Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm hnimlar bu sabah ugrayamadim esim cok gzel bi kahvalti hazrlamis ama ben dyetimi bozmadim yiyebileceklerimi yedm zaten bana uygun bi kahvalti hazrlamisti iyi oldu
Sonra markete gttik sonunda tatlandiricimi aldim ama yinede tutucam kendimi suan yapmicam tatli fln bgun sebze+protein gunum sabah bir suru salatalik yedim simdi ne yesem dye dusunuyorum kabizligim hala devam ediyo bu arada aldigim +200gr bgun verdigim 400 grla şutladimmmm 72.8 kiloyum bu sabah

medusa38 ya ben stevia aldim toz halini normal neskafelere fln katablirmiyim tatlandrmak icn onlarn tabletleri vardi ama ayriyetten ondan almak istemedm kullanablirsemse 200 300 kat daha tatli normal sekere gore dyo mesela yarm cay kasigi atsam tatlandirirmi

Yarım çay kaşığı bile tatlı gelir ama icebiliyosun sade iç tatlandırıcı fazla kullanmakta duraklatabilir

Ay bende yaptım koca bir fincan tarçınlı sade turk kahvesi kızımın ateşi duştu işlerim bitti kahvemi aldım oturdum ..

iyi bari çabuk düşmüş ateşi maşallah... ee organik bebe....

offf benim işler duruyor daha kahve işten kaytarma yöntemim :)))

bi çay içiim bi kahve içiiim kaytara kaytara saati 2 yapmışım :))))

Yarım çay kaşığı bile tatlı gelir ama icebiliyosun sade iç tatlandırıcı fazla kullanmakta duraklatabilir

Turk kahvesini icemiyorum ama neskafeyi icebilirim gibi ozman minnacik katarim cok tatli yapar dyosan sence aldiim tatlandiricinin markasi iyimi bi bu vardi bide takita form fln vardi

Tatlım ben tatlandırıcı olan herşeye karşıyım ...
Nedense sade içerim daha iyi alıştır kendini çünkü diyeti bırakanca kilo alıyoruz ama alışırsak bir omur şekersiz daha sağlıklı oluruz.. Benim fikrim tabiki..

Elimden gelsiince alistiricam kendimi zaten sirf tatli krizim tuttugunda baska seylere saldirmaktansa dukana gore bi kek yaparm dye aldm yoksa almicaktim turk kahvesni bi icemiyrum sekersiz ama nescafe yada cayi icebliyrum bakalim alistiricam kendimi zorda kalmadikca kullanmicam

Turk kahvesini icemiyorum ama neskafeyi icebilirim gibi ozman minnacik katarim cok tatli yapar dyosan sence aldiim tatlandiricinin markasi iyimi bi bu vardi bide takita form fln vardi
Stevia öneriliyor dukanda
Bende bugün geçiş gibi olacak ama
Birgün protein birgün protein sebze detoks yapacağım yani aldıklarını sıvı olarak tüketmeye çalışacağım
Proteinde blenderde çektiğim cacık olur ayran soda olur ve tavuk çorbası blenderdan çekerim
Sebzeli günlerde sebzelerle çorba ama yogurt soslu yaparım belki corbalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…