Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah: 1 kaşık lor, 1haslanmis yumurta
Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina, 100 gr yoğurt
Aksam: Salata, 50 gr yoğurt
Su: 2 lt Yeşil Cay: 1 lt
Spor: 250 ip atlama
Cnm bu bir listemi kendin mi olusturdun bu listeye öğlen veya aksamı erken yiyorsan akşama bi et turu eklersen daha çok kalori yakarsin hem de daha doyurucu olur hdmde kas kaybina olmaz

Cnm bu bir listemi kendin mi olusturdun bu listeye öğlen veya aksamı erken yiyorsan akşama bi et turu eklersen daha çok kalori yakarsin hem de daha doyurucu olur hdmde kas kaybina olmaz
Ben belirli bir liste kullanmıyorum. Yüksek protein, düşük karbonhidrat, sıfır şeker. Prensibim bu. Dün karbonhidrati fazla kaçırdığım için bugün baya azalttım.

Evet bundan sonra sararim kesin. Olmuyo oteki turlu

Bu yogurt isi pek garip bi seymis
soğuk asla tutmaz canım serçe parmağını hafif yakması gerekir hatta ısırıcak derler sıcak mayalasanda sarı su çıkar üzerine en fazla ama kesin tutar bazen benimde sarı su çıkıyor hafif eğip döküyorum suyunu dolaba koyuyorum taş gibi oluyor kesin sarmalısın

Ilk mayasini koyarken o dedigin gibiydi parmakla test ettim de sonra sarmadigimdan tutmadi. Ortam sicaklasinca tuttu :)

Ben belirli bir liste kullanmıyorum. Yüksek protein, düşük karbonhidrat, sıfır şeker. Prensibim bu. Dün karbonhidrati fazla kaçırdığım için bugün baya azalttım.

Protein alırken yağsız olmalarına dikkat et bende protein ağırlıklı diyet yapıyorum yoğurt diyette çok etkili ama iki kh aynı öğünde yemissin çorba ve ekmek zamanla sana neyin iyi geldiğini denemeler yaparak ogrenirsin

Sen dukan ypmiyomuydun canim dukan gözlememi yaptin yoksa

Evet. Aynen proteinleri yağsız ama olculu yiyorum fazla protein de bana yaramıyor. Mesela ben akşamları protein fazla kaçırırsam veremiyorum. Normalde öğlen protein alırdım ama yemekhanede kızartma tabağı ve çorba vardı. Bu sebeple çorbanın yanında 1 ince dilim ekmek tüketme durumunda kalırdım. Yoksa çok aç kalırdım. Ben hafta sonları eşimin yanında yardımcı basketbol antrenörü ve takım psikologuyum. Spor salonu şehre çok uzakta sabah 7 akşam 9 çalışıyorum.

kızlar kendiniz bilirsiniz dikkatli olun bahane üreterek zayıflayamadığımız kesin en fazla takım birinci olmaz ama içten içe hep kilolu olarak nasıl zayıf insanların giydiklerine özendiğimiz yada toplumda şişmanlara nasıl önyargı ile yaklaştıklarını unutmayalım ... herşeyi kendimiz için yapıyoruz

Bugun ku menum saf protein gunum
Sabah 2 haslanmis yumurta bide yarim muz yedim bgunku kacamagim bu olsun meyveye dayanamiyorum
Arada su yesil cay
Aksam 16.30 da 5 tane dunku firin dukan bageti 1 bardak zero
Bu saatte kadr 2.5 lt su 3 kupa yesil cay
Btun gun temizlk yaptim yemek yaptim fln yoruldum spor ypamicam suan ilerleyen saatlerde iyi hssedersem kendimi leslie yaparm

Kime bu uyari nilguncum.

Kaç kask yedin saydinmi

Yok saymadım aklıma gelmedi

Makarna kac kasikti acep makarna pilav gibi turevleri 2yk yiyebilirsin canim birde sucuksuz olsaymis yumurta daha guzel olcakms afiyet olsun zamanla alisirsn

Sucuk ev yapımı olduğu için kısmadım ekmekte yemedim o sebepten. Bir de ben daha önce 8 kilo vermiştim bu yöntemle. Öğlen istediğimi yiyorum. akşam 6 dan önce sadece bir tabak prensibiyle.

canım senin günün çok az o yüzden 2 kat daha dikkatli olmalısın madem yemek sorunu var yanında bir elma götür çorbanın üzerine yerdin böyle olmaz tatlın takip ettiğim ne karataycılar var çalışıp herşeyi kutulayıp götürüyolar bahane üretmek istedikten sonra bahane çok ...
hani zayıf gelin olacaktın düğünde çektireceğin resimler bir ömür saklıcaksın yüzden 2 kat dikkat

Bana dükan gozlememi yedin diyene bak seninki de dükan muzmu ana buda dünkü yemeğin aynısını yiyenlerden

Kime bu uyari nilguncum.
hepimize bende içinde tatlım bende 38 beden değilim ve bel ağrısından yürüyemiyorum kv bile kıçın kocaman dedi geçen üzüldüm çok kızım bile geçen gün yemek ye dedim arkadaşı var mürşide çok kilolu bir kız ben öyle olmak istemiyorum dedi 8 yaşında düşün onun beyninde bile kilolu olmak güzel değil kızıma bile utandım

Dukancilara lafım yok ama bence bugünkü menülerin ortak yanlışı öğlen beslenmeyip akşama et, tavuk ya da makarna gibi besinler yerleştirmek. Et, tavuk iceren proteini öğlen tuketelim. Makarna, pilav gibi besinler 2 3 kasigi gecmemeli ve bu ogunde ogle olmali.Akşam ise sebze, çorba, yoğurt, salata içeren hafif menüler daha iyi sonuçlar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…