- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.341
Kız ben 17 kg verdim benimki de demiyo
Sen hep elma sayikliyon bi ye dükan topiktesin sınırlı izinlileridetakımdan yemeyip elma yiyen vardı bir gün dene bakalım. Ters teperse geri donersinDeli kız, aşure yapsam olma mı, tatlı daha çekici valla şu an
Neden yapmiyosun tatlimAman diyete başlayalı 2 ay bitecek, hala ne bi kaçamak ne bi ödül yaptım, böyle ömür geçer mi kızlar ya
Bence bitanecik elmadn hic bsey olmaz ya meyveszlik benim moralimi bzuyo2 ay tam oldumu canm 7 kilo az gtms sanki dukna gore
Kaynis iste napsinseninki daha güzelmiş
Yuzume hic kasik demediler daha yakinda onuda derlerBenim de annem habire yüzün kaşık kadar kaldı, iyisin zaten diyip beni sinir ediyo, o kadar kilo verdim kv bi gün kilo verdin vs demedi, sallamıyorlar sanırım beni
Deli kız, aşure yapsam olma mı, tatlı daha çekici valla şu an
Bence sen kimseye bakma bu zmana kadr hic kacamak yapmadysan bu saatten snrada tut kendini canm surda ne kalmiski insan bikere kacamk yapinca yapicagi btun kacmaklar normal geliyo benim icn ole mesela oyuzden tutmaya calsiyrum kendimi tutabldigim kadrbence sen dukana ozel gzel bi pasta yap ye cok gEl tarfler var ben tatlandirici alamadm hala alsam hic baska seylere bakmicam arada ole bseyler yapip ycem
Vucut yapisiylada alakali ya benim annemde zayif ama gobis var..kiyafetliyken dumduz karin ciplakken sarkiyo entaresanBence sezeryan bahane gibi geliyor. Sezeryan olupta taş hatunlar da var. Biz bildiğin siskoyuz yaa. Şişmanlıktan gep
Hic sevmem manti kapatmayi gıcık bi isBu ikinci menu yazısım arada kaynamis şu 2.5 lt 3 yapamadım
spor yok. Aksama kadar mantı yaptik bugün.
mantı yaptıkça mantı lari çanları benim diye seven arkadaş kurbanı oldum. Öyle bir hamur yoğurdu ki.7 saat araliksiz mantı kapattik
Bu hafta biticek canım, Çarşamba Perşembe gibi işte, haftada 1 kilo gibi say işte, az mı diosunya ben bırakıcam sanırım dukanı, iyice soğudum
Cnm bence bu hafta az giderse bi ekspress yap bakalimAman daha da yapmam tatlı bişi, bi kek yaptım yedim, demediğiniz kalmadı, ondan veremiyosun diye
Ay ne gzel yaa bende duymak istyorumBu arada gören bikaç arkadaşım hiç 63 gibi durmuyorsun, en fazla 60 diolar, sıkılaştım sanırım, bugün kız normalde 38 giyiyorsunuz heralde bunun 36sı olur dedi, özlemişim bunları duymayı
Neden yapmiyosun tatlim
Yuzume hic kasik demediler daha yakinda onuda derlersenin kaynis kiskancmi ne
Dükanin öyle bi özelliği varBu arada tartilarda hani yag kas olculuyo ya o ne kadr gvenlir benm tartida bakiyorumda hep yagdan gidiyo %90 yag gitmis %10 da kasdan gtms bu zmana kadr nerdeyse eger dgruysa gzel bsey dmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?