- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.381
Gunaydin canım. Hadi hayırlısı bakalım. Diyetisyen iyi gelir belki sana
Günaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..
Kesinlikle, bir kadın salata yiyerek zayıflamaya çalışmış fakat bir türlü kilo veremiyormuş. Halbuki vücudu o besinlere karşı tepkisi kilo alma eğilimi yada verememe etkisi yaratıyormuş. Beslenme düzeni kişiye göre değişiyor açıkçası.
geçmiş olsuuun bu hastalıklar herkezin üstünden bi geçiyo bu aralar.... hastalık işi pek zor....
Günaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..
Günaydın tambakcım, bozdurmuyo diyeti dimi kocanbenim annemle senin kocan bozdurur zaten bozulursa da bu diyet
Bugün kocam masum du ama ben niyeti bozdum bugün biraz...
ekmek almaya gonderdim hemide tazecik
umarum hayallerim de ki gibi gelir.
kizlar bu arada kilom 74.3
cuma ya gore -400
Günaydın kızlar
Eve çıktı, tuz tamamen yasaklandı. Ekmeği bile tuzsuz aldık fırındanGünaydın canım, ananen nasıl oldu?
GünaydınlarGünaydın hanımlarrr;
Ben sabah elma yedim ki
Kendimi biliyorum anında wc'ye gittim, eğer tartıda yarın eksilme devam ederse hergün elmamı yicem, artarsa elvedasabit olursa da 2-3 günde bir işte..
Hava değişimi etkiliyor herkesi geçmiş olsunGünaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..
Evet hala kısakolly çıkıyor dışarı kuzıyorum hava serin diye parkta oynuyo ona sıcak geliyo ama hava buzz gibi ondan oluyoHava değişimi etkiliyor herkesi geçmiş olsun
Hastalandı ya artık çıkmazEvet hala kısakolly çıkıyor dışarı kuzıyorum hava serin diye parkta oynuyo ona sıcak geliyo ama hava buzz gibi ondan oluyo
İnşallah bugün benimde extra dikkat etmem lazım kahvaltıyı fazla kaçırdımBu ara gözlemedeen sonra sabitim bugün detoks yapıyorum yarın ekşi olur inş
Keşke ben de yapabilsem, spor yapmadığım için gram veremiyorum kaç haftadırSağolun kızlar herkesi tek tek etiketlemedim ay sormayın kahvaltıyı azcık fazla kaçıdım...
Kendime 4 mile leslie cezası verdim haberiniz olsun vicdan azabı çekiyorum şuan...
Butun gece ayakta kalınca kahvaltıda geç kalınca saldırdım
Ay yok çocuk işte iyileşince çıkar yine...Hastalandı ya artık çıkmazbenim büyük oğlanın da dişi abse yapmış kaç gündür onla ugrasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?