- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.601
Kizzz sen de mi karadenizlisin,neresinden bi ses ver bakem??
Ne yedin bu sabah ?
Hiç yeme demiyorum cnm haftada bir olur çok tercih etmezsinYarin et yemegi yapicaktim smdi yapmim mi kan grubuma gore yaramiyomus ya ama tavukta biyere kadr
Kızlar evde degilim menumu yazıyım hemen eve gecince gecmise bakicam
Sabah9:30
1has.yumurta
Kk peynir
3zeytin
Domates salatalik
1dikim tb ekmk cay
Ogle15
1kase asure (asure mevludundeydim)
Aksam18:30
1kase ayran aşı corbasi
Ceyrek karniyarik
Cacik
Su 2litre
Spor yok
inatettimolacak @morordek @toplight nilsub
Gel beri hemşerim trabzonluyum ben de.. ay canim yeni hemserimGümüşhaneliyim kemençenin damara enjekte edildiği bölgesinden
Miiikemmeel bir betüşş menüsübu gün çukulata yedim :)))
ayyy naapçam ben bu boğazla bilmem.....
menüm
sabah kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
öğlen kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt(
su
1 lt
spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....
totom yer yüzü görmediii....
ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö(((
Gel beri hemşerim trabzonluyum ben de.. ay canim yeni hemserim
Miiikemmeel bir betüşş menüsü
Kiz ince bi nükte vardi ordaçaklıtlara rağmen mi :)))) vicdan azabındayım ben .....
Kiz ince bi nükte vardi ordabi de boyle deneyelim,yasar hazirlaniyorrr,mukemmel bir atlayis kiz sabah kuzu sakatat nedir ordekcim gormesin yavrumun asermesi icine kacacak aksami da cikolataya bitirp kurdeleyi baglamissin valla betusum.. bi de jilian var orda hepsinden az az olmus resmen
Enteresan bir modem varmış sabah sakatat kaldırdığında Goreayyy napiim almışım dolapta duruyo yemesem bozulcaktı bitsin didim... sabah öğlen yidim bitti... hem mor ordek alıştı benim enteresan kahvaltılarıma :))) akşam çaklıtları yemeyeydim gayet güzel bir menüydü bence...... aman yeaaa rejimm kim ben kim yapamıyom işte ğöfff... bende jillianla canına okudum yediklerimin fifti fifti yani :)) yarın genebait çıkarım ben :)) sonsuza kadar 67 de kaliciğim sanırım :))))
Pizza diyeti çıkmış haberlerde duydum kesin sen onla kilo verirsinayyy napiim almışım dolapta duruyo yemesem bozulcaktı bitsin didim... sabah öğlen yidim bitti... hem mor ordek alıştı benim enteresan kahvaltılarıma :))) akşam çaklıtları yemeyeydim gayet güzel bir menüydü bence...... aman yeaaa rejimm kim ben kim yapamıyom işte ğöfff... bende jillianla canına okudum yediklerimin fifti fifti yani :)) yarın genebait çıkarım ben :)) sonsuza kadar 67 de kaliciğim sanırım :))))
Gel beri hemşerim trabzonluyum ben de.. ay canim yeni hemserim
Miiikemmeel bir betüşş menüsü
Pizza diyeti çıkmış haberlerde duydum kesin sen onla kilo verirsin
He bir de deli gibi spor yapacan pizzada sebzeli olacakTrabzonu çok severim hoptek hoptek
Bende bugün onu araştırıp durdum. 3 saatte bir, bir dilim pizza yiyerek zayıflıyormuşsun
ay ne biçim ortaksın la sen rezil ettin beni ben burda aç gevriyorum resmen küstümbu gün çukulata yedim :)))
ayyy naapçam ben bu boğazla bilmem.....
menüm
sabah kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
öğlen kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt(
su
1 lt
spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....
totom yer yüzü görmediii....
ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö(((
aşure korku filmine döndünedir senin şu aşureden çektiğin.... yakanı bırakmıyor bir türlü....
He bir de deli gibi spor yapacan pizzada sebzeli olacak
Diyet pizza ile olabilir aslında tariflere baktım da, 432 kalori olan pizza var tavuklu falan. Gün boyu onu yersen sadece 432 kalori almış olursun. Bu bakımdan mantıklı aslında. Üç gün boyunca denemeyi planlıyorum
Tam buğday unu kullanılacakDiyet pizza ile olabilir aslında tariflere baktım da, 432 kalori olan pizza var tavuklu falan. Gün boyu onu yersen sadece 432 kalori almış olursun. Bu bakımdan mantıklı aslında. Üç gün boyunca denemeyi planlıyorum
zaten sucuklu tam yağlı kaşarlı falan olmazki zayıflatmaz yani kesin sebzeli olması lazımTam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis
sebze ye sebze gece gece milletin aklınada pizza sokma benceDiyet pizza ile olabilir aslında tariflere baktım da, 432 kalori olan pizza var tavuklu falan. Gün boyu onu yersen sadece 432 kalori almış olursun. Bu bakımdan mantıklı aslında. Üç gün boyunca denemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?