Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sürekli çalıştığım için elimde hep termos oluyor. Aciktikca su ve bitki çayı içiyorum. Bugün epey dikkat ediyorum. Bakalım sonuçları nasıl olacak.

Çok teşekkür ederim. Çok tatlısın.

morordek bir daha yoğurt mayalayacağım zaman sana foto atatım ay valla yoğurtdu ben 5 kilo süte dolu dolu 2 yemek kaşığı koyuyorum az maya sütsü sütsü yapıyo yoğurdu fazlası ekşi yapıyo 2 kaşık karar oluyo yoğurt tadı oluyo tatlım birde en az 3 saat bekleticeksin sargıda

Gunaydinlar
Eki Görüntüle 1898230 cok mutluyum bugun ya beni kimse tutamaz
_1.3 ciktim bu sabah cumaya bomba gibi geliyorum bekleyin beni anacim
Ooo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin :)
Canim buyuk ihtimal antibiyotiklerdendir, sıkma canını
bide zayıflamış görmüşsün nasıl kıskanmiiim ama nasıl nasıllll
Icini fesatlikla sisirdiginden gitmiyo bence senin kilolar
anam 120 msj hangisine cevap vereyim hahahah morordek kız bunlar bendende geveze
Iste ben her girdigimde oyle oluyor ben napayim
Merhabaaaa kızlarrr bende bu grupta dewam edebilirmiyimm
Hosgeldin canim, tabi ki devam edebilirsin kendinden bahset bakalim ben de bilgisayara gecince kontrol ederim bilgilerini :) sanirim izindesin su anda degil mi?

Annemi de aradim sordum artik ortaya karisik bi sekilde mayaladım bakalim guzel olacak mi :) bir dahakine senden de tarif alayim olmazsa

Kizlar yogurdu da mayaladim asureyi de yaptim. Asure guzel oldu valla kendimden bu performansi beklemiyordum :) artik yogurt nasil oldu bilmiyorum kismet, onu da yarin tadarim :)
ay ördekim pazardan dönüşte görümceme uğradım yemek yiceklermiş karnıyarıklar pilav birde keşkeş yapmış ama vallahi billahi midem ağrıyo dedim kendi kendime bu hafta kaçamağı dün aşura ile yaptım dedim sadece çay içtim sonra eve gelince bi mutlu mutlu oldum

Cnm bende aksamı 17:30 18:00 gibi yiyorum bir tabak yiyorum yemekleri her zaman bir porsiyon yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…