Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgittin diyim çünkü ben istanbuldayımkaydirigubbakcemile3
dinlen güzelce sonaa yaparsın işlerini boşveeeerbayanssulusmile

merhaba takımcığım,
kayınvalidemle dün çıktık evden sabah,onu bıraktım.çok işim vardı dışarda.sonra akşam alışveriş için markete gittim,eşim aradı,birşeyi bahane ederek yanına çağırdı.asıl amacı sinemaya götürmekmiş..eeee tabii annesi çok akıllar verdi,oğlum ilgilen,oğlum üzme diye.o da bunu uyguluyor aklı sıra...Anneden Allah razı olsun tabi,gerçekten mükemmel bir insan.kadında nefis diye birşey yok. oğlu hiddetle tüm kavgamızı anlattı da kadın dönüp bana"sen ne yapıyorsun," bile demedi. sadece ara bulmaya,ara düzeltmeye çalıştı. kısmen başardıda...ata demirer ve demet akbağ ın filmine girdik,komikti çok güldük.herkese tavsiye ederim,keyifli bir film...
2-3 gündür gelemedim,ilgilenemedim burayla ama hep aklımdaydı valla,özlemişim 2 günde sizi... geçmişe hızlıca baktım,sohbetler edilmiş,herkes tam gaz gidiyor yolunda sanırım...neyse yarın göreceğiz bakalım

yediklerin iyi görünüyor canım.spor ve su ile ilgili bilgi vermemişsin... kaynanayı da takma,herkesin bir huyu var işte,o kadın da öyle demek ki...
ben 2-3 gündür yazamıyorum yediklerimi,kayınvalidem burdaydı biliyorsundur belki.bugünden itibaren yazacağım tombilim,kusuruma bakma olur mu.ama 2-3 gün ile ilgili genel bir bilgi vereyim,çok aşırı yemedim ,sadece kaynana lahana sarmıştı ve aşırı lezzetliydi,git gel ondan yedim.bakalım ve sadece salı günü spora gidebildim.pzts ve çrşmba dışardaydım,geç geldiğim için gidemedim..

hoşgeldin bijom ! özledim ben seni... iyi gelmiştir sana bu tatil eminim.
boşver işi gücü,yarın yaparsın.zaten eminim tertemizdir...:)

hoşbulduk reyhan ablacımmm a.s.
hoşgittin diyim çünkü ben istanbuldayımkaydirigubbakcemile3
dinlen güzelce sonaa yaparsın işlerini boşveeeerbayanssulusmile
evet evet öyle yapıcam zaten, yarın kaldırır indiririm evi bi güzel kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin bijom ! özledim ben seni... iyi gelmiştir sana bu tatil eminim.boşver işi gücü,yarın yaparsın.zaten eminim tertemizdir...:)

oy canım aklım sendeydi ama rahatsız etmek istemedim, yazmanı bekliyodum.. çok sevindim bu habere..

tatili pek anlamadım, sonraları yazarım niye olduğunu..

hoşgeldin bijom allah kavuştursun sana iyi bir moral olmuştur bu yetmemiştir ama allah gidip gelmekten alıkoymasın inşallah

mersacım adımsayarın hayırlı olsun hayatım 10000 adımını her gün tamamlaman dileğiyle hayatım kolay gelsin

çikolatam önemli değil canım kaynuşunun olduğunu biliyorum ya meraklanmadım ne oldu niye yazmıyor diye. inşallah sinemanız hayırlara vesile olur güzel bir yeniden başlangıç olur kaynuş aklıma gelince su spor uçtu gitti sinirimden canım ama ben yazmasam bile 2 bardak slim çay 2 yeşil çay 3 litre de sıcak su içiyorum her gün bazen çok kabız olursam 15 te bir falan form çay da içiyorum akşamm yatarken

Son düzenleme:

bijom hoş geldin canım.oh ne güzel gezdin geldin.sende totomu kalmış sen gel totoyu bende gör ama benimkide küçülüyor...

çikolatam sende hoş geldin canım seni merak ediyordum .iyi haberlerine çok sevindim.

kızlar ikinizide özlemişim hoş geldiniz
.

mersacım allah seni napsın yaaakaydirigubbakcemile3 iade edecekmiş... hadi yine güle güle kullan diyelim madem..

tobilicim canım sağol beğenmişsin sende.. kime istersen gösterebilirsin canım aklına bir şey gelmesin öyle şeyler düşünmem ben...

bijom canım benim hoşgeldin.. yaydınmı polarlarını kaydirigubbakcemile3 ama yarın yayarsın temizlikten sonrakaydirigubbakcemile3

çitolüm neyi öğrenme istiyorsunuz ki kurdele nakışınımı aslında ören bayan bölümünde öğretici çok fotoğraf var bir çoğunu tijen açmıştı yardımım dokunacağı bir şey olursa yazarım tabiki ama video ile zor olur düşündüm bir arada sonra vakit alacak diye vazgeçmiştim.. belki bir günzemuszemus

kallisim bende dikişe meraklıyım
singerin makinasını aldım 3 yıldır yatıyoo kenarda

mersacım asıl sen gel bende gör totoyuu aklinialirimsmile

hoşgeldin bijom allah kavuştursun sana iyi bir moral olmuştur bu yetmemiştir ama allah gidip gelmekten alıkoymasın inşallah
amin tombilicim çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

bijom hoş geldin canım.oh ne güzel gezdin geldin.sende totomu kalmış sen gel totoyu bende gör ama benimkide küçülüyor...

