- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.221
bence eksi bile gelebilirsin ne zamandır yemiyodun vucut yakmıştır bile onlarıBugünkü menüm
Sabah 10:30
2 çatal peynir
Çay
Akşam 15:30
Elmadan odulmu olur israrlariniza dayanamadım bir boş gözleme yedim
4-5 çatal kıymalı yumurta light kola
Ara
Nescafe
Aksamı erken kapattim
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı yeşil çay sütlü kahve içerim
Yarın detoks yapacağım
Tabi farklı yemek ise yaradı 3_4 kez wc gittim ama yinede karbonatlı su içeceğim yatmadan bugün yulaf kepegini de yemiyecegim kh yediğim için
Spor 1 saat pilates
morordek inatettimolacak nilsub T tatlitambak @wendy
Bu arada yarın ki tartiyi merakla bekliyorum + kaç
Değil mi ya durmadan wc tasiniyorum karın ağrısı yaptı ama bir 45 gün daha gider bana bu zaten bu hafta detoks yapacağım sebzeli falan çok fazla gitmesede olurbence eksi bile gelebilirsin ne zamandır yemiyodun vucut yakmıştır bile onları
Hafta sonları bizim hatunlar geziyo biz dışarı çıkamadık yanazarmı deydi takıma nerdesiniz hanımlar
Cnm ortam soğuksa ve iyi sarmadiysan geç tutar 6-8 saatte sulu kaldıysa kapağını açık koyaydin sabah a kadar suyunu çeker kapağını kapatirsin sen onu yarın da bozma ertesi gün yeYogurt maceram devam ediyor hanimlar. Cok ilginc seyler olduonce tutmadı, buyuk ihtimal fırın soguk geldi. Sonra arkadaşım fırını ısıt biraz oyle dursun dedi gene olmadi. Ben bu isi beceremedim diyip bıraktım onu orda. O arada aksam yemeği hazirligi yaptim. Yemegi yedik bulasiklari falan hallettim artik dokecektim sütü, yenisini yapacaktim. Bi baktim tutmaya baslamis. Biraz daha tuttum fırında, sonra da dolaba kaldirdim. Ne cikacak cok merak ediyorum
Evet biraz sulu kaldi o yuzden kapağı açık attim dolaba :) yarin aksama kadar dokunmam artik tutsun guzelceCnm ortam soğuksa ve iyi sarmadiysan geç tutar 6-8 saatte sulu kaldıysa kapağını açık koyaydin sabah a kadar suyunu çeker kapağını kapatirsin sen onu yarın da bozma ertesi gün ye
canım makarnayı akşama bırakmasan daha iyi..
Hadi bakalım artık tabağına koyunca resim atarsinEvet biraz sulu kaldi o yuzden kapağı açık attim dolaba :) yarin aksama kadar dokunmam artik tutsun guzelce
Kaç kask yedin saydinmiHaklısın ama zaten 6 dan çnce olunca problem yapmadım açıkçası... bir sıfır yağlı oluncaşimdide sporumu yapıyorum. Mens dönemi öncesindeyim fazlasıyla şişko hissediyorum
Guzel menu su tarcinli kahveyi bende bi deniyim ya merak ettim bak simdimorordek inatettimolacak
kahvaltı dukan krep domates salatalı 1 kk peynir bol çay
ara yarım bardak süt yarım bardak su ile tarçınlı kahve
öğlen 1 bardak ayran 3 ceviz 1 muz
ara sade turk kahvesi
akşam balık salata
su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş
Ya gunduz mutfaga baya gunes vuruyor sicakti sarmadım. Kv de direkt fırına atiyorum ben oluyor 3-4 saate dedi. Bilen gene garip anammis sicak olmazsa tutmaz dedi oyle oldu cidden. Ben su an fırını hic ısıtmadan yogurt yapanlara baya hayret etmis durumdayım nasil oluyor acaba? Benim beceriksizligim sanirim...Hadi bakalım artık tabağına koyunca resim atarsinherkes merak etti bir iki denemeye sende nasıl iyi oluyo cozersin cnm ben mesela bizim mutfak soğuk iyice satarım gece yatarken çalar sabah kaldırırım her şeyde demedim hepside tuttu tencere kova kavonoz ama yoğurt kocasından daha kolay tutuyor
