Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bende yaptım koca bir fincan tarçınlı sade turk kahvesi kızımın ateşi duştu işlerim bitti kahvemi aldım oturdum ..

Mesajı okuyunca canım Türk kahvesi çekti resmen. Kocamla karşılıklı içiyoruz şimdi. Bide benim bağırsaklarıma baya faydası oluyor kahvenin. Kan grubundan mıdır nedir artık orasını bilemiyorum

yorma kendini bol bol uzan ayol dedim sana geveze bunlar diye
Valla iste dinlene dinlene okudum geldim
Kızın hastalanmis bu arada, gecmis olsun Nilgunum. Daha iyidir insallah?
Ay ordekcik 12 haftadaymışsın, ilk 3 ay bitti biticek, artık kendini daha mutlu hissediceksin, göbüşte büyür artık hamile pantolonları kıyafetlerine merhaba de bi anda hamile modun ortaya çıkıcak bi anda
Yaa inanir misin bence hafiften çıkmaya basladi bile :))) dar pantalonlarimi zaten birkac haftadir giyemiyorum. Kilo aldigim zamanlardaki bol pantalonlara döndüm ama onlarin da bacaklari baya bol geliyor. Gobegi lastikli dar paca hamile kotlarindan alacagim yarın.
Istahim da muthis artti zaten, yaklasik 1 haftadır hic mide sorunu da yasamadim. Galiba ikinci trimestera girdim yavaştan

iyi gibi biraz sağol canım ..
ay hadi gözün aydın daha iyi olursun artık inşallah

Maşallah canım, en güzel dönem bence bol resim çektir, hatıra kalsın.

Hadi bakalim cok gzel aman dkkat et yinede yemene icmene canm

Ben de tarçınlı yeşilçay içiyorum. 2 ceviz de yedim
saat 6 da da aksami kapatirim

Bende akşam yemeğimi yedim
Bugünkü menüm
Sabah 10
Çay
Öğle 13:00
Dükan krebi bir dilim peynirde var içinde
Nescafe
Akşam 16:30
Kendi usulum düğün çorbası az etli bol sulu limonlu
Salata bir salatalık küçük domates kırmızı pancar marul limon
2.5 su
Ara sütlü Türk kahvesi içerim
Kiraz sapı çayı
Eşim gelecek birazdan 1 saat yuruyus çıkarım
nilsub morordek inatettimolacak T tatlitambak

Arkideslerim sizce ben kasimin basina kadr en fazla kac kilo vereblirim 69 gorebilirmiyim sizce kaynanam gelicek 2 hafta sonra ozmana kadar baya bi gitmis olsun istyorum bu sabhki kilom 72.8

Canım canın mı bişi istemedi bilerek mi bu hiç bişey yemedin? Bu menüde hiç bişey yok çünkü

Bende menümü yazayım, akşam yemeğimi saat 17.00 itibariyle yemiş ve günü kapatmış durumdayım;

Sabah; 1 yeşil elma
1 çift sarılı yumurta, 1 küçük domates, 1 dl dukan ekmeği

Ara; 1 dl dukan ekmeği, minik salatalık

Öğle; 4-5 dal çiğ karnabahar, 3 yk yoğurt

Akşam; fırın sebzeli tavuk (mantar, soğan, kırmızı biber) yarım bardak zero, birazacı sos.

Su; akşama 2 lt olur
Spor; 75 dk tempolu yürüyüş

nilsub morordek inatettimolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…