Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence bitanecik elmadn hic bsey olmaz ya meyveszlik benim moralimi bzuyo 2 ay tam oldumu canm 7 kilo az gtms sanki dukna gore

Bu hafta biticek canım, Çarşamba Perşembe gibi işte, haftada 1 kilo gibi say işte, az mı diosun ya ben bırakıcam sanırım dukanı, iyice soğudum

Deli kız, aşure yapsam olma mı, tatlı daha çekici valla şu an

Bence sen kimseye bakma bu zmana kadr hic kacamak yapmadysan bu saatten snrada tut kendini canm surda ne kalmiski insan bikere kacamk yapinca yapicagi btun kacmaklar normal geliyo benim icn ole mesela oyuzden tutmaya calsiyrum kendimi tutabldigim kadr bence sen dukana ozel gzel bi pasta yap ye cok gEl tarfler var ben tatlandirici alamadm hala alsam hic baska seylere bakmicam arada ole bseyler yapip ycem

Aman daha da yapmam tatlı bişi, bi kek yaptım yedim, demediğiniz kalmadı, ondan veremiyosun diye

Bence sezeryan bahane gibi geliyor. Sezeryan olupta taş hatunlar da var. Biz bildiğin siskoyuz yaa. Şişmanlıktan gep
Vucut yapisiylada alakali ya benim annemde zayif ama gobis var..kiyafetliyken dumduz karin ciplakken sarkiyo entaresan
Hic sevmem manti kapatmayi gıcık bi is

Bu hafta biticek canım, Çarşamba Perşembe gibi işte, haftada 1 kilo gibi say işte, az mı diosun ya ben bırakıcam sanırım dukanı, iyice soğudum

Ayy yok brakma canm dukana gore zaten 6 gunde 1 kilo veriliyo guclendrmeyi korumayi fln ypmdan brakma gero alirsn fln bosver devm et 2 ay olmus bak sem bana bakma benc cok gzel kcamaksz super gidiyosun kendine yeni bi dzen olustr istersen 5+5 yao daha hizli verirsn hem seni motive eder

Bu arada tartilarda hani yag kas olculuyo ya o ne kadr gvenlir benm tartida bakiyorumda hep yagdan gidiyo %90 yag gitmis %10 da kasdan gtms bu zmana kadr nerdeyse eger dgruysa gzel bsey dmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…