Ödül olarak yendiyse gozlemeye lafim yok erkende olmus iyi bari afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 10:30
2 çatal peynir
Çay
Akşam 15:30
Elmadan odulmu olur israrlariniza dayanamadım bir boş gözleme yedim
4-5 çatal kıymalı yumurta light kola
Ara
Nescafe
Aksamı erken kapattim
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı yeşil çay sütlü kahve içerim
Yarın detoks yapacağım
Tabi farklı yemek ise yaradı 3_4 kez wc gittim ama yinede karbonatlı su içeceğim yatmadan bugün yulaf kepegini de yemiyecegim kh yediğim için
Spor 1 saat pilates
morordek inatettimolacak nilsub T tatlitambak @wendy
Bu arada yarın ki tartiyi merakla bekliyorum + kaç
Senin beceriksizliği değil o güneş yetmez ona sarmadiğın için olmamış bugün Ankarada havada öyle sıcak degildiYa gunduz mutfaga baya gunes vuruyor sicakti sarmadım. Kv de direkt fırına atiyorum ben oluyor 3-4 saate dedi. Bilen gene garip anammis sicak olmazsa tutmaz dedi oyle oldu cidden. Ben su an fırını hic ısıtmadan yogurt yapanlara baya hayret etmis durumdayım nasil oluyor acaba? Benim beceriksizligim sanirim...
Tutmuyo gibi gozuksede kapagi acik dolaba sokunca her halukarda tutuyo bende yaptm bugun yogurt az once baktim hafif sulu gibi olmus hemen attim dolaba actim kapagini sabaha tas olur o eminimYogurt maceram devam ediyor hanimlar. Cok ilginc seyler olduonce tutmadı, buyuk ihtimal fırın soguk geldi. Sonra arkadaşım fırını ısıt biraz oyle dursun dedi gene olmadi. Ben bu isi beceremedim diyip bıraktım onu orda. O arada aksam yemeği hazirligi yaptim. Yemegi yedik bulasiklari falan hallettim artik dokecektim sütü, yenisini yapacaktim. Bi baktim tutmaya baslamis. Biraz daha tuttum fırında, sonra da dolaba kaldirdim. Ne cikacak cok merak ediyorum
Evet ödül bilerek o saatte yedim ben 45 gündür ekmek kh yemiyorum zaten 3.2 nin odulu vücut soklandi akşam yemeğinde yok sütlü tarcinli kahve benim tarifin ister nescafe ister Türk kahvesiyle tatlı isteğine birebirÖdül olarak yendiyse gozlemeye lafim yok erkende olmus iyi bari afiyet olsun
Evet bundan sonra sararim kesin. Olmuyo oteki turluSenin beceriksizliği değil o güneş yetmez ona sarmadiğın için olmamış bugün Ankarada havada öyle sıcak degildi
Bu yogurt isi pek garip bi seymisTutmuyo gibi gozuksede kapagi acik dolaba sokunca her halukarda tutuyo bende yaptm bugun yogurt az once baktim hafif sulu gibi olmus hemen attim dolaba actim kapagini sabaha tas olur o eminim
Makarna kac kasikti acep makarna pilav gibi turevleri 2yk yiyebilirsin canim birde sucuksuz olsaymis yumurta daha guzel olcakms afiyet olsun zamanla alisirsnEşimle akşam yemeğimiz yağsız, domates biber ve lor peynirli makarnaydı afiyetle yedik
Sabah kahvaltım ise;
Yarım Kb kutusu süzme peynir
İnce dilim kaşar
Tereyağlı sucuklu yumurta
4 er ader yeşil ve siyah zeytin
Domates- salata
19.30 da da 30 günde fit vücut programı dahilinde 15 dk spor+ 20 dk kolbastı oynayacağım Allah bol eksili günler nasip etsin inşallah
Beyaz ekmekmi tuketiyosun sinemcimSabah: 1 kaşık lor, 1haslanmis yumurta
Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina, 100 gr yoğurt
Aksam: Salata, 50 gr yoğurt
Su: 2 lt Yeşil Cay: 1 lt
Spor: 250 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?