Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben daha önce nette olan lahana diyetini yapmıştım bir haftada 5 kg verdim onla 57 den 55 e dustum yaşta 29 du ama bu tarz diyeti mensten sonra oneririm
Peki çok acıktın mi? Bende kansızlık olduğu için benim başım dönüyor, gözüm kararıyor. Sence denemeli miyim?

Tatlım çok haklısın diyetisyene gitsende önemli olan irade...

medusa38 sen geçen hafta 3 kiloya yakın vermiştin sanırım. Akşamları nasıl besleniyorsun? Her gün spor yapıyor musun. İki gündür tartida eksilmemek beni üzdü ya. Ve baya az yememe rağmen.
Ben canım dükan yapıyorum ama biraz da kan grubuna göre besleniyorum
Geçen hafta menulerimizi yoğurt ağırlıklıydı ilk yediğim yoğurt oldu sabah öğle yumurta yedim akşamda et turu yanında yoğurt balık et tavuk dönüşümlü yedim spor pilates ve yuruyus yapıyorum ama her gün yapmadım misafirim vardı ama 3 gün iyi yurudum 2 saat kadar

Dayanıyor canım senin sorunun bence yapamam dayanamam ay yok bayılırım diyosun birden kesme ama azalt bende öyleydim ama insan istedimi yapıyor...

Nilsub canım bence sade aksama benim yapacağım detoks tan yap istersen. Instagram da zehra bora diye bir diyetisyen tavsiye ediyor. Öğün yerine tuketebilirsiniz diye.

Peki çok acıktın mi? Bende kansızlık olduğu için benim başım dönüyor, gözüm kararıyor. Sence denemeli miyim?
Kansızlık B12 eksikliği bende de vardı yulaf kepeği çok iyi geldi bu açıdan yogurtlarimin birine katıyorum günlük 2 kaşık dükan yapamasanda yulaf kepeği yulaf ezmesi kullanabilirsin haksızlığa birebir ve çok fazla vitamin içeriyor
Lahana içmesi çok zor ya herkeste aynı etkiyi de yapmaya bilir benim bu hafta yaptığım bence ondan daha kolaydir

Nasıl yapacaksın ben ayran içmeyi düşünüyorum öğlen akşam yanındada 2ceviz sen ..

Acikirsam eğer ara öğün yesilcay yanına
2 ceviz yerim

akşamise
1 minik kabak
2 minik salatalık.
1 yeşil elma
bir tutam maydanoz
yarım limon
1 bardak sogumus yesilcay

blender dan çekip afiyetle icecegim

Kocami gondereyim leslie 5 mile yapacağım. Sonra biraz ip atarım
aksama ise zumba yaparım. Yine biraz ip atarım. Yediysen sporu da arttiriri

Acikirsam eğer ara öğün yesilcay yanına
2 ceviz yerim

akşamise
1 minik kabak
2 minik salatalık.
1 yeşil elma
bir tutam maydanoz
yarım limon
1 bardak sogumus yesilcay

blender dan çekip afiyetle icecegim
Kabağım yok canım olsada çiğden içemem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…