- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.121
süper olur canım içine biraz pul biberi tarçın ve zencefilde koyabilirsin yağları yakıyormuşAy bende aldim yanima caylarimi..arkadaslari atlatabilirsem aksamlari yogurtla kapatmaya calisicam sadece ama bakalim nolacak
Ahahha ben sinir oluyorum bu duruma. Vücudum benimle dalga geçiyor resmen. Kafa atasım geliyor kendime
Evet kilom 68 hedefim 50. İnşallah sizinle birlikte gerçekleştiririm
Maşallah Allah bağışlasın Merve Hanımcım. Tam istikrarla bu yola baş koydum Allahın izniyle.
hoş geldin canım :)Adım büşra, 22 yaşındayım, evliyim, istanbulda yaşıyorum, sağlık denetçisiyim, 68 kiloyum vee idealim 50 kilo ulaşamadığım tek hayal diyebilirim. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim
Mavi en sevdiğim renktir. Doğru tercih o vakit
yerken löp löp iyiydi :))
Sanirim regl siskinligimi attim birde dun aksam ac yattim resmen yaKizzz naptin da gitti birden o kadar.. ay ben de o 6yi bi gorsem tartida salatalik kesicem valla
Kiz ben bi gunde +1gormustum ya.. nasil aticami sasirmistim ustelik hicbi neden yokkentoparlarsin canim sıkma canini
Hee sen kendi vucudunu tanisyosundur o zaman bisey diyemiycem canim ben ekmek tuketmiyorum cunku anina arti cikariyor benionunla alakalı değil canım ya sabah 8 çeyrekte kahvaltı yapıyorum öğlen 1 de yemek yiyorum geç saatte değil oyüzden onlar kilo yapmıyor bana akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim ben ... ilçalardan oldu 2 gündür 1000 mg lık antibiyotik ilaçlar alıyorum 1 günde 700 gr normal değil ilaçları bugün ve yarında kullanıcam pazartesi kulanmayı düşünmüyorum ozaman düzene girer sanırımm
Kilolarimz epey yakinmis kiz69,400 düm dün sabah canım
aç yatmak çok faydalı leptin salgılıyosun zayıflama hormunuSanirim regl siskinligimi attim birde dun aksam ac yattim resmen ya
Hee sen kendi vucudunu tanisyosundur o zaman bisey diyemiycem canim ben ekmek tuketmiyorum cunku anina arti cikariyor beni
kız o totoyla nasıl zıpladınbu hafta değil de önümüzde ki hafta olabilir canım bu hafta bu ilaçlar yüzünden kimseyle yarışamam sanırım moral sıfır
Midemin guruldamasi lazm gruldamayinca kilo veremiyom benaç yatmak çok faydalı leptin salgılıyosun zayıflama hormunu
ay bende akşam 6 dan sonra yemek bana iyi gelmiyorMidemin guruldamasi lazm gruldamayinca kilo veremiyom bendemekki leptinimden ötürü
gün içinde içmeye çalış akşam 8 den sonra alınan sıvı atılamıyo sabaha şiş oluyosun malesefBide cok gec saatte yogurt yiyodum ben hemde aksamlari bitki cayini cok iciyodum artik aksamlari cok su ve btki cayi tuketmicem oda siskinlik yapablir
gün içinde içmeye çalış akşam 8 den sonra alınan sıvı atılamıyo sabaha şiş oluyosun malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?