Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla tombilim
ne kadar bir gelin iyi olursa olsun
yada kayınvalide
aynı avde yaşanmaz yaa
allahım mecbur etmesin kimseye ama
en iyisi bende derim ben
ama onla bile 3 günden fazla duramam herealde
allah kolaylık ve sabır versin ....

sanıırm siz onun evine taşınmışsınız
o kendi evi siz misafir
onun gözünde zorr

kiyamam.. isin zor gercekten..allah yardimcin olsun canim

koptum yaa
ne güzelmiş
ben pastaciiii?

benimde sali günleri pazar günüm
alışverişimi yaptım geldim yoruldum bacakalrım agrı sempatiksalakcinni
herkese selammm boshayallersmile
ya bi fikra okumustum cok gülmüstüm onu bulamayinca bunu ekledim :)) illa ekleyecem yani

bilerek istiyerek yaptigim sabah kacamagimdan sonra devami iyi geldi.. o yuzden umarim zarari dokunmaz

tamam canım sorun olmadığına sevindim.zemuszemus

aslıcım bende bu çayı uzun zaman denedim .ama fazla etkisini görmedim.sende etkili olabilir ama senin metebolizman daha hızlı çalışıyor yaşın gereği dene bence.ben en etkili yeşil çay olduğunu düşünüyorum.içindede olduğuna göre iyidir bence.

bebeğim artık çok dikkat ediyorsun .afferin benim güzel kızıma sen bu işi başaracaksın.bide günlük yediklerini yazsan çok iyi olur annecim.akşam yemek yemediğini ben yazayım.opuyorumnanaktan

kızlar adım sayrım geldi ama nasıl ayarlıycam daha çözemedim.reyhan ablam artık bende sayacam adımlarımı artık attığım her adım çok kıymetli.kaydirigubbakcemile2

bu günki yaptıklarımı sevabıyla günahıyla yazayım.
sabah 1 dilim ekmek ve peynir 2 zeytin domates salatalık canım istemedi.
ara:yine 1 dilim ekmek ve 1 parça peynir
öğlen:acıkmadığım için sadece 1 elma.
ara:3 kaşık yoğurtlu çorba.
akşam : 2 kaşık kıymalı makarna ve 1dilim çavdar ekmeğiyle 1 kaşık yoğurt.
spor:sabah 1 saat yürüyüş.
aslında çok az yedim ama biraaz karbonhidrat ağırlıklı olmuş dimi.hadi söyleyin yorum yapın gerekirse bana kızın.ama ben acım.cokacimcoook

Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah...
ne kadar iyi olsalar bile beraber yaşamak çok zor olmalı..

selamlarrrrrr.
bugün tembelim adimlarimi tamamliyamadim hemen kalkar tamamlarim.. mersacigim yaz hergün kac adim yaptigini tamammi. önce adimlarini ölcüyorsun bes alti adim at mesafeyi ölc bunu attigin adim sayisina böl. ortalama adim mesafen ortaya cikiyor. kayit et eger istiyorsa kilonu yasini cinsiyetinide kayit et istemiyorsa adim mesafen yeterli demektir. sonra dik duracak vaziyette tak bir yerine belin olabilir sütyenin olabilir pantolon cebin olabilir. ben sütyenime takiyorum.. sonra normal hizda yürü bakalim sayiyormu eger saymiyorsa ya dik durmuyordur yada ayarlanmamistir. hayirli olsun canim.
ay tombisimi üzmüsler bugün. kiyamam. en kisa zamanda hayirlisi ile kendi evinize gecersiniz insallah canim

yediklerin gercekten az olmus mersam ama iki kasik makarnanin karbonhidratindan ne olacak güzelim rahat ol.. artik adim sayicin var korkmaaaaaaa..kaydirigubbakcemile3

bugunkü menüm

8,30 bir simit bir ayran

10,00 bir elma

11,00 3-4 parça et- bir lokma ekmek

12,30 bir tabak türlü- 2 dilim kepek ekmegi

14,30 çay- çubukkreker -yarım portakal

17,00 yarım portakal

18,45 pikolata

20,00 2 dilim kepek ekmegi - karalahanalı havuçlu salata- 2 kaşık yogurt- 3-4 mantar- domates sosunda kavrulmuş kyma

22,25 2 elma

arkadaşlar sonunda başardımm :)) eşime karşı geldim koydugu , canımı çektirmeye calıstıgı, ye ye bişey olmaz dediği hiç bir şeye bu akşam elimi bile sürmedim. bir portakal yedim bol suyumu içtim. o kadar huzurlu uyuyacagım ki bugün . hepinize iyi gecelerr

felaket yoruldum az önce bitti işim...
sabah hemen açılır açılmaz kargoya verip geleceğim hemen gitsin çünkü annemiz hastaneye yatmış :)) bebek eşyası yaptıkça kızlar karşımda bayım bayım bayıldılar...benimde çok hoşuma gitti... yarından itibaren burdayım bir günde özledim sizi..öpüyorum hepinizi..

kallisim onunda resimlerini koyyy.. hos daha digerlerini bile koymadin :dilcikar:

ay bende ara ara aklimdan geciriyorum bi yavrum daha olsa nasil olur diye.. sonra hemen uyaniyorum sakinnnn sakinnn diyorum.. bu zamanda ne cocugu.. ama kizimin yalniz kalicagini düsünüyorum hep.. kiz olucagini bilsem aha bugün yaparimakannehir
senin diktiklerinden aklima geldi yazdim aksam yine gecmisti cunku aklimdan :bbo: bebek görünce illa geliyo aklima

kimbilir ne güzel seyler yaptin kalllisim keske resmini cekseydin.. kargoyla nereye yolluyorsun orda degilmiydi sahibi? ya bebek esyalari cok seker oluyor ama bebeklerde cok seker oluyorrrrrrr.
ay valla özledim bebisimizi ben bir haftadir hastayim cocuk geliyor bana bakip bakip gidiyor oda sasiriyor ne oluyor diye. cünkü gidene kadar kucagimdan inmezdi. ama iyilesiyorum yavas yavas.

adimlarimi tamamladim.
sabah kahvesinden sonra standart kahvlti ara 4 ceviz
öglen iki kasik tavuklu pilav 250 gr yogurt ara portakal
aksam sebze corbasi bir kepce acili limonlu yarim dilim ekmek.

allah allah nereye gitti mesajlarımız ben sabah sabah daha uyanmamışmıydım hayal mi görüyordum acaba?

bugun den itibaren yazılanlar uçmuş sanırım
olsun eski havasını aldıyaa kk yeniden yazarızz zemuszemus

kızlar adım sayrım geldi ama nasıl ayarlıycam daha çözemedim.reyhan ablam artık bende sayacam adımlarımı artık attığım her adım çok kıymetli.kaydirigubbakcemile2

mersam yapabildimi adımsayarını..

ya pericim sanada not yazayım..biz akşam hiiç gelemedik aleyna ablalarının ödevleri vardı beklediği halde gelip yazamadı yediklerini.. özür dileriz böyle durumlar için sabahta sitede değişiklik vardı nasıl yapacağını bilememiş çıkmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…