
reyhan ablayla denemek istedik ama ben istikrar sağlayamıyorum yiyecek içecek konusunda yinede deniyeceğim şimdi çok çayım var daha sonra...sende fark edersen yazarsın bize..
aslıcım dondurmayı her gün yeme istersen ne zaman görsem dondurma yemişsin :)) haftada 2 kez verebilirsin bu ödülü tabiki eğer başarı istiyorsan...çikolatalı yeme sakın sade ve meyveli tercih et..
bu ara cnm yaa hırsımı elmadan alıyorumnapımm
cnmm nasıl şu an bile tatlı bişeyler istiyorr
işte hiç bişey bulamasam çekirdek alıp çitlicemm
o yüzden bende hırsımı elmadan alıyorum
bu ara yaseminli yeşil çayımı içtim
kallistee açım bennnnnnn midemmm in içindee birilerii tepiniyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?