- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.301
Ben daha hiç icmedim bise benim ki doğal çalışıyor cnmVallahi sen @w e n d y kabızlık dedikçe ben bu dukan dan çok Tirsiyorum yaa...
bi ayşe sağlam. Kız yoksa hergün ingiliz tuzu mu iciyorsun
Sporumu yaptım kizlar
10+10+10=30sn plank
100 yerde yan hareket
25 yatarak bacak kaldirma
25 hip raise (yatarak popo kaldrma)
Senin menüyü goremedim ki beni etiketlemedinmi bugün aradım bulamadim
Bugün gözlerden sonra 3 kere gittim ya herkesin bünye ayni degilkiBencde var sende bseyay hic gulecegm yoktu bende aksam yulaf kepekli yogurr yiyorum her zman ama bende bi ise yaramiyo
Sporumu yaptım kizlar
10+10+10=30sn plank
100 yerde yan hareket
Ben daha hiç icmedim bise benim ki doğal çalışıyor cnm
Niye görmediğim belli oldu yine az yemisin ben gozlemeyle 45 günlük doydum hiç açılmamış artıkEtiketledim canım. Senin için yeniden yazayım
1 bardak kefir içine 1 salatalık - çörek otu - chai
1 haşlanmış yumurta
öğle
1 catal peynir
1 tarçınlı elma
akşam
1 kabak -1 sogan -sarımsak -maydanoz ile yapılmış yemek
Benim metabolizmada sanırım aksM yogurdu yulaf kepegiyle yiyince sabah mutlaka çıkarım wc hem sen duymadinmi ben uzayliyim
Sporumu yaptım kizlar
10+10+10=30sn plank
100 yerde yan hareket
bencedeAman dukan da kabızlık 1 numaralı sorun canım, sen bu uzaylımıza bakma T tatlitambak
Bugün gözlerden sonra 3 kere gittim ya herkesin bünye ayni degilki
Wc den önce gülmekten bogulacagimWc ne nazar değirecegiz az kaldi:)))
Niye görmediğim belli oldu yine az yemisin ben gozlemeyle 45 günlük doydum hiç açılmamış artık
Kalkmana gerek yok yatman yeterliAyy benide heveslendirdin bende simdi kalkim yapim bari
Kalkmana gerek yok yatman yeterli
Bendede bu aksam kv vardi yeter artk zayiflama kzim boyle iyisin diyoKız sen bilmiyonmu onlar güzel yerimizi görmez hep sagimiza solumuza bakar boşuna mı gelin hamamı varmış eskiden
seninki daha güzelmişBendede bu aksam kv vardi yeter artk zayiflama kzim boyle iyisin diyocok zayif oluncada kariya benzemesmisim kariya benzemek isteyen kim anacim ben manken gibi olmak istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?