- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.001
bugün işlerim yoğun o yüzden pek uğrayamadım yediklerimi yazıyım bari unutmadan
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
ara: 3 incirli diyet bisküvi
öğle: kereviz salatası yoğurtlu
ara 3 biskot 1 portakal
akşam: kaynuş etli yemek yapmış hiç sesim çıkmadan salatadan yedim sadece ve 1 kase yoğurt ama o laf soktu bana ne yiyip ne yemediğim belli olmuyormuş ya yaptıklarını yiyecekmişim ya da artık kendim akşamdan kendime yemek yapacakmışım bişey demedim ama üzüldüm her gün etli yemek ne yapıyorsa etsizini bana yapardı ben de anne ellerine sağlık 2 iş oluyor sana etli yapacaksan beni düşünme ben yiyecek bişeyler bulurum diyordum yani ne ben zorladım onu her gün etsiz bişeyler olacak diye ne de yemek etli diye surat astım bişey yaptım ama çok üzüldüm lafına. ne zaman misafir gelecek olsa kadın kendinden geçiyor cumartesi misafirleri var ve yine büyüüüüük bir temizliğe girişti bunun her ay olduğunu düşünürsek hiç gerek yok o kadar büyük temizliklere nerdeyse bizi de sokacak banyoya iyice çitileyecek tüm gün temizlik yapmış tabi akşam eve gittiğimde baktım ki oğluşun çişi çıkmış kıyafetlerine o kadar dolmuş ki bez ona üzüldüm zaten bi misafir kadar kıymeti olmadı hiçbir zaman ne oğlumun ne de bizim ama bişey yine demedim bu sabahta kendi annemgile sepetlendik rahat rahat temizlik yapacakmış baklava börek yapacakmış hafta sonu ne yapılacaksa yardım ediyim ben camları falan siliyim dedim ama yok neymiş bir gün önceden silecekmiş yağmur yağıp duruyormuş ben bu kadının misaifr geldiğinde hala elinde cam bezi dolaştığını bilirim sanki misafir kontrolden geçirecek
offf canım sıkıldı anlattım halbuki işim var yazamam diyordum
ya bi fikra okumustum cok gülmüstüm onu bulamayinca bunu ekledim :)) illa ekleyecem yanikoptum yaa
ne güzelmiş
ben pastaciiii?
benimde sali günleri pazar günüm
alışverişimi yaptım geldim yoruldum bacakalrım agrı sempatiksalakcinni
herkese selammm boshayallersmile
ay ypk canım kızmadım neden kızıyım sen yanlış anlamışsın beni sabah patlayana kadar salata ve yeşillik yedim maydonoz falan salatalık falan işte bu kadar yazdıklarım da kızgınlığım yoktu yani nasıl anlatsam sadece yemeğe atlamadım başka bir boyuta geçtim demek istedim istediklerimi yedim ama abartmadım demek istedim hiç üzülme sen ben gerçekten kırılmadım haddim değil ne demek hem buraya yazıyorsam yorumları kaldırabilecek yapıda olmam lazım
demin gittim aktardan bir paket beşi bir yerde çayı aldım arkadaşlar. içerisinde mate biberiye funda kekik ve yeşil çay varmış. artık her sabah öğlen ve akşam olmak üzere birer bardak düzenli olarak bunu içecegim. daha önce faydasını gören var mı?
aleyna bak bn ne farkettim
tenefüslerde sakız çiğne!!!
sakız çiğnerken ağzın boş olmuyo olmadığı için açlık hissin birazda olsa en azından o his azalıyo
dene bn bugn bütn gn sakız çiğnedim okuldayken o yüzdn çok acıkmadım sadece bi elma yedim bnce sende dene (ama sekerli sakız alma sakın ha en güzeli falım yesilcay)
evet canım beraber yaşamaya başladık 3 ay kadar oldu ama yazı zor buluruz bu gidişle evimi özledim evde ailemle vakit geçirmeyi özledim istediğim zaman istediğim şeyi yapabilmeyi özledim. allahtan ki sadece ben değilim bunları özleyen eşim de hiç memnun değil bu durumdan yani haklaarını yemeyim nice kayınvalideler kayınpederler var benimkiler melek sayılır valla allah razı olsun bişey diyemem ama zor valla berabe ryaşama işi allah işlerimize düzen versin inşallah en kısa zamanda ve herkes evinde mutlu olsun
kızlar adım sayrım geldi ama nasıl ayarlıycam daha çözemedim.reyhan ablam artık bende sayacam adımlarımı artık attığım her adım çok kıymetli.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?