- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.621
güzel canım emziriyomuydun sen ay dukancıların zerosunada hayranımBgunku menum sebze+protein gunu
Sabah 2 haslanmis yumurta 2 kcuk salatalik kibrit kutusu kadr kahvaltilik lor peynir
Arada su ve yesilcay
Ogle yani saat 3 4 gibi
1 salatalik sutlu sekersiz nescafe
Arada bol su yesil cay
Aksam besamel soslu karniyarik 1 tane bide kcuk yedim
bide artn kiyma harcini yedim 3 kasik yagsiz az tuzlu az limnlu mevsim salatasi 4 5 kasik kadr
1 bardak zero
Arada su ve yesil cay
Spor 45 dkika 3 mill leslie yaptim biraz once
3lt su icmisimdir 3 kupada yesil cay
morordek nilsub
Niye zOr yolu seciyoruzki ekmeksiz sebze ile daha iyi kilo verilirzaten sucuklu tam yağlı kaşarlı falan olmazki zayıflatmaz yani kesin sebzeli olması lazım
Warimiz yogumuz bi zero ona da laf etme garı sen sabah yedin akşam yedin biz bise diyoz mugüzel canım emziriyomuydun sen ay dukancıların zerosunada hayranım
Ne emzirmesi bacim 3 yasnda benim kzimgüzel canım emziriyomuydun sen ay dukancıların zerosunada hayranım
Konus dukankimWarimiz yogumuz bi zero ona da laf etme garı sen sabah yedin akşam yedin biz bise diyoz mu
sabah yedim de akşam ne yedim kız zalımmmmm...Warimiz yogumuz bi zero ona da laf etme garı sen sabah yedin akşam yedin biz bise diyoz mu
resimde ufak halimi o zaman ben şimdiki hali sandımNe emzirmesi bacim 3 yasnda benim kzimnapalim en masumu bu
Akşam cacık yiyeceksin sabah çok kaçırdım diye ama menü yapmışin na bersabah yedim de akşam ne yedim kız zalımmmmm...
Sizin icin smdiki haliyle degstirim durresimde ufak halimi o zaman ben şimdiki hali sandım
cacık gibiydi zati kuru göğüse talim salata yoğurt zaten tavuğun yarısını yedim aynı şeyAkşam cacık yiyeceksin sabah çok kaçırdım diye ama menü yapmışin na ber
Benim resimdeki de küçük oglumSizin icin smdiki haliyle degstirim dur
Bide acindiriyo kuru gogusmus biz hep onu yiyoruz yedin yedin şimdi de nimete kısa demecacık gibiydi zati kuru göğüse talim salata yoğurt zaten tavuğun yarısını yedim aynı şey
biliyorum daha öncede söylediydin Allah evlatlarımızla terbiye etmesin bahtları güzel olsun inşallah...Benim resimdeki de küçük oglum
Amin amin herkesinkinibiliyorum daha öncede söylediydin Allah evlatlarımızla terbiye etmesin bahtları güzel olsun inşallah...
yok beğenmediğimden değil ağır bir menü değildiki ondan dedim gayette hafiftiBide acindiriyo kuru gogusmus biz hep onu yiyoruz yedin yedin şimdi de nimete kısa deme
İyi afiyet olsunyok beğenmediğimden değil ağır bir menü değildiki ondan dedim gayette hafifti
İyi geceler bol ekşili ruyalaray ben yatar sabaha bol bol eksiler görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?