- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.441
57den 52 ye yanlış olmusYa ben daha önce nette olan lahana diyetini yapmıştım bir haftada 5 kg verdim onla 57 den 55 e dustum yaşta 29 du ama bu tarz diyeti mensten sonra oneririm
Peki çok acıktın mi? Bende kansızlık olduğu için benim başım dönüyor, gözüm kararıyor. Sence denemeli miyim?Ya ben daha önce nette olan lahana diyetini yapmıştım bir haftada 5 kg verdim onla 57 den 55 e dustum yaşta 29 du ama bu tarz diyeti mensten sonra oneririm
Tatlım çok haklısın diyetisyene gitsende önemli olan irade...Bende mens haftamdayim. Muhtemelen bu hafta içerisinde olacak. Bu hafta akşam menüsünde lahana çorbası içmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı? Herkes çok iyi ödem attirdigini söylüyor. Ya aslında diyetisyenin de üç aşağı beş yukarı benim yediklerimin benzerini söyleyeceğini biliyorum. Çünkü fiks belli yani diyetisyen. Özel olanlar bir sürü test yapıyor. Her kontrolde 100 TL muayene alıyor. Devlettekilerde herkese aynı menüyü veriyor. Bende bilemedim ne yapacağımı.
Ben canım dükan yapıyorum ama biraz da kan grubuna göre besleniyorummedusa38 sen geçen hafta 3 kiloya yakın vermiştin sanırım. Akşamları nasıl besleniyorsun? Her gün spor yapıyor musun. İki gündür tartida eksilmemek beni üzdü ya. Ve baya az yememe rağmen.
Dayanıyor canım senin sorunun bence yapamam dayanamam ay yok bayılırım diyosun birden kesme ama azalt bende öyleydim ama insan istedimi yapıyor...Peki çok acıktın mi? Bende kansızlık olduğu için benim başım dönüyor, gözüm kararıyor. Sence denemeli miyim?
Dayanıyor canım senin sorunun bence yapamam dayanamam ay yok bayılırım diyosun birden kesme ama azalt bende öyleydim ama insan istedimi yapıyor...
Kansızlık B12 eksikliği bende de vardı yulaf kepeği çok iyi geldi bu açıdan yogurtlarimin birine katıyorum günlük 2 kaşık dükan yapamasanda yulaf kepeği yulaf ezmesi kullanabilirsin haksızlığa birebir ve çok fazla vitamin içeriyorPeki çok acıktın mi? Bende kansızlık olduğu için benim başım dönüyor, gözüm kararıyor. Sence denemeli miyim?
Nasıl yapacaksın ben ayran içmeyi düşünüyorum öğlen akşam yanındada 2ceviz sen ..Nilsub canım bence sade aksama benim yapacağım detoks tan yap istersen. Instagram da zehra bora diye bir diyetisyen tavsiye ediyor. Öğün yerine tuketebilirsiniz diye.
Ay ne totemi ben daha 79 dan kurtulamadımAy ben bu hafta da mı totem yapsam kızlar yaa...
O zaman diyorum ki cumaya 72.9
Kan grubuna göre sana iyi gelmeyecek yiyecekleri biraz azalt bakalım bende işe yaradıPeki çok acıktın mi? Bende kansızlık olduğu için benim başım dönüyor, gözüm kararıyor. Sence denemeli miyim?
Nasıl yapacaksın ben ayran içmeyi düşünüyorum öğlen akşam yanındada 2ceviz sen ..
Kabağım yok canım olsada çiğden içemem galibaAcikirsam eğer ara öğün yesilcay yanına
2 ceviz yerim
akşamise
1 minik kabak
2 minik salatalık.
1 yeşil elma
bir tutam maydanoz
yarım limon
1 bardak sogumus yesilcay
blender dan çekip afiyetle icecegim
Sende cacık falan yaparsın hafif beslenirsin aksamKabağım yok canım olsada çiğden içemem galiba
Günaydın kedicik, nerdeydin akşam, gezmelere mi çıktın sen
Ay tabi canım bugün öğlen akşam çok hafif olucak çok tokum sabah güzel yedim birde geç yaptım şuan bile nefes nefeseyim markete gittim merdivenleri i süpürdüm..:)Sende cacık falan yaparsın hafif beslenirsin aksam
Kız kiminle atıldın gecelere..evit efenim işler güçler eve girene kadar gece oldu :) gece hayatına atıldım artık :)))
Bu ara gözlemedeen sonra sabitim bugün detoks yapıyorum yarın ekşi olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?