- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.501
Gelmez gelmez böyle mesajlarin kokusunu aliyo gelir şimdi bir fırçalar giderO suan tüpleriylen aşk yaşıyor. Seni unuttu. Gelmez artık kes umudunu oda. Arada ce eee diyor sonra toz oluyor
ay deme içim şişti..... gel kız orticim bunlar ezme yapıyo beniO suan tüpleriylen aşk yaşıyor. Seni unuttu. Gelmez artık kes umudunu oda. Arada ce eee diyor sonra toz oluyor
hain planlara bak benide dukancı yapcan dimiGelmez gelmez böyle mesajlarin kokusunu aliyo gelir şimdi bir fırçalar gider
Yok sana bisey yapamicam ben gel gel hiç acimiyacakay deme içim şişti..... gel kız orticim bunlar ezme yapıyo beni
hain planlara bak benide dukancı yapcan dimi
gel orticim gel bunlar bizi hem geçiyo hem gülüyolar halimizeinatettimolacak
Gelmez gelmez böyle mesajlarin kokusunu @inatettimolacaklir şimdi bir fırçalar gider
vayvay hain planlara bak yemeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzzzzzzzzzzzzzzzGelir vallahi simdik . Ama simdi gezmelerdedir. Azcik ye kiz oralarda ki seni yakalayayim.@inatettimolacak
ayşenin planıda 72 olmak ona göre geçicek seniAyşe cumaya kadar hain planların var mı yine kiz. Benim azcık var sanki yarın baslayacam bişeyler yine.. Bu cuma 72.9 hedefini tutturmaya çalışayım bari
Yok bu hafta yarismiyorum kimseyle sen rahat rahat uygula planını ben bu sakın detokslar geçireceğini daha 10 kaşıma var zamNim gelcek haftaya dusunurum birşeylerAyşe cumaya kadar hain planların var mı yine kiz. Benim azcık var sanki yarın baslayacam bişeyler yine.. Bu cuma 72.9 hedefini tutturmaya çalışayım bari
Yok hiç öyle planım ortim sen ozgeyi yakala ben sonra ikinizi yakalarimayşenin planıda 72 olmak ona göre geçicek seni
Yok ben seni isterim
Acılı ezme acıların kadını Bergen yapacaz seni Bergenay deme içim şişti..... gel kız orticim bunlar ezme yapıyo beni
hain planlara bak benide dukancı yapcan dimi
gel orticim gel bunlar bizi hem geçiyo hem gülüyolar halimizeinatettimolacak
Allah korusun kız öyle sevmem ben acılı kadın falanAcılı ezme acıların kadını Bergen yapacaz seni Bergen
Tamam Seda Sayan yaparız seni 55 yaşında ama fit hatunAllah korusun kız öyle sevmem ben acılı kadın falan
hahahah illa bi şekle sokucaksan adrina lima yap yok yok ırına shayk yapTamam Seda Sayan yaparız seni 55 yaşında ama fit hatun
AferinSekersiz iciyorum kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?