- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.361
Cnm bence bu hafta az giderse bi ekspress yap bakalim
Ay ne gzel yaa bende duymak istyorum
Bu arada tartilarda hani yag kas olculuyo ya o ne kadr gvenlir benm tartida bakiyorumda hep yagdan gidiyo %90 yag gitmis %10 da kasdan gtms bu zmana kadr nerdeyse eger dgruysa gzel bsey dmi :)
Öyleyse dukana daha bi ısndm sanki yeterki yaglar gtsnDükanin öyle bi özelliği var
Bende geçiş yapanları dükan diyet tarifleri com daki yorumlardan duydum normal dukana devam edemeyenler de geciyorduCanım dukanla dukan express arası geçiş diye bişi yok, yapmam ondan. Bırakırsam güçlendirmeye geçer ara veririm, sonra kızlar gibi porsiyonu küçült ama herşeyden ye modunda devam ederim gibi.
İnşallah canım, hepimiz duyalım.
Ay ne güzel tartıymış o, doğruysa tabiki süper bişi.
Aaa bende sklimca sirfeyve icin dukan exprese gcerm dyodumCanım dukanla dukan express arası geçiş diye bişi yok, yapmam ondan. Bırakırsam güçlendirmeye geçer ara veririm, sonra kızlar gibi porsiyonu küçült ama herşeyden ye modunda devam ederim gibi.
İnşallah canım, hepimiz duyalım.
Ay ne güzel tartıymış o, doğruysa tabiki süper bişi.
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Ama sncta oda dukan buda dukan bnde sklirsam gecerm gbime geliyoBende geçiş yapanları dükan diyet tarifleri com daki yorumlardan duydum normal dukana devam edemeyenler de geciyordu
Ya bu diyeti sonuna kadar getiremeyen çok bırakıp verdiği kilolarida geri almaktansa dükan ekspress geçiyorlarAma sncta oda dukan buda dukan bnde sklirsam gecerm gbime geliyo
Ya bu diyeti sonuna kadar getiremeyen çok bırakıp verdiği kilolarida geri almaktansa dükan ekspress geçiyorlar
İnş herkese iyi geceler ama ben + ile uyanacam galibaHayrli geceler herkeseee hanimlar sabaha bol eksilerle uyaniriz insallahh
Ooo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin :)
Canim buyuk ihtimal antibiyotiklerdendir, sıkma canını
Icini fesatlikla sisirdiginden gitmiyo bence senin kilolar
Iste ben her girdigimde oyle oluyor ben napayim
Hosgeldin canim, tabi ki devam edebilirsin kendinden bahset bakalim ben de bilgisayara gecince kontrol ederim bilgilerini :) sanirim izindesin su anda degil mi?
Beslenme düzeninde bir doğru yok ne yazıkki herkesin vucut yapısı kimyası farklı deneme yanılma yoluyla kendimize Gore doğruları buluyoruz ben kh ve meyve yiyerek kilo veremiyoruz ya da çok az veriyorum ama Dukana başladığından beri 45 günde 12 kg verdim benim genelde 12-1 gibi kahvaltı birdir akşamda 5-5:30 gibi yaparım açıkinca sutlu kahve falan içerim bende bol protein ise yarıyor çünkü ben 0 kan grubusun etcilim protein siz bir gram veremem benim gibi bi başkası da sebzeyle zayıflatabilir bi başkası da meyve yiyerek yani herkesin diyeti parmak izi gibi farklı umarım herkes kendine en çok uyani bulur
Günaydın bayanlar sabitim ben. Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
Günaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..
Günaydın bayanlar sabitim ben. Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?