.
var toto olmaz mı ama ericek havaları bekliyor kaydirigubbakcemile2
ben de sizi özledim valla mersacımm olumunekankayizsmile

bijom canım benim hoşgeldin.. yaydınmı polarlarını kaydirigubbakcemile3 ama yarın yayarsın temizlikten sonrakaydirigubbakcemile3
yaydım yaydım çok güzel oldu kallisim, annem merak ediyodu fotosunu çektim bi de nasıl oldu diye ona gösterdim kaydirigubbakcemile3

kallisim bende dikişe meraklıyım
singerin makinasını aldım 3 yıldır yatıyoo kenarda

mersacım asıl sen gel bende gör totoyuu aklinialirimsmile

sen benim 2 sene önceki totomu görseydin .banim kızlar benimle dalga geçiyorlardı anne biraz oyurabilirmiyiz diyeeeee...

iyi akşamlar yine ben geldim ve kimsecikler yok.ben bu gün hep evdeydim yürüyüşlerim hariç heralde hepinizin işi var. bu gün evde olunca burdan gidemedim.
şimdide akşam yürüyüşümden geldim veeee 10000 adımı tamamladım.günü bu saate kadar hasarsız atlattım şimdi bişeyler atıştıracam.ama az yiycem.

ben de seni öpüyorum reyhan ablam..

selam ocean,nasılsın cnm....

merhaba canım görmemişim mesajını..kusura bakma..
iyiyim bitanem.. sen de umarım iyisindir..

bu hafta pek dikkat edemedim ben.:gitme:regl oldum:sinifsinif:
spor da yapamadım,kilo veremedim kesinbilmiyorumkismile

güzel bi haber vereyim hepinize..
13 martta da nikahımız var:asigim:

hoş geldin ocean .canım çok sevindim allah mesut etsin .

iyi gidiyorsun canım iyi... bu bizim yaşam biçimimiz olacağı için,arada kaçırsak da genelde iyi gitmemiz önemli.herşeyi dosdoğru yapmaya imkan yok,insanız sonuçta.ben senden çok ümitliyim,hatta takımda en çok senden ümitliyim diyebilirim,kızmasın canlar bana:)

çikolatam sende hoş geldin canım seni merak ediyordum .iyi haberlerine çok sevindim.

.

canım ben de seni özledim :asigim:

ay ben bugün sabah kahvaltıdan sonra yatağa girdim,dizi filan izledim nette.sonra uyumuşum,bir uyandım saat 15.00 ! aslında ben de hep evdeydim, akşam da spora gittim işte meresam. ooohhh helal sana ,10000 adım mükemmel bir skor!

canım takma ,hiç belli olmaz.belki de vermişsindir..

hayırlı olsun bitanem,inşallah çok mutlu olursun Şeniz

ben bugün yediklerimi yazayım :

10.00 nesfit ve süt

ara : yok (uyumuşum)

16.00 erişteli mercimek çorbası ,3-4 adet lahana sarma,2 kaşık y.yağlı yoğurt

1 saat cardio !

20.00 1 büyük bardak taze greyfurt-portakal suyu,2 dilim ekmek, az peynir,5 zeytin,3-4 ceviz

gece : biraz beyaz leblebi veya wasa yerim

su : bugün az oldu,1,5 lt filan

kimse takmıyo galiba beni neyse ben yinede yazayım evde kagıda yazmaktan iyi. sabah- portakal suyu 2 bardak, bi dilim ekmege recel sürdüm, salatalık, domates
öğlen : yeşil çayımı içtim. kırmızı lahanası bol bir salata yedim
akşam: tavuk yedim, ızgara kendi agıyla pişti ek koymadım. salata yedim. yeşil çayımı içtim. bol suyumuda ihmal etmedim. yarın evlilik yıldönümü için yemege cıkacagımız için abarta bilirim cumartesi dengeleyecegm. iyi geceler.

ahh canım benim,seni takmaz olur muyuz,o ne biçim söz... arada bana da cevap verilmiyor ama alınganlık yapmıyorum ,sen de çok takılma canım.
bence öğlen hariç iyi olmuş,öğleni salatayla geçiştirmemelisin.
demek evlilik yıldönümünüz...Allah sizi çok mutlu etsin canım,tebrik ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…