- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.081
herkese selamlarrr zemuszemus
size evimden sesleniyorum a dostlar..
çok işim var ama bugün toto büyütüp yarın yapmayı düşünüyorum. bir yemek yapsam yeter valla..
orda da hiç dikkat etmedim yediklerime, yine başlıyorum bugün sıkmaya...
bugün işlerim yoğun o yüzden pek uğrayamadım yediklerimi yazıyım bari unutmadan
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
ara: 3 incirli diyet bisküvi
öğle: kereviz salatası yoğurtlu
ara 3 biskot 1 portakal
akşam: kaynuş etli yemek yapmış hiç sesim çıkmadan salatadan yedim sadece ve 1 kase yoğurt ama o laf soktu bana ne yiyip ne yemediğim belli olmuyormuş ya yaptıklarını yiyecekmişim ya da artık kendim akşamdan kendime yemek yapacakmışım bişey demedim ama üzüldüm her gün etli yemek ne yapıyorsa etsizini bana yapardı ben de anne ellerine sağlık 2 iş oluyor sana etli yapacaksan beni düşünme ben yiyecek bişeyler bulurum diyordum yani ne ben zorladım onu her gün etsiz bişeyler olacak diye ne de yemek etli diye surat astım bişey yaptım ama çok üzüldüm lafına. ne zaman misafir gelecek olsa kadın kendinden geçiyor cumartesi misafirleri var ve yine büyüüüüük bir temizliğe girişti bunun her ay olduğunu düşünürsek hiç gerek yok o kadar büyük temizliklere nerdeyse bizi de sokacak banyoya iyice çitileyecek tüm gün temizlik yapmış tabi akşam eve gittiğimde baktım ki oğluşun çişi çıkmış kıyafetlerine o kadar dolmuş ki bez ona üzüldüm zaten bi misafir kadar kıymeti olmadı hiçbir zaman ne oğlumun ne de bizim ama bişey yine demedim bu sabahta kendi annemgile sepetlendik rahat rahat temizlik yapacakmış baklava börek yapacakmış hafta sonu ne yapılacaksa yardım ediyim ben camları falan siliyim dedim ama yok neymiş bir gün önceden silecekmiş yağmur yağıp duruyormuş ben bu kadının misaifr geldiğinde hala elinde cam bezi dolaştığını bilirim sanki misafir kontrolden geçirecek
offf canım sıkıldı anlattım halbuki işim var yazamam diyordum
çok işim var ama bugün toto büyütüp yarın yapmayı düşünüyorum. bir yemek yapsam yeter valla..
hoşbulduk reyhan ablacımmm a.s.hosgeldin bijommmm hosgeldinnnnnn evine..:teytey:
mersacigim zaten cok kalmadi onbine. bende onun icin sabahtan cok yapmaya calisiyorum aksama cok kalmasin diye .. cikolatam seni görüyorum asagida öpüyorum hepinizi ve cikiyorum allaha emanet olun.
evet evet öyle yapıcam zaten, yarın kaldırır indiririm evi bi güzel kaydirigubbakcemile2hoşgittin diyim çünkü ben istanbuldayımkaydirigubbakcemile3
dinlen güzelce sonaa yaparsın işlerini boşveeeerbayanssulusmile
hoşgeldin bijom ! özledim ben seni... iyi gelmiştir sana bu tatil eminim.boşver işi gücü,yarın yaparsın.zaten eminim tertemizdir...:)
mersacım allah seni napsın yaaakaydirigubbakcemile3 iade edecekmiş... hadi yine güle güle kullan diyelim madem..kallistem vallaha sen çok akıllı kadınsın pili çıkarıp taktım çalıştı .yosa iade nasıl edilir onu araştırıyordum.teşekkürleropuyorumnanaktanzemuszemusohaoldumsmileolumunekankayizsmilehihoyyytkaydirigubbakcemile3
tobilicim canım sağol beğenmişsin sende.. kime istersen gösterebilirsin canım aklına bir şey gelmesin öyle şeyler düşünmem ben...kallistecim nevresim takımına bayıldım canım harika olmuş benim görümcem de böyle şeyler yapıp satıyor eşiyle ayrı eve bi katkı oluyor böylece ona da göstericem mutlaka o da bayılacak hem de fikir almış olur iznin olursa
amin tombilicim çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktanhoşgeldin bijom allah kavuştursun sana iyi bir moral olmuştur bu yetmemiştir ama allah gidip gelmekten alıkoymasın inşallah
var toto olmaz mı ama ericek havaları bekliyor kaydirigubbakcemile2bijom hoş geldin canım.oh ne güzel gezdin geldin.sende totomu kalmış sen gel totoyu bende gör ama benimkide küçülüyor...
