- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.161
bakalım sabaha ben ne olucem zaten seni yakalamak gibi bir umudumda yok umutlarımı söndürdün yeminleCnm bende aksamı 17:30 18:00 gibi yiyorum bir tabak yiyorum yemekleri her zaman bir porsiyon yapıyorum
Hosbuldum caniiim adim betul 24 yasindaym bir oglum var dogumdan snra kalan kilolarla basim dertte 80 kiloyla 9. Takima basladim 74.6 kiloyla izne ayrilmistim suan tkrr 74.6 kiloyum bazi sebeplerden dolayi takimdan cikmak istedm az cok biliyosunuzdur. Oyle istee yarismaci arkadaslara basarilar diliyorumhoş geldin canım devam edebilirsin elbettekendinden bahset bakalım
Bu hafta Regl haftası hemde ben dinlenmeye aldım kendimi bu arada yetisirsin bana senbakalım sabaha ben ne olucem zaten seni yakalamak gibi bir umudumda yok umutlarımı söndürdün yeminle
Ewet canim izndeyim kendimden bahsettim smdikkOoo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin :)
Canim buyuk ihtimal antibiyotiklerdendir, sıkma canını
Icini fesatlikla sisirdiginden gitmiyo bence senin kilolar
Iste ben her girdigimde oyle oluyor ben napayim
Hosgeldin canim, tabi ki devam edebilirsin kendinden bahset bakalim ben de bilgisayara gecince kontrol ederim bilgilerini :) sanirim izindesin su anda degil mi?
Hoşgeldin takımımızaHosbuldum caniiim adim betul 24 yasindaym bir oglum var dogumdan snra kalan kilolarla basim dertte 80 kiloyla 9. Takima basladim 74.6 kiloyla izne ayrilmistim suan tkrr 74.6 kiloyum bazi sebeplerden dolayi takimdan cikmak istedm az cok biliyosunuzdur. Oyle istee yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Ooo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin
hoş geldin tekrar bende nilgün kaptan yardımcısıyım 84 kilo ile başladım 74 kilo ile anamın yanına samsuna gittim sonra feci bir şekilde 82 kilo döndüm şimdi 79 kiloya indim 2 çocuk annesiyim 32 yaşındayımHosbuldum caniiim adim betul 24 yasindaym bir oglum var dogumdan snra kalan kilolarla basim dertte 80 kiloyla 9. Takima basladim 74.6 kiloyla izne ayrilmistim suan tkrr 74.6 kiloyum bazi sebeplerden dolayi takimdan cikmak istedm az cok biliyosunuzdur. Oyle istee yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
yok yok katil kadın umutlarımı öldürdünBu hafta Regl haftası hemde ben dinlenmeye aldım kendimi bu arada yetisirsin bana sen
Dönüşüm muhteşem oldu desenehoş geldin tekrar bende nilgün kaptan yardımcısıyım 84 kilo ile başladım 74 kilo ile anamın yanına samsuna gittim sonra feci bir şekilde 82 kilo döndüm şimdi 79 kiloya indim 2 çocuk annesiyim 32 yaşındayım
HosbuldummHoşgeldin takımımıza
yok yok katil kadın umutlarımı öldürdün
Ellerine saglik yogurdu pek merak ettm ama acip baktinmi tas gibimiKizlar yogurdu da mayaladim asureyi de yaptim. Asure guzel oldu valla kendimden bu performansi beklemiyordum :) artik yogurt nasil oldu bilmiyorum kismet, onu da yarin tadarim :)
Ya en buyuk marifet bu zaten geri cevirebilmekay ördekim pazardan dönüşte görümceme uğradım yemek yiceklermiş karnıyarıklar pilav birde keşkeş yapmışama vallahi billahi midem ağrıyo dedim kendi kendime bu hafta kaçamağı dün aşura ile yaptım dedim sadece çay içtim sonra eve gelince bi mutlu mutlu oldum
yok yok kocan dünyalıdır belkide sen normal değilsin anam bir kadın haftada 4 kilomu verirya mübareğim kaçamak diye yeşil elma yemişYa o kadar da korkma benden valla uzaylı değilim senin gibi 2 çocuk annesiyim
Ama dukanda gerçekten kaçamak ooo Tamam bi dahakine senin için gözleme yiyeceğim sen üzülme diyeyok yok kocan dünyalıdır belkide sen normal değilsin anam bir kadın haftada 4 kilomu verirya mübareğim kaçamak diye yeşil elma yemiş
Hem 4 değil 3.2yok yok kocan dünyalıdır belkide sen normal değilsin anam bir kadın haftada 4 kilomu verirya mübareğim kaçamak diye yeşil elma yemiş
Anam ne yedin o kadar kizhoş geldin tekrar bende nilgün kaptan yardımcısıyım 84 kilo ile başladım 74 kilo ile anamın yanına samsuna gittim sonra feci bir şekilde 82 kilo döndüm şimdi 79 kiloya indim 2 çocuk annesiyim 32 yaşındayım
yok anacım kuymak ye kuymak bol terayağlıAma dukanda gerçekten kaçamak ooo Tamam bi dahakine senin için gözleme yiyeceğim sen üzülme diye
sabah öğle akşam muhlama bol peynirli bol terayağlıAnam ne yedin o kadar kiztamam tamam kapattim konuyu
aaaaa ne kaa ayıp bir dahakine 4 verHem 4 değil 3.2
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?