- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.181
Ya sorma bana da bi umut geldi vallahihahah daha dur neler öğrenicen daha yeni başlıyosun
Aferin organigim bozma bu iradeniay ördekim pazardan dönüşte görümceme uğradım yemek yiceklermiş karnıyarıklar pilav birde keşkeş yapmışama vallahi billahi midem ağrıyo dedim kendi kendime bu hafta kaçamağı dün aşura ile yaptım dedim sadece çay içtim sonra eve gelince bi mutlu mutlu oldum
Daha anca mayalaniyor, 4:30 gibi bi kontrol edeceğimEllerine saglik yogurdu pek merak ettm ama acip baktinmi tas gibimi
Afiyet olsun burda kuymak bilen yok ki
Seni mi kiracagim bi dahakine elimizi korkak alıştırma yalım 5-6 veriyimm benaaaaa ne kaa ayıp bir dahakine 4 ver
ay çatladım şuan kıskançlıktanSeni mi kiracagim bi dahakine elimizi korkak alıştırma yalım 5-6 veriyimm ben
hoş geldin canım :)
Afiyet olsun burda kuymak bilen yok ki
Yok ya catlam a bu hafta 1-1.5 versem yeteray çatladım şuan kıskançlıktan
Dur sen ona hem özel peynir lazım hem tereyağ hepsiyle güzel olmaz kiÇok hoş buldum efenim
Ben biliyorum, çok da seviyorum hem basit hem de çok lezzetli
aaaa tabi azmışYok ya catlam a bu hafta 1-1.5 versem yeter
Kuymagin içinde ne vardıay çatladım şuan kıskançlıktan
mısır unu eriyen peynir tereyağıKuymagin içinde ne vardı
Ama peyniri özel oluyor değilmi bolulularinda top top peyniri var eriyen ama hani tereyağ kilo aldırmıyor su Karatay öyle diyorya içinde en çok tereyağ vardır herhaldemısır unu eriyen peynir tereyağı
çok var çok birde ekmek batırıp yiyiyorsunAma peyniri özel oluyor değilmi bolulularinda top top peyniri var eriyen ama hani tereyağ kilo aldırmıyor su Karatay öyle diyorya içinde en çok tereyağ vardır herhalde
Walla sanki şimdi bile ağzın sulandı sankiçok var çok birde ekmek batırıp yiyiyorsun
Offf agzim sulandi yaaçok var çok birde ekmek batırıp yiyiyorsun
Bugün size akşam yemeği yok yeterince kuymak hayal ettiniz karniniz doymusturOfff agzim sulandi yaa
Hosgeldin canimÇok hoş buldum efenim
Ben biliyorum, çok da seviyorum hem basit hem de çok lezzetli
Ben demin yedim aksam yemegimi canim ackirsam 7 kadr yogurt yicem acikmazsam hic bsey yemicem sabaha kadr su ve bitki cayina devmBugün size akşam yemeği yok yeterince kuymak hayal ettiniz karniniz doymustur
yok ya bugun bişey yemedim yemedende duruluyomuşWalla sanki şimdi bile ağzın sulandı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?