Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Küçük yogurtlarda iyi kurtarıcı olabilir

Şimdiye kadar ki en begendigim menün canım. Böyle devam et

Kız insan gözleme yer de boş mu yer yaa ay ağlayacam doldursaydin kiz içini

Yok ben acaba bugün bir kaç kişi diyetimi delmiş sandım. Evet hepimizin dikkat etmesi şart. Ben size şöyle söyleyim benim çalıştığım kurumsal 50 55 kilo meslektaşlarım nasıl dikkat ediyor aklınız hayaliniz şaşar. Asla şeker, yağlı, karbonhidrat tüketmiyorlar. Öğle yemekleri genelde hep haşlanmış sebze. Biz 70 80 kilo hatunlarız, bu kadar edemiyoruz.

ben zaten inanmıyorumki ay yok yediğimi yakıyorum anacım bu hatunların hepsinin mi metosu hızlı bir bizmi garibiz yalann.... hepsi fulll dikkat ediyor benim kendi annem bile 59 kilo ay nilgün bir kaç akşam abin mısır istedi patlattım 1 hafta sonra kilo almaya başladım bıraktım kızım bir mısırdan diyo düşün bu kadın 57 yaşında ve kilodan ödü kopuyor

dün izledim ece vahapoğlu diyorki bir gün of günü yapıyorum sabah öğle akşam ne istersen yiyiyorum ama sonra 5 gün spor ve sağlıklı beslenmye dönüyorum sanmayın bunu eskiden yapıyodum hayır ideal kiloma ve kas ölçüme çıktıktan sonra başladım bazı şeylerden uzunca bir süre vazgeçtim diyor ya herşey öyle kolay değil yani

Beslenme düzeninde bir doğru yok ne yazıkki herkesin vucut yapısı kimyası farklı deneme yanılma yoluyla kendimize Gore doğruları buluyoruz ben kh ve meyve yiyerek kilo veremiyoruz ya da çok az veriyorum ama Dukana başladığından beri 45 günde 12 kg verdim benim genelde 12-1 gibi kahvaltı birdir akşamda 5-5:30 gibi yaparım açıkinca sutlu kahve falan içerim bende bol protein ise yarıyor çünkü ben 0 kan grubusun etcilim protein siz bir gram veremem benim gibi bi başkası da sebzeyle zayıflatabilir bi başkası da meyve yiyerek yani herkesin diyeti parmak izi gibi farklı umarım herkes kendine en çok uyani bulur

Kaynana da kıcına mi bakmış tövbe yarabbi

Diyetisyenlerde genelde bu şekilde veriyorlar listelerini canım. Öğlen protein akşam sebze

Ben a grubuyum cnm benim nasl beslenmem lazm bliomusun bende mesele protein agrlikli ve aksamlari hafif yiyince kilo berebliyrum ama meyveyide cok seviyrum kendimi cok frenliyorum bgun kocala kizima ispanak yemegi ve domatesli makarna yaptim naget kzarttim tursu fln bide kocama snra meyve tabagi hazrladim cok zor tuttum kendimi

Ay unuttum yazmayi 7.30da yulaf kepekli yogurdumu yedm ve dunden beri yine kabizlik sorunum basladi yarn sebze agrlikli yicem kabizligi cozmem lazm

Sen tatlitambak aynı gruptan misin ozaman 1+1 sana daha uygun ustuste protein a grubuna yaramıyor domates az yiyeceksin kırmızı eti de az tercih et balık tavuk ağırlıklı olsun dükan mantığında protein 3/2 sebze 3/1 olacak cnm miktarlara dikkat et ve aynı yemeği ustuste yeme dukanda böyle bir kural var

Kız sen bilmiyonmu onlar güzel yerimizi görmez hep sagimiza solumuza bakar boşuna mı gelin hamamı varmış eskiden

Sinir oldum vallahi... benim ki şimdiye kadar hiç bişey demedi.
Bu ara kocam başladı çok zayıfladın yeter demelere sağlığın içinse tamam da niye bu kadar zayıflamak istiyorsun deyip duruyor. Giydiğim yakişsin diyorum. Yakışıyor zaten. Seni yanına da yakışayim diyorum. Sen bana bakma ben çok zayıfim diyor.
68 e bir geleyim de durumlara bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…