- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.421
Evet canım malesef eşimle beraberdik omuriliğimde çatlama oldu 50 gün çelik korse ile yattım oğlumda 1.5 yaşında falandı şimdi 4yaşında malesef yamuk kaynamış şimdi fazla ayakta kalınca veya zorlayınca feci şekilde sırt ağrısı çekiyorum butun doktorlarda kilo vermelisin diyo zaten Allahım hiç kimseye yaşatmasın..Gunaydin seni pek görmüyorum buralarda canim tanismismiydik
Tarfik kazasimi gecrdin canim gecmis olsun
Çarşambaya randevum var, bakalım benim doktor ne dicek banaspor yaparken 'ay o kadar yoruldum hayatta yemem' diyip aç yatıyodum. Son 3 haftadır akşamları tutmuyorum boğazımı bana spor lazım
Ben haftada bir tartılıyorum ama gidip baktım. Mens dönemi öncesinde olduğum için sabitim. Kilom gerçek yüzünü bitince gösterecek gibi.Cnm kilo verme işi nasıl gidiyor eğer yavassa zeytini biraz azalt 2-3 taneye dusur bakalım farkedecek mi sonuçta oda yağ kaynagi
Sabah kahvaltı da
kiymali yumurta
roka salatası
Labne -lor -süzme peynir olarak hepsinden azcık
1 zeytin
3 kaşık yoğurt
3 ya da 4 dilim kadar ekmek . Tam hesaplamadim sıcacık pide yedim. Eee pide yede cikileta ssürdüm. Tabiki de.
kacamaklarım bundan ibaret.
Şimdi bir ödem çayı yaparım. 2 kupa da yesilcay içerim. Bol da su. Spora da yaparim fazlasıyla.
Aksama da detoks
umarım sabaha eksi çıkarım bende. Cikmasamda sorun yok. Cumaya iyi bir eeksi yle gelirim insaallah
Aynı ben eşim ekmek almaya gitti bir geldi çıtır çıtır simitSabah kahvaltı da
kiymali yumurta
roka salatası
Labne -lor -süzme peynir olarak hepsinden azcık
1 zeytin
3 kaşık yoğurt
3 ya da 4 dilim kadar ekmek . Tam hesaplamadim sıcacık pide yedim. Eee pide yede cikileta ssürdüm. Tabiki de.
kacamaklarım bundan ibaret.
Şimdi bir ödem çayı yaparım. 2 kupa da yesilcay içerim. Bol da su. Spora da yaparim fazlasıyla.
Aksama da detoks
umarım sabaha eksi çıkarım bende. Cikmasamda sorun yok. Cumaya iyi bir eeksi yle gelirim insaallah
Kızz sıcacık pideyle Nutella mı yedin, afiyet olsun en iyisini yapmışsın
Aynı b
Aynı ben eşim ekmek almaya gitti bir geldi çıtır çıtır simit
Yarım haş.yumurta
1simit
1kk peynir
Domates salatalık 3-4 zeytin
Simitin sonuna bende çiklat sürdüm...
Bugun leslieye başlıcam aaa iyi hatırlattın odem çayımı yeşil çayımı yapayım...
He vallahi yedim. Ohhh dedim en sonun da ama kocam o halimi görünce
sanki 62 kilo olmuşsun gibi yiyorsun dedi. Artık nasıl yediysem.
Kızım da anne neden diyetini bozdun dedi.
Bu ne be dedim psikolojik baskı yapıyorsunuz.
Hanımlar, kırmızı pancar yoğurt falan bi deriz yapıodunuz, tam tarifi ne ki onun?
Ay sorma bacım benimde hayal kurmak bile kilo yapıyo bendeBizim derdimiz iştah anacım, yemesek bile iştahımız kilo yapıyo :)
Kız onu ben yapiyodum ben çiğdenrendeleyip yoğurtla karistiriyorum sarmisakta olur ama başlayıp yoğurtla yanda varHanımlar, kırmızı pancar yoğurt falan bi deriz yapıodunuz, tam tarifi ne ki onun?
Evet evdede var bugünde yapayimOnu ayşe yapıyor du sanki canim
Burdayım artık, düzenim çok bozuldu okula bile gidemedim kaç gündür doğru düzgün. Dizim iyice kötüleşti çok merak ediyorum nasıl iyileşcek nolcak.Sana buralarda olmak ve menu paylaşmak bile iyi gelecek ama yoksun ortalıkta. Kacaksin
Ya ben daha önce nette olan lahana diyetini yapmıştım bir haftada 5 kg verdim onla 57 den 55 e dustum yaşta 29 du ama bu tarz diyeti mensten sonra oneririmBende mens haftamdayim. Muhtemelen bu hafta içerisinde olacak. Bu hafta akşam menüsünde lahana çorbası içmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı? Herkes çok iyi ödem attirdigini söylüyor. Ya aslında diyetisyenin de üç aşağı beş yukarı benim yediklerimin benzerini söyleyeceğini biliyorum. Çünkü fiks belli yani diyetisyen. Özel olanlar bir sürü test yapıyor. Her kontrolde 100 TL muayene alıyor. Devlettekilerde herkese aynı menüyü veriyor. Bende bilemedim ne yapacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?