- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.541
Aldım ama denemedim canım daha, ama aynı sayılır, bence yenilebilir diye düşünüyorum.Tamam can saol ole yapim sen denedinmi tadi nasil oda yulfkepegi gbi yogurtla tuketilirmi acaba ?
Ay bende yaptım koca bir fincan tarçınlı sade turk kahvesi kızımın ateşi duştu işlerim bitti kahvemi aldım oturdum ..
Valla iste dinlene dinlene okudum geldimyorma kendini bol bol uzan ayol dedim sana geveze bunlar diye
Yaa inanir misin bence hafiften çıkmaya basladi bile :))) dar pantalonlarimi zaten birkac haftadir giyemiyorum. Kilo aldigim zamanlardaki bol pantalonlara döndüm ama onlarin da bacaklari baya bol geliyor. Gobegi lastikli dar paca hamile kotlarindan alacagim yarın.Ay ordekcik 12 haftadaymışsın, ilk 3 ay bitti biticek, artık kendini daha mutlu hissediceksin, göbüşte büyür artık hamile pantolonları kıyafetlerine merhaba debi anda hamile modun ortaya çıkıcak bi anda
iyi gibi biraz sağol canım ..Valla iste dinlene dinlene okudum geldim
Kızın hastalanmis bu arada, gecmis olsun Nilgunum. Daha iyidir insallah?
Yaa inanir misin bence hafiften çıkmaya basladi bile :))) dar pantalonlarimi zaten birkac haftadir giyemiyorum. Kilo aldigim zamanlardaki bol pantalonlara döndüm ama onlarin da bacaklari baya bol geliyor. Gobegi lastikli dar paca hamile kotlarindan alacagim yarın.
Istahim da muthis artti zaten, yaklasik 1 haftadır hic mide sorunu da yasamadim. Galiba ikinci trimestera girdim yavaştan
Valla iste dinlene dinlene okudum geldim
Yaa inanir misin bence hafiften çıkmaya basladi bile :))) dar pantalonlarimi zaten birkac haftadir giyemiyorum. Kilo aldigim zamanlardaki bol pantalonlara döndüm ama onlarin da bacaklari baya bol geliyor. Gobegi lastikli dar paca hamile kotlarindan alacagim yarın.
Istahim da muthis artti zaten, yaklasik 1 haftadır hic mide sorunu da yasamadim. Galiba ikinci trimestera girdim yavaştan
afiyet olsunMesajı okuyunca canım Türk kahvesi çekti resmen. Kocamla karşılıklı içiyoruz şimdi. Bide benim bağırsaklarıma baya faydası oluyor kahvenin. Kan grubundan mıdır nedir artık orasını bilemiyorum
Valla iste dinlene dinlene okudum geldim
Anladım zati yoğurt yeaçlıktan
Ve yarım saatlik dans serüvenimi bitirdiğimi de belirtmek isterim ayrıca. 19.30da tekrardan yapacağım.
Bence zumbada dene canm cok keyifli ve eglenceli
AhahhahhZumba yapıyordum zaten ama onda videoya bağımlı kalıyorum, bir süreden sonra sıkılıyorum. Kolbastı doğaçlama birde karadenizli olunca damarlarıma kadar hissediyorum
Bu tamamen sana bağlı spor ve diyette kaçamak yapmazsan olur belkiArkideslerim sizce ben kasimin basina kadr en fazla kac kilo vereblirim 69 gorebilirmiyim sizce kaynanam gelicek 2 hafta sonra ozmana kadar baya bi gitmis olsun istyorumbu sabhki kilom 72.8
Bende akşam yemeğimi yedim
Bugünkü menüm
Sabah 10
Çay
Öğle 13:00
Dükan krebi bir dilim peynirde var içinde
Nescafe
Akşam 16:30
Kendi usulum düğün çorbası az etli bol sulu limonlu
Salata bir salatalık küçük domates kırmızı pancar marul limon
2.5 su
Ara sütlü Türk kahvesi içerim
Kiraz sapı çayı
Eşim gelecek birazdan 1 saat yuruyus çıkarım
nilsub morordek inatettimolacak T tatlitambak
Detoks yapacam ya hem alıştırma olsun dedim ama dünden sonra canım bisey de istemedi bikac günlük doydum galibaCanım canın mı bişi istemedi bilerek mi bu hiç bişey yemedin? Bu menüde hiç bişey yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?