kızlar ikinizide özlemişim hoş geldiniz.
yaydım yaydım çok güzel oldu kallisim, annem merak ediyodu fotosunu çektim bi de nasıl oldu diye ona gösterdim kaydirigubbakcemile3bijom canım benim hoşgeldin.. yaydınmı polarlarını kaydirigubbakcemile3 ama yarın yayarsın temizlikten sonrakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bijom allah kavuştursun sana iyi bir moral olmuştur bu yetmemiştir ama allah gidip gelmekten alıkoymasın inşallah
mersacım adımsayarın hayırlı olsun hayatım 10000 adımını her gün tamamlaman dileğiyle hayatım kolay gelsin
saol canım kesinlikle çok motive edici tabi şimdilik.ben hepinize öneriyorum sürekli gözüm onda adımlarım ilerledimi diye evde bir tur atıp oturuyorum hiç bişey yapamasam.
kallisim bende dikişe meraklıyım
singerin makinasını aldım 3 yıldır yatıyoo kenarda
mersacım asıl sen gel bende gör totoyuu aklinialirimsmile
ben de seni öpüyorum reyhan ablam..
selam ocean,nasılsın cnm....
merhaba canım görmemişim mesajını..kusura bakma..
iyiyim bitanem.. sen de umarım iyisindir..
bu hafta pek dikkat edemedim ben.:gitme:regl oldum:sinifsinif:
spor da yapamadım,kilo veremedim kesinbilmiyorumkismile
güzel bi haber vereyim hepinize..
13 martta da nikahımız var:asigim:
çikolatam önemli değil canım kaynuşunun olduğunu biliyorum ya meraklanmadım ne oldu niye yazmıyor diye. inşallah sinemanız hayırlara vesile olur güzel bir yeniden başlangıç olur kaynuş aklıma gelince su spor uçtu gitti sinirimden canım ama ben yazmasam bile 2 bardak slim çay 2 yeşil çay 3 litre de sıcak su içiyorum her gün bazen çok kabız olursam 15 te bir falan form çay da içiyorum akşamm yatarken
çikolatam sende hoş geldin canım seni merak ediyordum .iyi haberlerine çok sevindim.
kızlar ikinizide özlemişim hoş geldiniz.
iyi akşamlar yine ben geldim ve kimsecikler yok.ben bu gün hep evdeydim yürüyüşlerim hariç heralde hepinizin işi var. bu gün evde olunca burdan gidemedim.
şimdide akşam yürüyüşümden geldim veeee 10000 adımı tamamladım.günü bu saate kadar hasarsız atlattım şimdi bişeyler atıştıracam.ama az yiycem.
merhaba canım görmemişim mesajını..kusura bakma..
iyiyim bitanem.. sen de umarım iyisindir..
bu hafta pek dikkat edemedim ben.:gitme:regl oldum:sinifsinif:
spor da yapamadım,kilo veremedim kesinbilmiyorumkismile
güzel bi haber vereyim hepinize..
13 martta da nikahımız var:asigim:
kimse takmıyo galiba beni neyse ben yinede yazayım evde kagıda yazmaktan iyi. sabah- portakal suyu 2 bardak, bi dilim ekmege recel sürdüm, salatalık, domates
öğlen : yeşil çayımı içtim. kırmızı lahanası bol bir salata yedim
akşam: tavuk yedim, ızgara kendi agıyla pişti ek koymadım. salata yedim. yeşil çayımı içtim. bol suyumuda ihmal etmedim. yarın evlilik yıldönümü için yemege cıkacagımız için abarta bilirim cumartesi dengeleyecegm. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?