- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.461
Kız kiminle atıldın gecelere..
Vayy kedicik bu ne azim yahudün spor mpor yapamadım ama çok az yedim no problem yani.....
Bende şu an kahvemi yudumluyorum.ben bi kahve ypiim bari
Ay bende yaptım koca bir fincan tarçınlı sade turk kahvesi kızımın ateşi duştu işlerim bitti kahvemi aldım oturdum ..ben bi kahve ypiim bari
Afiyet olsun ..ebrucumBende şu an kahvemi yudumluyorum.
Gel karşılıklı içelim.
Bende yesil cayimi aldim elime iciyorum ohalde afiyet olsun bizeben bi kahve ypiim bari
Yarım çay kaşığı bile tatlı gelir ama icebiliyosun sade iç tatlandırıcı fazla kullanmakta duraklatabilirmedusa38 ya ben stevia aldim toz halini normal neskafelere fln katablirmiyim tatlandrmak icn onlarn tabletleri vardi ama ayriyetten ondan almak istemedm kullanablirsemse 200 300 kat daha tatli normal sekere gore dyo mesela yarm cay kasigi atsam tatlandirirmi
Afiyet olsun sana ve herkese bende işimi topladım sütlü tarcinli bi kahve yapayimBende yesil cayimi aldim elime iciyorum ohalde afiyet olsun bize
Ay bende yaptım koca bir fincan tarçınlı sade turk kahvesi kızımın ateşi duştu işlerim bitti kahvemi aldım oturdum ..
Yarım çay kaşığı bile tatlı gelir ama icebiliyosun sade iç tatlandırıcı fazla kullanmakta duraklatabilir
Tatlım ben tatlandırıcı olan herşeye karşıyım ...medusa38 ya ben stevia aldim toz halini normal neskafelere fln katablirmiyim tatlandrmak icn onlarn tabletleri vardi ama ayriyetten ondan almak istemedm kullanablirsemse 200 300 kat daha tatli normal sekere gore dyo mesela yarm cay kasigi atsam tatlandirirmi
Kaç para dediğin tatlandırıcılar?Turk kahvesini icemiyorum ama neskafeyi icebilirim gibi ozman minnacik katarim cok tatli yapar dyosan sence aldiim tatlandiricinin markasi iyimi bi bu vardi bide takita form fln vardi
Elimden gelsiince alistiricam kendimi zaten sirf tatli krizim tuttugunda baska seylere saldirmaktansa dukana gore bi kek yaparm dye aldm yoksa almicaktim turk kahvesni bi icemiyrum sekersiz ama nescafe yada cayi icebliyrum bakalim alistiricam kendimi zorda kalmadikca kullanmicamTatlım ben tatlandırıcı olan herşeye karşıyım ...
Nedense sade içerim daha iyi alıştır kendini çünkü diyeti bırakanca kilo alıyoruz ama alışırsak bir omur şekersiz daha sağlıklı oluruz.. Benim fikrim tabiki..
Stevia öneriliyor dukandaTurk kahvesini icemiyorum ama neskafeyi icebilirim gibi ozman minnacik katarim cok tatli yapar dyosan sence aldiim tatlandiricinin markasi iyimi bi bu vardi bide takita form fln vardi
Benim aldigim stevia toz tatlandirici 500 gr 25 tl migrostan aldim takito form vardi oda 23.99 tl di oda 500 gr diKaç para dediğin tatlandırıcılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?