Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bendede bu aksam kv vardi yeter artk zayiflama kzim boyle iyisin diyo cok zayif oluncada kariya benzemesmisim kariya benzemek isteyen kim anacim ben manken gibi olmak istiyom

Benim de annem habire yüzün kaşık kadar kaldı, iyisin zaten diyip beni sinir ediyo, o kadar kilo verdim kv bi gün kilo verdin vs demedi, sallamıyorlar sanırım beni

Ayy benide heveslendirdin bende simdi kalkim yapim bari
Bende bugun basladim canim ne kadar zayiflasamda gobegim dumduz olmuyor hep bi dili disari cikik goruntsu var iyyysezeryandan kaynakli sanirim onu duzeltmk icin basladim bugun bakalim kac gun dayanabilcem

ay benimkiler uyudu bile canım dün akşam aldım sıpaları 9 da bi yattık sabah 6 ya kadar deliksiz uyumuşum

Oğlum doğdu doğali deliksiz uykuya hasret kaldım...
ben de 1 gün öyle deliksiz uyusam ban 1 hafta yeter onun mutlulugu

Menune yorum yaptimmiki hatirlayamadm canim ama guzel hafif olmus menun spor su yazmamsn

@w e n d y
Gecmez vallahi canim yap bi gozleme ye yarina:)
benim diyetim hic bir zaman 1 hafta istikrarli gitmedi. Hep daldim bisylere

Ay gözleme istemiyo ki canım benim, sanırım bi elma yicem ama, ekşi-yeşil elma, hatta tartıda değişiklik olmazsa hergün yemeye devam edicem, bağırsaklar çalışmayınca metabolizma da duruyo gibi geliyo bana.

Guclendirmeye ne zman geciyosun canim ozman odul yemklern olcak nisastali ogunlern olucak yersn gnul rhtligiyla canm :) sen dukana ka kiloyla baslamistn canm

Canım 70,6 ile başladım, şimdi 63,8im. Yaklaşık 7 kilo verdim işte. Daha bi 57 falan olmam lazım güçlendirmeye geçmek için, yani bi 6 kilo daha

hahahah ay çok güldüm

Ne gülüon kız, acıklı bi durum var ortada

Bende bugun basladim canim ne kadar zayiflasamda gobegim dumduz olmuyor hep bi dili disari cikik goruntsu var iyyysezeryandan kaynakli sanirim onu duzeltmk icin basladim bugun bakalim kac gun dayanabilcem

Bence sezeryan bahane gibi geliyor. Sezeryan olupta taş hatunlar da var. Biz bildiğin siskoyuz yaa. Şişmanlıktan gep

Menune yorum yaptimmiki hatirlayamadm canim ama guzel hafif olmus menun spor su yazmamsn

Bu ikinci menu yazısım arada kaynamis şu 2.5 lt 3 yapamadım
spor yok. Aksama kadar mantı yaptik bugün.
mantı yaptıkça mantı lari çanları benim diye seven arkadaş kurbanı oldum. Öyle bir hamur yoğurdu ki.7 saat araliksiz mantı kapattik

Bence bitanecik elmadn hic bsey olmaz ya meyveszlik benim moralimi bzuyo 2 ay tam oldumu canm 7 kilo az gtms sanki dukna gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…