- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.521
Yapcam yapcam uç vakte kadar ne dilersen dile benden itina shayk mi dersin adriana lima yok mu artıran ama ben seni amina gülse yapiyim olmamı yerli olsun gel burda anlasalimhahahah illa bi şekle sokucaksan adrina lima yap yok yok ırına shayk yap
Aferin
Şut canın tatlı istediğinde de tarçın kat süper olur açlığa birebirIlk defa sutle yaptim iciyorum hep süt tozuyla yapardm dukan izin vermedigi icin bu sekilde yaptim ama hosuma gtti bundan sonra bole devm
Şut canın tatlı istediğinde de tarçın kat süper olur açlığa birebir
bencede tarçın seviyorsan süper oluyoTamam canim saol denicem
Suya verdin kendini3 lt suyum bitti kızlar
açlıktanSuya verdin kendini
Ama suyun fazlasida zarar canim netten hesapladim benim vcudum 2.5 lt su istiyomus gercktende ole insan kendini taniyo zamanla bence sende bi hesapla daha fazla icme su canmaçlıktan
3 lt suyum bitti kızlar
hesapladım 2,7 imiş normal yani 3 lt benim için kilom fazla çünkü aslında sürahim tam 14 bardak alıyo tam 3 lt değil tam 3 lt 15 bardak yapıyoAma suyun fazlasida zarar canim netten hesapladim benim vcudum 2.5 lt su istiyomus gercktende ole insan kendini taniyo zamanla bence sende bi hesapla daha fazla icme su canm
Yulaf kepegi karismini gunde kac kasik kullaniyoruz ondanda aldim bgun ekmek yapmak icin yulaf kepegi gibi seyrde 2 kask kullanabliyomuyuzmedusa38
yorma kendini bol bol uzan ayol dedim sana geveze bunlar diyeKizlar selam sabahtan beri taksit taksit okudum resmen mesajları. Sabah sınav gorevim vardi, ogleyin geldim, mesajları okurken uykum geldi uyuyakaldimsonra da uyandım, anca girebildim bitirebildim mesajlari :)
Kizlar selam sabahtan beri taksit taksit okudum resmen mesajları. Sabah sınav gorevim vardi, ogleyin geldim, mesajları okurken uykum geldi uyuyakaldimsonra da uyandım, anca girebildim bitirebildim mesajlari :)
Cok gzel bende bgun onu farkerttim canim kilonun kac oldgnu bilmiyodum dgrudur ozmankızlar ama suyu 3 lt çıkadığımdan beri açlık krizlerimin azaldığını ara öğünlere saldırmadığımı farkettim
hemen yap bitane hazır modada girmişsinAy ordekcik 12 haftadaymışsın, ilk 3 ay bitti biticek, artık kendini daha mutlu hissediceksin, göbüşte büyür artık hamile pantolonları kıyafetlerine merhaba debi anda hamile modun ortaya çıkıcam bi anda
Tamam can saol ole yapim sen denedinmi tadi nasil oda yulfkepegi gbi yogurtla tuketilirmi acaba ?Canım karışımın kepek oranı %70 o yüzden 2 kaşık değil 3 kaşık tüket günde, onun kh değeri de düşükmüş zaten, daha sağlıklı sanki.
hemen yap bitane hazır modada girmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?